Luxe helicoptervlucht naar de Grand Canyon West Rim bij zonsondergang

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)

Speciale aanbieding
USD 557,95  Bespaar  USD 57,96

Van USD 499,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek nu bij ons en bespaar 10% vergeleken met een andere online reisorganisatie!

Neem bij zonsondergang een magische helikoptertour vanaf Las Vegas naar de Grand Canyon. U geniet in beide richtingen van een 45 minuten durende helikoptervlucht, landt in de Grand Canyon voor een champagnepicknick terwijl u naar het begin van de zonsondergang achter de wanden van de canyon kijkt, en vliegt op de terugweg laag over de beroemde neonverlichte Las Vegas Strip.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Audio-commentaar via koptelefoon
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Geniet van fantastische uitzichten

U wordt met een limousine bij uw hotel in Las Vegas opgehaald en naar uw helikopter gereden. Op weg naar de westrand van de Grand Canyon vliegt u langs Lake Las Vegas, Lake Mead en de Hoover Dam. Tijdens de vlucht kunt u op een hoofdtelefoon een opgenomen commentaar over de Grand Canyon en de omgeving beluisteren. De vlucht tussen Las Vegas en de westrand van de Grand Canyon duurt circa 45 minuten.

U landt op land van de Hualapai-indianen voor een champagnepicknick, waar u de alsmaar wisselende kleuren van de canyonwanden in de gloed van het avondlicht kunt bewonderen. Terwijl u de zon achter de horizon ziet verdwijnen, kunt u de piloot/gids al uw vragen over de omgeving en uw helikoptervlucht stellen.

Uw helikoptertour bij zonsondergang wordt afgesloten met een laatste lage vlucht over de westzijde van de beroemde Las Vegas Strip. Wanneer u van het Stratosphere Hotel naar het New York-New York hotel vliegt, hebt u een schitterend uitzicht op de extravagante casino's en hotels van Las Vegas en hun nachtelijke verlichting. Uw limousine staat al voor u klaar om u naar uw hotel terug te brengen.

De maximumcapaciteit van de helikopter is 6 personen plus de piloot.

Geeft u de voorkeur aan meer ruimte? Upgrade dan uw vlucht naar een EC-130-helikopter voor meer beenruimte. Ook zijn in dit type helikopter de stoelen geschikt voor zwaardere passagiers. Zie Aanvullende informatie voor meer informatie over gewichtsbeperkingen.


Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen bij het hotel is mogelijk voor een aantal hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
De tour vertrekt circa 2 uur vóór zonsondergang bij hotels in Las Vegas. De exacte afhaaltijd hoort u op het moment van herbevestiging.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
3 uur 30 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

A-Star-helikopter
Code: SUNSET_ASTAR

Luxe helikoptervlucht naar de Grand Canyon West Rim bij zonsondergang met een A-Star-helikopter

Engels
Van
USD 499,99
Prijsgegevens
Upgrade naar een EC-130-helikopter
Code: SUNSET_EC130

Luxe helikoptervlucht naar de Grand Canyon West Rim bij zonsondergang met een EC-130-helikopter

Engels
Van
USD 527,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Luxe helicoptervlucht naar de Grand Canyon West Rim bij zonsondergang

Grand Canyon West Rim Deluxe Sunset Helicopter Tour

Inbegrepen:
 • Vlucht van ca. 45 minuten heen en ca. 45 minuten terug (helikopter op basis van de geselecteerde optie)
 • Picknickmaaltijd
 • Glas champagne
 • Ophalen en afzetten bij het hotel met een limousine
 • Alle lokale belastingen en toeslagen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt een bevestiging bij boeking, tenzij u binnen 14 dagen vóór vertrek boekt. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Het gewicht van individuele passagiers, inclusief het gewicht van eventuele kinderen, MOET worden doorgegeven op het moment van boeking
 • Vanwege comfort en gewicht/balans van de helikopter dienen passagiers die tussen de 125 kg en 136 kg wegen te upgraden naar de EC-130. Passagiers die meer wegen dan 136 kg dienen een extra stoel te reserveren. Dit moet op de dag van de trip rechtstreeks aan de reisorganisator worden betaald.
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen.
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Maria W , december 2014

En helt fantastisk upplevelse och mycket trevlig personal