Tour Las Vegas: Helikoptervlucht over de Grand Canyon en boottocht over de Colorado

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 11 uur (circa)

Speciale aanbieding
USD 499,00  Bespaar  USD 22,01

Van USD 476,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek nu en bespaar 5% vergeleken met de prijzen van de lokale aanbieder EN ontvang USD 10 korting op uw aankoop van een HD-video met hoogtepunten tijdens de vlucht. Klik op de koppeling 'Aanvullende informatie bekijken' om uw voucher af te drukken.

Combineer een Grand Canyon-helikoptervlucht met stroomafwaarts drijven op de Colorado River voor een ongelooflijke en spannende dagtour vanuit Las Vegas! Begin uw dag met een schilderachtige helikoptervlucht van 60 minuten over de Hoover Dam, Lake Mead en de westrand van de Grand Canyon en geniet daarna op een rubberboot van ontspannend stroomafwaarts drijven op de Colorado River en door de Black Canyon in gezelschap van een informatieve gids. Houd uw ogen open voor dikhoornschapen, de visarend en de Amerikaanse blauwe reiger wanneer u stroomafwaarts drijft, waar u ergens bij een afgelegen strand stopt voor een verfrissende duik. Geniet van een picknicklunch en winkelen in Willow Beach, Arizona, voordat u terugkeert naar uw hotel in Las Vegas.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
 • Meestal snel uitverkocht
 • Lunch inbegrepen
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
Nadat u bij het hotel bent opgehaald, gaat u aan boord van een ultramoderne helikopter voor een schilderachtige rondvlucht van 60 minuten over de westrand van de Grand Canyon. Uw vlucht stijgt op vanuit Boulder City, waar bouwers van de Hoover Dam (officieel de Boulder Dam) woonden tijdens de bouw in de jaren dertig van de twintigste eeuw. Geniet van een panoramisch uitzicht van 180 graden op de indrukwekkende Hoover Dam, de omloopbrug en Black Canyon en vlieg langs de uitgedoofde en kleurrijke vulkaan Fortification Hill.

Daal vervolgens af onder de rand van de Grand Canyon en vlieg over de machtige Colorado River, langs geologische rotsformaties die miljoenen jaren oud zijn. Houd uw fototoestel gereed want links en rechts ziet u schitterende rotswanden en zuilen met fantastische natuurlijke en levendige kleuren. Na het verlaten van de Grand Canyon geniet u van andere natuurwonderen in de wildernis van de ruige Mojave-woestijn.

Nadat u in Boulder City bent geland, vertrekt u voor een korte rit naar de Colorado River waar u op een rubberboot stapt aan de voet van de Hoover Dam en de nieuw gebouwde bypass-brug. Hier wordt u begroet door een vriendelijke gids die u aan boord van de comfortabele boot helpt. Drijf rivierafwaarts en door de Black Canyon met hoge muren die u de adem benemen. Houd uw ogen open voor woestijndikhoornschapen, de visarend en de Amerikaanse blauwe reiger.

De boot meert aan op een afgelegen strand aan de rivier waar u kunt afkoelen in het verfrissende, heldere water. Op het strand kunt u ook uw picknicklunch opeten terwijl u geniet van de beelden en geluiden van Black Canyon.

Uw trip eindigt aan de Arizona-zijde van de rivier bij Willow Beach. Hier kunt u winkelen voor souvenirs voordat u terugkeert naar uw hotel in Las Vegas.

Bonus: landing op Grand Canyon West:
De tour bestaat uit een landing van circa 30 minuten op Grand Canyon West Airport met tijd voor een bezoek aan de Hualapai Indian Gift Shop waar u souvenirs van de Grand Canyon en de Skywalk en sieraden en objecten gemaakt door indiaanse kunstenaars kunt kopen.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen bij het hotel is beschikbaar voor hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
7:00 uur

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
11 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert omstreeks 8 uur na vertrek terug bij het originele vertrekpunt, afhankelijk van de lokale verkeerssituatie

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Tour Las Vegas: Helikoptervlucht over de Grand Canyon en boottocht over de Colorado

Las Vegas Combo Tour: Grand Canyon Helicopter Flight and Colorado River Float Day Trip

Inbegrepen:
 • Vlucht van circa 60 minuten in een hypermoderne helikopter
 • Landing van 30 minuten op Grand Canyon West Airport
 • Op de Colorado River varen in een rubberboot
 • Heen- en terugreis per luxe minibus
 • Een fles water en lunchpakket
 • Alle belastingen en toeslagen
Niet inbegrepen:
 • Toegang tot Grand Canyon West
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd 8 jaar
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
 • Om redenen van comfort en gewicht/balans van de helikopter moeten passagiers die meer dan 112 kg wegen, voor een extra stoel betalen. Dit moet op de dag van de trip rechtstreeks aan de reisorganisator worden betaald.
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden; bij annulering in verband met slecht weer hebt u recht op een andere datum of restitutie van het volledige bedrag
 • Landing van 30 minuten op Grand Canyon West Airport is alleen een landing op de luchthaven; entree tot het park is niet inbegrepen
 • Wij raden aan dat u een hoed en zonnebrandcrème meeneemt voor de watertocht
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.