Viator

Woestijnsafari in een Hummer

  • Tourcode: 3067SAFARI
  • Locatie: Las Vegas, Nevada
  • Duur: 4 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Ruw terrein en droge, verzengende hitte vernietigt alles wat daar niet tegen bestand is, maar u zit in het meest geavanceerde en veilige off-road voertuig dat ooit werd gemaakt … een HUMMER! Ervaar het ruige woestijngebied in een Hummer H2 die plaats biedt aan zeven passagiers, met zitplaatsen die allemaal naar voren zijn gericht.

Talen tour

Gids Engels

Dit spannende avontuur van 3,5 uur in een Hummer begint bij uw vertrek uit uw hotel in Las Vegas voor de rit over de wegen die ooit gebruikt werden door vroegere ontdekkingsreizigers. Bekijk verlaten mijnen en de overblijfselen van de oude mijnbouwkampen. Stop bij verlaten mijnen voor het maken van foto's terwijl uw deskundige gids u meer vertelt over de fascinerende geschiedenis van dit gebied. Als u geïnteresseerd bent, kunt u stoppen bij de droge rivierbedding waar u kunt schatzoeken. Avonturiers vinden soms gemineraliseerde stenen of zelfs goud!

Ga verder over de kronkelende paden in een bos met majestueuze Joshua-bomen. Deze bomen zijn uniek vanwege hun omvang en de ongewone fysieke eigenschappen, en vormen een aantrekkelijk onderdeel van de woestijn. Klim over obstakels die onmogelijk door andere voertuigen genomen kunnen worden en ontdek waarom Hummers voldoen aan de strenge eisen van het Amerikaanse leger.

Stijg 1,2 km voor een adembenemend uitzicht over bergen en dalen! Houd uw camera in de aanslag - het kan zijn dat u woestijndikhoornschapen, wilde ezels, mustangs en zelfs de ongrijpbare grootoorkitvos tegenkomt. Breng een bezoek aan de Pioneer Saloon! Deze werd gebouwd in 1913 en is nu nog steeds open. Bekijk het gedenkteken voor de vrouw van Clark Gable, wier vliegtuig in 1942 neerstortte op de berg Potosi. Kom alles te weten over de geschiedenis van deze oude mijnstad die bijna veranderd is in spookstad, en hoor van uw deskundige chauffeur/gids waarom het Goodsprings wordt genoemd.


Programmagegevens

Vertrekpunt:

De tour vertrekt vanaf uw hotel in Las Vegas

Vertrektijd:
8:30 en 13:30 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Woestijnsafari in een Hummer

Desert Safari Hummer Adventure Tour

Inbegrepen:
  • Off-roadavontuur in een Hummer H2
  • Fles water
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
  • Confirmation will be received at time of booking

  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Let op: stevige, dichte schoenen worden aangeraden (laarzen of tennisschoenen)
  • Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.