Viator

Grand Canyon West Rim-tour bij zonsondergang vanuit Las Vegas

 • Tourcode: 3951LAS02SS
 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 12 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Beleef de Grand Canyon bij zonsondergang tijdens deze 12 uur durende tour vanuit Las Vegas. Na een middagrit door de woestijn en een stop om te genieten van het prachtige uitzicht over de Hoover Dam, hebt u ongeveer vier uur op de West Rim van de Grand Canyon. Geniet van een vroeg diner, ontmoet leden van de Hualapai-stam en bewonder de canyon vanaf meerdere punten, met upgrade-opties voor een bezoek aan de Skywalk of een helikoptervlucht en boottocht.

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Lunch inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Uw wandeling bij zonsondergang langs de West Rim van de Grand Canyon begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Las Vegas. Leun achterover en ontspan in een luxe touringcar voorzien van tv-schermen, verstelbare stoelen en grote ramen zodat u kunt genieten van het voorbijkomende landschap. Luister tijdens de rit naar live commentaar van uw deskundige chauffeur/gids.

Na ongeveer 45 minuten maakt u uw eerste stop voor uitzicht over de Hoover Dam. Poseer voor de prachtige Mike O'Callaghan–Pat Tillman Memorial Bridge die deel uitmaakt van de Hoover Dam Bypass, en maak foto's van dit wonderlijke bouwwerk.

Ga dan weer in uw stoel zitten voor een rit van ongeveer 1 uur en 45 minuten naar de West Rim van de Grand Canyon. Luister naar meer informatie van uw gids terwijl u langs de eeuwenoude Joshua-bomen en het prachtige Southwest-woestijnlandschap komt. Als u laat in de middag aankomt bij het reservaat van de Hualapai-indianen kunt u een eerste glimp opvangen van de Grand Canyon West Rim.

U ontvangt een voucher voor een vroeg diner naar keuze: een barbecuebuffet, een diner in het Skywalk-café of een cowboyfeestmaal bij de Hualapai Ranch. Maak kennis met de Amerikaanse indianenleden van de Hualapai-stam en kom meer te weten over hun cultuur. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de dag hebt u de kans om te kijken naar een traditionele dans in volledige stamkledij of naar een levendige Wild West-show met pistoolgevechten.

De totale tijd op de West Rim is 3 tot 4 uur, afhankelijk van het tijdstip van de zonsondergang. Tijdens uw tour kunt u de Grand Canyon vanaf twee punten bekijken, Guano Point en Eagle Point, genoemd omdat sommige mensen een adelaar zien op de wanden van de kloof. Daarnaast hebt u de mogelijkheid tot twee upgrade-opties om de kloof vanaf verschillende plekken (zie hieronder) te bekijken.

Als het tijd is voor de zonsondergang kunt u met de groep samenkomen om te kijken hoe de zon langzaam ondergaat. Aanschouw een van 's werelds meest indrukwekkende oude geologische formaties bij dag en bij zonsondergang. Dit is een ervaring die u niet mag missen.

Na de zonsondergang keert u terug naar de bus voor de rit terug naar Las Vegas.

Upgradeoptie: Skywalk
Geniet van spectaculaire uitzichten over de Grand Canyon en wandel over de Skywalk, een platform met glazen bodem dat zich uitstrekt over de canyon.

Upgradeoptie: helikoptervlucht en boottocht
Ga mee op een spannende helikoptervlucht waarmee u 1220 meter afdaalt naar de bodem van de Grand Canyon waar u aan boord stapt van een pontonboot voor een tochtje van 15 minuten over de Colorado River.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Er is een ophaaldienst beschikbaar voor de meeste Las Vegas Strip- en Downtown-hotels
Vertrektijd:
Vertrekt om 13:30 uur

Let op: het ophalen bij het hotel begint ongeveer 1 tot 2 uur vóór dit tijdstip, afhankelijk van de locatie van uw hotel. Na herbevestiging bij de plaatselijke organisator ontvangt u de exacte gegevens over de vertrektijd. Contactgegevens staan op uw vooruitbetaalde voucher.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Grand Canyon West Rim-tour bij zonsondergang vanuit Las Vegas

Grand Canyon West Rim Sunset Tour from Las Vegas

Inbegrepen:
 • Transport (pendel) in touringcar met airconditioning
 • Hoover Dam-fotogelegenheid van 15 minuten op het voetpad van de Bypass Bridge
 • Diner
 • Pendelbus naar de westrand
 • Entree
 • Grand Canyon Skywalk (als deze optie is gekozen)
 • Helikoptertocht en boottocht van 15 minuten (als deze optie is gekozen)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Let op: de vermelde prijs is exclusief een verwerkingstoeslag van USD 10 per persoon, te betalen bij het inchecken. Er is een extra toeslag van USD 10 voor het pakket met de upgrade-optie voor de helikopter- en boottocht die bij het inchecken van de tour moet worden betaald. Deze toeslag wordt door onze plaatselijke organisator geëist en wij hebben hier geen invloed op
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen van 23 maanden en jonger worden als schootkinderen beschouwd. Als u een Skywalk-ticket hebt gekocht, moet u kleine kinderen op de Skywalk dragen
 • Voor kinderen van 2 jaar en ouder moet een stoel worden gereserveerd
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Typ 'N/A' in het gewichtveld als u de helikopter- en bootupgrades niet selecteert
 • Er is plek voor inklapbare rolstoelen met verwisselbare wielen, mits de passagier wordt begeleid door iemand die hem of haar kan helpen bij het aan en van boord gaan. Reist u met een rolstoel, stel ons dan drie (3) dagen voorafgaand aan uw tourdeelname hiervan op de hoogte.
 • De touringcars hebben klimaatregeling en zijn uitgerust met toiletten (voor noodgevallen), stoelen die achterover kunnen worden geklapt, videobeeldschermen en extra grote ramen
 • Er kan op een willekeurig punt of bij een willekeurige bezienswaardigheid sprake zijn van een wachttijd vanwege weersomstandigheden of het aantal passagiers
 • Persoonlijke eigendommen zoals mobiele telefoons, fototoestellen, rugzakken en handtassen zijn niet toegestaan op de Skywalk. Er zijn gratis kluisjes beschikbaar
 • Ophalen bij het hotel is beschikbaar voor deze tour/activiteit. Bussen kunnen afhankelijk van het hotel niet op het terrein van het hotel komen. Als dat het geval is, wordt u bij een centrale bushalte of bij een nabijgelegen hotel opgehaald. De precieze ophaalinformatie wordt bij herbevestiging met de lokale touroperator aan de gasten gegeven
Reisplan:
Upgrade uw tour met de volgende opties:

Skywalk
Geniet van spectaculaire uitzichten over de Grand Canyon en wandel over de Skywalk, een platform met glazen bodem dat zich uitstrekt over de canyon.

Helikoptervlucht en boottocht
Ga mee op een spannende helikoptervlucht waarmee u 1220 meter afdaalt naar de bodem van de Grand Canyon waar u aan boord stapt van een pontonboot voor een tochtje van 15 minuten over de Colorado River.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.