Verkenningstour Death Valley per Tour Trekker

 • Locatie: Las Vegas, Nevada
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 275,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek het laagste punt van het westelijk halfrond tijdens uw bezoek aan Death Valley National Park, het grootste nationale park in de Verenigde Station, op deze dagexcursie vanuit Las Vegas. Reis in een speciale Tour Trekker naar één van de meest uitgestorven plekken op aarde. Kom meer te weten over de geschiedenis, het landschap en de natuur van Death Valley, evenals over de legendes over spooksteden en verlaten goudmijnen langs de weg. U ziet ook andere hoogtepunten van de woestijn zoals Furnace Creek, Badwater Basin, Zabriskie Point en nog veel meer. Lunch, een fles water en ophalen en afzetten bij het hotel zijn inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Alle belastingen, brandstoftoeslagen en servicekosten inbegrepen
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Deze tocht per jeep door Death Valley begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in Las Vegas.

Maak eerst een korte stop bij het bezoekerscentrum van Furnace Creek om een aantal kaarten voor de reis te verzamelen. Bekijk de boeken die hier te koop zijn en ontvang een Death Valley-stempel voor uw National Park-paspoort, indien gewenst.

Vanaf hier rijdt u naar Badwater Basin, het laagste punt op het westelijk halfrond met 86 meter onder zeeniveau. Het surrealistische landschap van Death Valley omvat ook één van de grootste beschermde zoutvlakten ter wereld, dit milieu is voor de meeste planten en dieren te hard om te overleven. Reis vervolgens over Badwater Road naar de Devil's Golf Course, een grote zoutpan in Death Valley, gelegen in de Mojavewoestijn in Death Valley National Park. De regen en wind hollen deze regio voortdurend uit en veranderen de grond in een heel ander terrein, afhankelijk van het weer.

Tot slot ervaart u het meest adembenemende uitzicht van Death Valley: Dante's Peak, een bergtop meer dan 1500 meter boven de uitgestrektheid van Death Valley. Pak uw smartphone of camera erbij om het adembenemende panoramische uitzicht vast te leggen. Op een heldere dag kunt u vanaf hier zowel Mount Whitney, het hoogste punt van de Verenigde Staten, als Badwater Basin, het laagste punt van de Verenigde Staten, zien.

Onderweg komt u meer te weten over de geschiedenis, het landschap en de natuur van Death Valley, evenals over de legendes over spooksteden en verlaten goudmijnen langs de weg.

Lunch is inbegrepen, geef bij boeking aan welk broodje u wilt in het veld Speciale verzoeken. U kunt kiezen uit kalkoen, Italiaans, ham, luxe kalkoen (met cranberry en vulling) of vegetarisch.

Let op: deze tour is seizoensgebonden en vindt uitsluitend van september tot en met mei plaats.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De tour vertrekt bij alle hotels in Las Vegas
Vertrektijd:
08:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Verkenningstour Death Valley per Tour Trekker

Death Valley Tour

Inbegrepen:
 • Rondrit in een luxe Tour Trekker
 • Professionele gids
 • Fles water
 • Lunch
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Lokale belastingen
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen.
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Niet aanbevolen voor kinderen van 18 maanden en jonger
 • Gidsen in andere talen afhankelijk van beschikbaarheid
 • Let op: deze tour is seizoensgebonden en is beschikbaar van september tot en met mei.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.