Viator

Eettour in het centrum van Las Vegas

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 2 uur 30 minuten (circa)
Van USD 68,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Proef de sfeer in het centrum van Las Vegas tijdens deze historische culinaire wandeling in de namiddag, een traktatie voor zowel bezoekers als de lokale bevolking! Kom meer te weten over de geschiedenis, architectuur en cultuur van Fremont Street van uw goed geïnformeerde gids, terwijl u een bezoek brengt aan excentrieke eetgelegenheden en een praatje maakt met de eigenaars. Geniet van verschillende proeverijen die samen een volledige maaltijd vormen. Op deze tour met kleine groep worden maximaal 12 personen toegelaten voor een meer ontspannen en interactieve ervaring.
Ontmoet uw gids en kleine groep midden in het centrum van Las Vegas voor het begin van uw ontdekkingstocht door dit historische deel van de stad en de eclectische eetmogelijkheden. Wandel rond in dit authentieke deel van Vegas, compleet anders dan de gelikte Las Vegas Strip, terwijl uw gids u uitlegt hoe Fremont Street is ontstaan en wat vroege kolonisten ertoe dreef om tijdens de Grote Depressie hier naartoe te komen. U hoort alles over de connectie van Vegas met de maffia en hoe het een mekka voor aanstaande bruidsparen werd.

Bezoek buurtrestaurants, etnische eethuisjes en excentrieke winkeltjes met etenswaren en maak een praatje met de eigenaars over hun aanbod. Het kan zijn dat u tijdens uw tour een bezoek brengt aan de leuke Beef Jerky Store, Simply Pure, een café met veganistisch en rauw voedsel en ChillSpot by SASASWEETS, een winkel met ijs en desserts. Proef verschillende lokale specialiteiten die samen een volledige lunch vormen.

Tijdens de tour wijst uw gepassioneerde gids u op architectonische bezienswaardigheden, vintage winkels en onbekende attracties die nauw verbonden zijn met de rijke en kleurrijke geschiedenis van Vegas. Houd er rekening mee dat u ongeveer 0,8 km wandelt tijdens deze 2,5 uur durende tour. Tegen de tijd dat uw tour door het centrum van Las Vegas eindigt op North Las Vegas Boulevard, hebt u lokale favorieten geproefd en geleerd dat Vegas veel meer is dan alleen maar gokken, glitter en glamour.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Downtown Las Vegas
Duur:
2 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Las Vegas Blvd N, ongeveer 2 blokken van Fremont Street

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.00 uur
Code: AM1000

Vertrek 10:00 uur; tour met eten in centrum van Las Vegas

Van
USD 68,99
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Eettour in het centrum van Las Vegas

Downtown Las Vegas Food Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Alle proeverijen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Parkeren
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Houd er rekening mee dat u ongeveer 0,8 km moet lopen. Comfortabele wandelschoenen worden aangeraden
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
 • Geef eventuele dieetbeperkingen aan in het veld 'Speciale eisen' bij het betalen
 • De tour vindt plaats in alle weersomstandigheden: aanbevolen wordt om voorafgaand aan vertrek te kijken wat voor weer het wordt en gepaste kleding te dragen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Paula F , augustus 2016

Deze tour, georganiseerd door Vickie, was veel meer dan ik had verwacht!! Het eten wat wij hebben geproefd was fantastisch en tegelijker tijd de reden geweest om na deze tour op heel andere plekken in Las Vegas veel beter te eten. Top!!