Grand Canyon North Rim lucht- en grondtour met optionele ATV-rit

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 345,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan
Maak een vlucht en vlieg over Lake Mead en langs de Hoover Dam op weg naar de Grand Canyon, waar u landt op een rustige en afgelegen vliegveld bij Bar 10 Ranch aan de Noordrand, een minder bezocht deel van de canyon dat een uniek uitkijkpunt biedt op het Grand Canyon National Park.

Als u de ATV-optie hebt geselecteerd bij de boeking, verkent u de rand van de canyon op een all terrain voertuig. U volgt een gids langs een 4x4-traject door Whitmore Canyon en Lake Mead Recreation Area. Terwijl u op 880 meter hoogte op de Colorado River uitkijkt, kunt u zich vergapen aan de diepe wanden van de canyon en genieten van het fantastische uitzicht. U kunt ook de interessante woestijnvegetatie bekijken en zoeken naar lokale wilde dieren.

Als u de ATV-optie niet hebt geselecteerd, kunt u genieten van een begeleide tour met een Polaris Ranger naar de canyonrand, inclusief meerdere stops op de rand om foto's te maken. Alleen gasten van Bar 10 Ranch hebben toegang tot dit gebied, dus u krijgt beslist een uniek uitzicht op de canyon.

Hoogtepunten

 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Lunch inbegrepen
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Las Vegas, gaat u naar het vliegveld in Boulder City en stapt u aan boord van uw vliegtuig, dat specifiek voor sightseeing is ontworpen met hoge vleugels en grote ramen voor optimaal zicht, plus een cabine met airco voor een comfortabele tocht.

Na het opstijgen vliegt u over Lake Mead en de Hoover Dam naar de Grand Canyon, waar u landt op een rustig en afgelegen vliegveld bij Bar 10 Ranch aan de Noordrand van de Grand Canyon, een minder bezocht deel van de canyon dat een uniek uitkijkpunt biedt op het Grand Canyon National Park.

Als u de ATV-optie hebt geselecteerd bij de boeking, verkent u de rand van de canyon op een Polaris Ranger. U volgt een gids langs een 4x4-traject door Whitmore Canyon en Lake Mead Recreation Area. Terwijl u op 880 meter hoogte op de Colorado River uitkijkt, kunt u zich vergapen aan de diepe wanden van de canyon en genieten van het fantastische uitzicht. U kunt ook de interessante woestijnvegetatie bekijken en zoeken naar lokale wilde dieren.

Als u de ATV-optie niet hebt geselecteerd, kunt u genieten van een begeleide tour per busje naar de canyonrand, inclusief meerdere stops op de rand om foto's te maken. Alleen gasten van Bar 10 Ranch hebben toegang tot dit gebied, dus u krijgt beslist een uniek uitzicht op de canyon.

Al die frisse lucht en natuurlijke wildernis maken u hongerig. Wanneer u terug bent op de ranch, staat er een barbecuelunch in western-stijl voor u klaar, klaargemaakt in een braadpan door het gastvrije personeel. Uw middag in het Wilde Westen eindigt met een 45 minuten durende terugvlucht naar de terminal en vervoer terug naar uw hotel in Las Vegas.

Voorbeeld van lunchmenu:
 • Sandwich met gebarbecued rundvlees
 • Aardappelen
 • Verse salade
 • 'Gooey' eigengemaakte chocolate-chip cookies

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen bij het hotel is mogelijk voor een aantal hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
8 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Air met 4x4 Rim Tour
Code: GBAR-4

Grand Canyon North Rim Air and Ground Tour met tour van de rand

Van
USD 345,99
Prijsgegevens
Rondvlucht met rit in een ATV
Code: GBAR-4A

Grand Canyon North Rim Air and Ground Tour met rit in een ATV

Van
USD 388,99
Prijsgegevens

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Grand Canyon North Rim lucht- en grondtour met optionele ATV-rit

Bar 10 Ranch ATV Ride

Inbegrepen:
 • Retourvlucht
 • 2 uur (ongeveer) tour op de grond
 • Lunch
 • ATV-tour (indien deze optie is geselecteerd)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Alle lokale belastingen en toeslagen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 2 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • ATV-bestuurders moeten 16 jaar of ouder zijn en een geldig rijbewijs hebben
 • Deze tour gaat alleen door wanneer er een minimumaantal deelnemers is
 • Kinderen onder de 2 jaar (23 maanden) worden als schootkinderen beschouwd
 • Om redenen van comfort en gewicht/balans moeten passagiers die meer dan 136 kg wegen, voor een extra stoel betalen. Deze dient op de dag zelf rechtstreeks aan de touroperator betaald te worden.
 • Kleine kinderen worden geacht op schoot mee te reizen als ze jonger zijn dan 2 jaar en hun leeftijd kan worden aangetoond, bijvoorbeeld met een paspoort of een kopie van de geboorteakte
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.