Downtown Las Vegas: wandeling

 • Tourcode: 6756DTLVWT
 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 2 - 2,5 uur

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Ontdek Las Vegas te voet tijdens deze informatieve wandeling. Kom meer te weten over de geschiedenis van Fremont Street en wat de wijk anders maakt dan andere delen van Las Vegas. Hoor alles over de stichting van Las Vegas en de ontwikkeling tot de schitterende stad die we vandaag kennen en die een trekpleister vormt voor mensen uit de hele wereld. Bewonder de inspirerende architectuur en omgeving terwijl uw gids u door Sin City leidt. Extra: fans van de beroemde tv-programma's 'Pawn Stars' en 'American Restoration' kunnen foto's maken van de echte filmlocaties tijdens deze tour voor maximaal 10 personen.
Uw wandeling door het centrum van Las Vegas begint bij Fremont Street, bekend uit films, tv-series en van ansichtkaarten. Tijdens deze avontuurlijke wandeling legt u ongeveer 5 kilometer af. Draag daarom comfortabele kleren en schoenen en bereid u voor op een woestijnklimaat. Nadat u kennis hebt gemaakt met uw deskundige gids, begint de wandeling door Fremont Street. Uw gids vertelt hoe de Fremont Street Experience, een winkelpromenade met een verlicht dak van 70 miljoen dollar, het gebied nieuw leven heeft ingeblazen in de jaren 90.

U hoort allerlei andere interessante feiten over deze bijzondere wijk, terwijl u langs de plek loopt waar de oorspronkelijke pioniers in 1905 Las Vegas stichtten. Bekijk foto's en luister naar verhalen over de beginjaren van Sin City en kom te weten waar dit gebied de naam Glitter Gulch aan heeft te danken.

Wandel langs de legendarische Las Vegas Club, de Golden Gate, de Plaza, de Golden Nugget en Binion's. Vergaap u aan de gerenoveerde neonverlichting die uw pad verlicht. Maak een foto voor de Gold & Silver Pawn Shop, bekend van het populaire tv-programma Pawn Stars.

Er zijn nog genoeg andere fotomomenten tijdens de wandeling langs trouwkapelletjes en monumenten. Loop langs de galerieën, antiekwinkels en retroboetieks van de beroemde artistieke wijk 18b. Ontdek hoe Las Vegas de bokshoofdstad van de wereld is geworden terwijl u langs de sportscholen van Mike Tyson, Larry Holmes en George Foreman loopt.

En als u denkt dat u alles hebt gezien, komt u aan bij Rick’s Restorations, waar Rick, Tyler, Brettly en het team roest in goud veranderen op de locatie van het populaire tv-programma American Restoration dat wordt uitgezonden op History Channel. Hier eindigt de tour, op ongeveer 1,5 kilometer van het vertrekpunt. U kunt op eigen gelegenheid Las Vegas verkennen of met uw gids meelopen naar Fremont Street.

Let op: in Las Vegas is het bijna het hele jaar zonnig en warm, vergeet daarom niet om zonnebrandcrème te gebruiken en u te kleden op warm weer. Het is een goed idee om een fles water mee te nemen.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Downtown Las Vegas
Duur:
2 - 2,5 uur
Gegevens terugreis:
Uw wandeling eindigt ongeveer 1,5 kilometer van het vertrekpunt. U kunt ervoor kiezen om op eigen gelegenheid terug te gaan (u ontvangt een kaart) of u kunt uw gids volgen naar Fremont Street.

Aanvullende informatie

Downtown Las Vegas: wandeling

Downtown Las Vegas Walking Tour

Inbegrepen:
 • Wandeling door downtown Las Vegas
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Drankjes
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Comfortabele wandelschoenen, een fles water en zonnebrandcrème worden sterk aangeraden
 • Rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.