Elvis-huwelijk in de Graceland Wedding Chapel

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 184,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Wat is er meer "Vegas" dan een Elvis-huwelijk? Kies voor een unieke huwelijksceremonie en roep de hulp in van de Koning van de Rock 'n Roll voor de meest onvergetelijke dag van uw leven. Elvis begeleidt de bruid naar het altaar, geeft haar weg en zingt een medley van zijn nummers tijdens een unieke bruiloft in Las Vegas. Onder de beroemdheden die u zijn voorgegaan bevinden zich onder andere Elvis Presley, Jay Leno, Johnny Depp en Hamish & Andy. Let op: het aantal personen per boeking is exact twee

Talen tour

Gids Engels
Las Vegas' Graceland Chapel is een bezienswaardigheid die al langer bestaat dan het Sands, waar Sinatra en het Rat Pack hun kunsten vertoonden en het oorspronkelijke Aladdin waar Elvis en Priscilla in 1967 hun huwelijksgeloften uitwisselden. Het is niets minder dan verbazingwekkend dat een eenvoudige huwelijkskapel al meer dan 50 jaar op dezelfde plek bestaat.

Voor uw huwelijksdag worden alle voorbereidingen getroffen, met inbegrip van Elvis die de bruid naar het altaar begeleidt en haar weggeeft, verse bloemen of mooie zijden bloemstukken, limousine, fotografie ter plekke, een Graceland-hoesje voor het trouwcertificaat en optioneel een dvd-opname van uw trouwceremonie. Deze kapel biedt religieuze en burgerlijke ceremonies en u kunt er ook uw huwelijksgeloften hernieuwen. Geef bij uw reservering aan welke ceremonie u wenst. Let op: de ceremonie wordt niet uitgevoerd door Elvis.

U kunt uit diverse arrangementen kiezen om uw huwelijksdag nog onvergetelijker te maken:
 • Loving You - Elvis zingt drie nummers, voor tijdens en na de ceremonie; klein bruidsboeket en corsage met roos; professioneel fotograaf - (6) 10x15, (1) 20x25
 • Can't Help Falling in Love - Elvis zingt drie nummers, voor tijdens en na de ceremonie; bruidsboeket met zes rozen en corsage met roos; professioneel fotograaf - (6) 10x15, (2) 13x18 en (1) 20x25, dvd van de ceremonie

Let op: de voorgangerskosten (USD $60), de kosten voor de trouwvergunning (USD $60, alleen contant geld) en de kosten voor de chauffeur (USD $40) zijn niet inbegrepen. In dit arrangement is alleen de ceremonie inbegrepen.


  Recente foto's van deze tour


  Programmagegevens

  Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

  Vertrekdata:
  Vertrekpunt:
  U kunt worden opgehaald per limousine bij hotels in een straal van 8 tot 16 kilometer van de Las Vegas Strip (ophalen is niet mogelijk van Lake Las Vegas, Jean of Primm)
  Vertrektijd:
  Diensten vinden plaats tussen 8:00 uur en middernacht. Geef op het moment van boeken uw voorkeur aan

  Let op: de dienst is pas bevestigd wanneer u deze zelf herbevestigt bij de plaatselijke touroperator. Contactgegevens staan op uw vooruitbetaalde coupon.
  Duur:
  2 uur (circa)

  Prijsinformatie

  Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

  Bruiloftsarrangement Can't Help Falling in Love
  Code: FLGLUV

  Elvis zingt drie nummers, voor tijdens en na de ceremonie; bruidsboeket met zes rozen en corsage met roos; professioneel fotograaf - (6) 10x15, (2) 13x18 en (1) 20x25, dvd van de ceremonie

  Engels
  Van
  USD 239,99
  Prijsgegevens
  Bruiloftsarrangement Loving You
  Code: LUVU

  Elvis zingt drie nummers, voor tijdens en na de ceremonie; klein bruidsboeket en corsage met roos; professioneel fotograaf - (6) 10x15, (1) 20x25

  Engels
  Van
  USD 184,99
  Prijsgegevens

  Aanvullende informatie

  Elvis-huwelijk in de Graceland Wedding Chapel

  Elvis Wedding at Graceland Wedding Chapel
  ©Viator Inc.

  Inbegrepen:
  • Dienst voor religieus of burgerlijk huwelijk
  • Ophalen en afzetten van hotel per limousine (binnen een straal van 8 tot 16 kilometer van de Strip)
  • Hoesje voor trouwcertificaat
  • Lokale belastingen
  • Loving You - Elvis zingt drie nummers, voor tijdens en na de ceremonie; klein bruidsboeket en corsage met roos; professioneel fotograaf - (6) 10x15, (1) 20x25
  • Can't Help Falling in Love - Elvis zingt drie nummers, voor tijdens en na de ceremonie; bruidsboeket met zes rozen en corsage met roos; professioneel fotograaf - (6) 10x15, (2) 13x18 en (1) 20x25, dvd van de ceremonie
  Niet inbegrepen:
  • De vermelde prijs is exclusief de voorgangerskosten van USD $60
  • Kosten huwelijkscertificaat: USD 77 (alleen contant geld)
  • De kosten voor de chauffeur zijn USD $40 en dienen te worden voldaan op de dag van het huwelijk.
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Het aantal personen per boeking is exact twee
  • Minimumleeftijd 18 jaar.
  • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
  • Er zijn geen extra kosten voor gasten

  Diensten in andere talen: Diensten kunnen worden verzorgd in het Portugees, Frans, Spaans, Duits of Japans, afhankelijk van de beschikbaarheid (ten minste een week van tevoren aangeven). Geef dit aan ten tijde van de boeking. Wanneer een voorganger niet beschikbaar is, zal de kapel zo vroeg mogelijk contact met u opnemen.

  Informatie huwelijkscertificaat:De kosten van het certificaat zijn USD 77 (alleen contant geld). Er is geen bloedtest en geen wachttijd. Scheidingsdocumenten, overlijdensakten en geboortecertificaten zijn in Nevada niet nodig. Ter identificatie wordt u gevraagd om een paspoort of rijbewijs. Het Clark County Marriage License Bureau is dagelijks geopend van 8:00 uur tot middernacht. Het kantoor bevindt zich in het centrum van Las Vegas, naast Four Queens en Golden Nugget Hotel and Casinos. De voorganger zal het certificaat voor u indienen bij het Clark County Recorder's Office, zodat het wettelijk erkend wordt.
  Reisplan:
  Arrangement Loving You Inclusief bruidsboeket, corsage met roos en professionele fotograaf met foto's: zes keer 10x15 en één keer 20x25.
  Arrangement Can't Help Falling in Love Inclusief bruidsboeket met zes rozen, corsage met roos, dvd van de ceremonie en professionele fotograaf met foto's: zes keer 10x15, twee keer 13x18 en één keer 20x25.
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.