Grand Canyon Helicopter and Ranch Adventure

 • Tourcode: 3422_G09
 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Neem een helikoptervlucht vanaf Las Vegas en proef het Wilde Westen met een bezoek aan de exclusieve Grand Canyon Ranch! Voordat u aankomt bij de historische Grand Canyon Ranch vliegt u diep in de Grand Canyon, waar u kunt genieten van het uitzicht op dit natuurwonder. Boek de optionele Buffalo Safari en verken de wildernis te paard of per huifkar. U zult zich als een echte cowboy voelen. Leer meer over de geschiedenis van de ranch en geniet van entertainment en een echte Western-maaltijd; een authentieke Old West-ervaring!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Verschillende vertrektijden gedurende de dag
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Gratis drankjes inbegrepen
 • Veilige en hoge kwaliteits helikopters
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Ideaal voor families
Nadat u bij uw hotel in Las Vegas bent opgehaald, rijdt u naar de luchthaven McCarran, op slechts enkele minuten van de Strip in Las Vegas, voor een schitterende vlucht per helikopter naar de Grand Canyon Ranch! Geniet aan boord van een luxe jet-helikopter van het uitzicht op de Hoover Dam en Lake Mead, voordat u de grootsheid verkent van de Grand Canyon, een van de zeven wereldnatuurwonderen van deze wereld. Vlieg 1500 voet (457 meter) onder de rand van de canyon en reis door miljoenen jaren van geologische tijd. Luister naar het informatieve commentaar aan boord terwijl u zich vergaapt aan de immense grootte, het briljante kleurenpalet en de ruige schoonheid van de canyon.

Land bij de Grand Canyon Ranch, een exclusieve ranch op een grondgebied van 265,5 vierkante km, vergeven van Amerikaanse geschiedenis. De ranch bevindt zich op land dat ooit een deel uitmaakte van de Mormon Trail. Wellington Starkey vestigde zich hier in het eerste decennium van de negentiende eeuw.

Arriveer bij het woonhuis op de ranch in een huifkar en ontmoet echte cowboy-entertainers, die graag hun legendes en liederen met u delen. Hoor verhalen van echte bandieten uit het Oude Westen die zich op de ranch verschansten en bezoek het kleine 'huis met één kamer' dat toebehoorde aan Starkey en dat nog steeds bestaat. Hoor hoe de ranch van generatie tot generatie is doorgegeven en ontdek de indiaanse historie van de ranch die 3600 jaar teruggaat.

Geniet van ouderwetse gastvrijheid terwijl u zich een barbecuemaaltijd in westernstijl laat smaken. Neem daarna deel aan een optionele buffalosafari op een tocht te paard onder leiding van een gids (rit niet in prijs inbegrepen) door het Joshua Tree Forest of op een huifkar over de historische Mormon Trail. Neem op elk wildwestavontuur het prachtige landschap in u op en zie buffels in hun natuurlijke omgeving rondtrekken - echt een eenmalige ervaring!

Geniet na uw westernavontuur van een mooie helikoptervlucht terug naar Las Vegas.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Tour vertrekt vanuit hotels aan de Las Vegas Strip
Vertrektijd:

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Aanvullende informatie

Grand Canyon Helicopter and Ranch Adventure

Grand Canyon Helicopter and Ranch Adventure

Inbegrepen:
 • Vlucht van (circa) 45 minuten enkele reis in een hypermoderne helikopter
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ranchactiviteiten (paardrijden of buffalosafari)
 • De vermelde prijs is exclusief een brandstoftoeslag van $30 per persoon, te betalen bij het inchecken voor de tour. De brandstoftoeslag wordt door onze plaatselijke organisator geëist. Wij hebben hier geen invloed op.
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Om redenen van comfort en gewicht/balans van de helikopter moeten passagiers die meer dan 113 kg wegen, een extra zitplaats kopen tegen 50% van het standaardtarief. Dit moet op de dag van de trip rechtstreeks aan de reisorganisator worden betaald.
 • Het gewicht van alle passagiers MOET worden doorgegeven op het moment van boeken
 • Schootkinderen zijn kinderen jonger dan 2 jaar. Groepen met schootkinderen moeten alle zes de zitplaatsen kopen.
 • Vanwege de aard van deze tour en oneffen oppervlakken, is deze tour niet toegankelijk voor rolstoelen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.