Peddelsurfles op Lake Mead

 • Tourcode: 5145LMSUP
 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 5 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Ga vanuit Las Vegas naar Lake Mead om daar een halve dag lang te leren peddelsurfen. Houd uw evenwicht op het paddleboard en probeer vooruit te komen en te draaien onder het toeziend oog van uw instructeurs. Neem een pauze om wat te zwemmen en geniet van uw lunch terwijl u op uw paddleboard op het meer ronddrijft. U hebt geen ervaring nodig. Er wordt voor al het materiaal gezorgd en uw instructeur zal uw paddleboard-ervaring afstemmen op de vaardigheden en interesses van uw groep.
U wordt opgehaald bij het Las Vegas Strip-hotel en reist vervolgens per minibus 48 km naar Lake Mead, het grootste reservoir in de Verenigde Staten. Dit rustige meer is ontstaan door de gigantische Hoover Dam en is een ideale locatie om te peddelsurfen, ongeacht uw ervaring.

Nadat u bij Lake Mead bent aangekomen, krijgt u een geschikte paddleboard en beschermende kleding van uw gids. Hierna krijgt u uitleg over de basisvaardigheden, zodat u onder andere een correcte voorwaartse slag kunt uitvoeren, weet hoe u uw bord moet kantelen en hoe u snel kunt draaien. Oefen het balanceren, peddelen, kantelen, draaien en stoppen een poosje voordat u een frisse duik neemt! Stap dan weer op uw surfplank om meer te peddelen. Afhankelijk van de vaardigheden van uw groepsleden en hoe comfortabel u zich voelt, kunt u richting de pittoreske Boulder-eilanden peddelen.

Geniet van een lunchpakket en luister naar de verhalen van uw gids over de geschiedenis van de Hoover Dam terwijl u op het meer op uw paddleboard drijft. Bekijk in de verte de uitgedoofde vulkaan Fortification Hill.

Verken de rest van het meer op uw paddleboard. Als het een heldere dag is, kunt u zelfs vissen zien zwemmen! Droog uzelf na afloop af en klim in de minibus voor de terugreis. Onderweg stopt u bij Hemenway Park om de indrukwekkende dikhoornschapen te bewonderen. Na uw vijf uur durende paddleboardavontuur wordt u weer bij uw Las Vegas-hotel afgezet.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Ophalen bij het hotel is beschikbaar voor geselecteerde hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
9:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Peddelsurfles op Lake Mead

Lake Mead Stand-Up Paddleboarding Lesson

Inbegrepen:
 • Benodigde uitrusting (reddingsvest, surfplank en peddel)
 • Professionele gids
 • Lunch en snacks
 • Fles water
 • Droge tas voor uw persoonlijke bezittingen
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd is 14 jaar
 • Alle deelnemers dienen minstens 45,5 kg te wegen
 • U wordt aangeraden om zwemkleding, handdoeken en kleding met extra lagen mee te nemen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.