Hoover Dam Hummer-tour

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 99,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bekijk de Hoover Dam in stijl vanuit een Hummer H2. Onderweg naar de dam kunt u een dvd bekijken, zodat u helemaal voorbereid bent op de tour. Bij de Hoover Dam biedt de Discovery-tour waar voor uw geld: U daalt via een lift meer dan 152 meter af in de Black Canyon en bekijkt de generatoren van de krachtcentrale.

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Een dagtrip van Las Vegas naar de Hoover Dam zou u in alle luxe moeten maken: laat u bij het Las Vegas-hotel ophalen door een chauffeur in een speciaal uitgeruste Hummer H2 en laat u naar de Hoover Dam rijden. Onderweg kunt u een dvd bekijken over de dam voor achtergrondinformatie terwijl u door Boulder City en langs Lake Mead rijdt en de ingang tot de Black Canyon passeert. Als u bij de dam aankomt, bent u klaar voor de Discovery-tour.

Wat kunt u tijdens de Discovery-tour zien en doen?
Cinematische displays: wandel langs foto's, landkaarten, muurschilderingen en displays die het verhaal van de Hoover Dam vertellen. Bekijk de video How the West was Won waarin wordt verteld welke rol het Bureau of Reclamation (Amerikaans federaal agentschap dat zich richt op waterbeheer) heeft gespeeld in het kweken van voedsel en het inperken van de rivieren en woestijn.

De generatoren van de krachtcentrale: ga met de damliften zo'n 152 meter naar beneden langs de muren van de Black Canyon en loop door de meer dan 76 meter lange tunnel die in de rotswand is uitgeboord. U ziet het Nevada-gedeelte van de krachtcentrale. Dit is bijna 200 meter lang en beschikt over acht generatoren.

De tentoonstelling: ga naar het Plaza-niveau en bekijk de tentoonstelling waarin de geschiedenis van de plaatselijke natuur centraal staat en waarin duidelijk wordt hoe de dam vroeger werd bediend en hoe dit nu het geval is.

Vergeet uw fototoestel niet: naast de schitterende uitzichten krijgt u misschien ook nog wat dikhoornschapen te zien.

De totale duur van de tour is inclusief ophalen en afzetten bij het hotel en de reisduur van en naar de Hoover Dam. U hebt ongeveer twee uur op de Hoover Dam

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Selecteer hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
7:40 of 12:00 uur

De totale duur van de tour is inclusief ophalen en afzetten bij het hotel en de reisduur van en naar de Hoover Dam. U hebt ongeveer twee uur op de Hoover Dam.
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 12.00 uur
Code: PM1200

Vertrekt om 12:00 uur

Van
USD 99,99
Prijsgegevens
Vertrek om 07:40 uur
Code: AM740

Vertrekt om 07:40 uur

Van
USD 99,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Hoover Dam Hummer-tour

Hoover Dam Hummer H2 Tour

Inbegrepen:
 • chauffeur en gids
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels)
 • Vervoer met een Hummer H2 met airconditioning
 • Alle belastingen en toeslagen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (aangeraden)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking zijn vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Er kunnen maximaal zes personen in een Hummer.
 • Let op: we zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen voorwerpen die zijn achtergelaten in voertuigen. Alcoholische dranken of glazen flesjes zijn in de voertuigen niet toegestaan.
 • Deze tour wordt mensen met claustrofobie of met een pacemaker of defibrillator afgeraden. Tours vinden plaats in kleine ruimtes en in een energiecentrale met generatoren die elektromagnetische frequenties uitstralen.
 • De totale duur van de tour is inclusief ophalen en afzetten bij het hotel en de reisduur van en naar de Hoover Dam. U hebt ongeveer twee uur op de Hoover Dam.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie