Red Rock Canyon helikoptertour en picknick bij avondlicht vanuit Las Vegas

 • Tourcode: 2280RRCP
 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 249,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Vlieg tijdens deze helikoptervlucht vanuit Las Vegas over adembenemende uitzichten, zoals de Potosi Mountain en het prachtige nationaal beschermde gebied van Red Rock. Geniet na uw vlucht van een picknick met champagne op een afgelegen aanlegplaats voordat u een terugvlucht boven de Las Vegas Strip zult ervaren! Ophalen en afzetten bij uw hotel met een limousine inbegrepen.
Uw middag begint wanneer u met een limousine bij uw hotel wordt opgehaald. U wordt vervolgens vervoerd naar de helikopterhaven nabij de Las Vegas Strip. Na de ontmoeting met uw piloot stapt u aan boord van een ultramoderne helikopter voor uw vlucht.

De tour begint met een opmerkelijk uitzicht op de Las Vegas strip terwijl u de stad verlaat, met de torenhoge Las Vegas skyline in het oosten en met op de achtergrond de felle rotsen van Red Rock Canyon. Red Rock Canyon is aangewezen als het eerste nationale beschermde gebied van Nevada, en de unieke geologische kenmerken, planten en dieren geven een van de beste impressies van wat de Mojavewoestijn te bieden heeft. 

Eenmaal bovenop uw afgelegen natuurlijke aanlegplaats krijgt u een heerlijke picknick geserveerd, die met champagne wordt afgesloten. Geniet van een 35 minuten durende pauze om het prachtige uitzicht te ervaren. Geniet op de vlucht terug van het uitzicht op Mount Charleston, en van de vlucht hemelsbreed langs de schitterende Las Vegas strip naar de helikopterhaven.

Geniet op de weg terug naar uw hotel van het vervoer per limousine.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen bij het hotel is mogelijk voor een aantal hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
Let op: de totale duur van de tour is inclusief ophalen en afzetten bij het hotel, inchecken, vlucht en landing
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Red Rock Canyon helikoptertour en picknick bij avondlicht vanuit Las Vegas

Red Rock Canyon Helicopter Tour and Twilight Picnic

Inbegrepen:
 • 15 minuten (ongeveer) vluchttijd per enkele reis
 • Ophalen en afzetten bij het hotel met een limousine
 • Picknickmaaltijd
 • Glas mousserende wijn
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Passagiers die meer wegen dan 136 kg dienen een extra stoel te reserveren. Dit moet op de dag van de trip rechtstreeks aan de reisorganisator worden betaald.
 • Het gewicht van individuele passagiers, inclusief het gewicht van eventuele kinderen, MOET worden doorgegeven op het moment van boeking
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen, mits de betreffende passagier wordt vergezeld door iemand die hem of haar kan helpen met in- en uitstappen.
 • Kleine kinderen worden geacht op schoot mee te reizen als ze jonger zijn dan 2 jaar en hun leeftijd kan worden aangetoond, bijvoorbeeld met een paspoort of een kopie van de geboorteakte.
 • Vegetarische opties zijn beschikbaar. Als u een vegetarische maaltijd wilt aanvragen, moet u dit in het veld Speciale vereisten bij het uitchecken aangeven.
 • Let op: stoelen worden toegewezen op grond van het gewicht van de passagiers. Hierdoor kunnen stoelen op de voorste rij niet worden gegarandeerd.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.