Helikoptervlucht over de Vegas Strip en Hoover Dam bij schemer

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 199,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Neem bij zonsondergang een helikoptervlucht over de Hoover Dam voordat u over de Las Vegas Strip vliegt voor een spannend avontuur bij schemer.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Zie de bezienswaardigheden bij nachtverlichting
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters

Begin uw avontuur bij zonsondergang met een tocht per limousine van uw hotel in Las Vegas naar de luchthaven. Stap aan boord van uw helikopter voor een vlucht in de schemering over Lake Mead en Hoover Dam vanuit een uniek gezichtspunt. Luister tijdens de vlucht naar informatieve uitleg van de piloot via uw headset met zend- en ontvangstinstallatie. Het staat u vrij om vragen te stellen.

U vervolgt uw helikoptervlucht over het centrum van Las Vegas, Glitter Gulch en de Fremont Street Experience. U vliegt langs de Stratosphere Tower en over de fantastische lichten van de Las Vegas Strip. U vangt een glimp op van het dansende water van de Bellagio-fonteinen, bekijkt de Eiffeltoren van Parijs en de skyline van New York, en bewondert de grote piramide en de sfinx van het Luxor!

De vlucht duurt circa 35 minuten en bij terugkeer op het helikopterplatform staat uw limousine voor u klaar om u naar uw hotel terug te brengen.

Geeft u de voorkeur aan meer ruimte? Upgrade dan uw vlucht naar een EC-130-helikopter voor meer beenruimte. Ook zijn in dit type helikopter de stoelen geschikt voor zwaardere passagiers. Zie Aanvullende informatie voor meer informatie over gewichtsbeperkingen.

Alle helikopters bieden plaats aan maximaal 6 personen en hebben grote ramen, zodat u tijdens de vlucht optimaal van het uitzicht kunt genieten.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt vanuit de meeste hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
Tussen 16:30 en 19:30 uur (precieze tijd wordt gemeld bij herbevestiging)

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

A-Star-helikopter
Code: TWILIGHT_ASTAR

Helikoptervlucht over de Vegas Strip en Hoover Dam bij schemering in een A-Star helikopter

Engels
Van
USD 199,99
Prijsgegevens
EC-130-helikopter
Code: TWILIGHT_EC130

Helikoptervlucht over de Vegas Strip en Hoover Dam bij schemering in een EC-130 helikopter

Engels
Van
USD 224,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Helikoptervlucht over de Vegas Strip en Hoover Dam bij schemer

Vegas Strip and Hoover Dam Twilight Helicopter Tour

Inbegrepen:
 • Vlucht van circa 35 minuten (helikopter op basis van de geselecteerde optie)
 • Ophalen en afzetten bij het hotel met een limousine
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt een bevestiging bij boeking, tenzij u binnen 14 dagen vóór vertrek boekt. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Het gewicht van individuele passagiers, inclusief het gewicht van eventuele kinderen, MOET worden doorgegeven op het moment van boeking
 • In verband met comfort, en het gewicht en de balans van het luchtvaartuig, is het maximaal toegestane gewicht per passagier voor een vlucht in een A-Star-helikopter 125 kg. Als uw gewicht tussen de 125 en 136 kg ligt, dient u te upgraden naar de EC-130.
 • Passagiers die meer wegen dan 136 kg dienen een extra stoel te reserveren. Dit moet op de dag van de trip rechtstreeks aan de reisorganisator worden betaald.
 • Mits er voldoende ruimte is in de helikopter, is de tour ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Deze passagiers dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Kajsa H , augustus 2013

Beställde turen som en överraskning till min sambo som fyllde 50. Företaget var mycket hjälpsamma o ordnade så att han fick bästa platsen i helikoptern. Flygturen var fin med trevlig o rolig pilot. Tyvärr var en regnstorm på väg in så vi såg knappast hooverdammen. Hämtning o lämning med limo fungerade utmärkt och det gick bra att bli lämnad på annat hotell efteråt där vi bokat middag. Enda minuset var att arrangemanget tog betydligt längre tid än vad som uppgivits så att vi fick stressa rejält och ändå kom för sent till den bordsreservation vi hade.