Ochtendtour door Kyoto: Keizerlijk Paleis van Kyoto, Gouden Paviljoen, Kasteel Nijo

 • Locatie: Kyoto, Japan
 • Duur: 4 uur 30 minuten (circa)
Van USD 60,25

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Geniet tijdens deze stadstour van een halve dag met gids van het uitzicht op tempels en paleizen. Dit is een geweldige tour voor wie in korte tijd alle belangrijke bezienswaardigheden van Kyoto wil zien. Reis 's morgens per bus met een gids naar Kasteel Nijo, dat op de UNESCO-lijst staat, en de met goud bedekte Kinkakuji-tempel (het Gouden Paviljoen). Wandel daarna als een vorst door de gangen van het Keizerlijk Paleis van Kyoto, waar de keizer tot 1868 woonde.

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Allesomvattende bustour
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Nadat u bent opgehaald bij bepaalde locaties in Kioto, bezoekt u Kasteel Nijo dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Samen met uw gids hebt u bijna een uur de tijd om de voormalige residentie uit 1603 van het Tokugawa-shogunaat te bewonderen.

Het complex staat bekend om het schrille contrast tussen de plechtige uitstraling en de prachtige interieurs, en bevat tevens de ruïnes van het Honmaru-paleis en het Ninomaru-paleis in vijf aangrenzende gebouwen van cipressenhout. Bezoek de woonruimtes die versierd zijn met bladgoud en krijg een rondleiding door de keuken, de bewakersruimte en verschillende tuinen.

Vervolg uw weg naar de Kinkaku-ji-tempel (het Gouden Paviljoen), de populairste tempel van Kyoto. Tijdens een rondleiding van 45 minuten zal uw gids u meer vertellen over de meest authentieke en mooiste Japanse tuin ter wereld, evenals het beroemde Gouden Paviljoen.

U gaat verder naar het Keizerlijke Paleis van Kyoto, de residentie van de keizerlijke familie tot Tokyo de hoofdstad werd in 1868. Bewonder de keizerlijke ceremoniezaal Shishinden waar kroningen plaatsvonden en bewonder de Japanse voorkeur voor eenvoud en rust. Wanneer de tour eindigt, wordt u afgezet bij de locatie waar u bent opgehaald.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U kunt worden opgehaald op de volgende locaties:

ANA Crowne Plaza Kyoto
Balie van AVANTI Sunrise Tours (station Kyoto, uitgang Hachijo)
Hotel Nikko Princess Kyoto*
Karasuma Kyoto Hotel
Kyoto Hotel Okura
Kyoto Tokyu Hotel
Rihga Royal Hotel Kyoto

*Alleen beschikbaar voor gasten
Vertrektijd:
8:00 uur Kyoto Hotel Okura
8:10 uur Hotel Nikko Princess Kyoto
8:15 uur Karasuma Kyoto Hotel
8:30 uur balie AVANTI Sunrise Tours
8:40 uur Rihga Royal Hotel Kyoto
8:50 uur ANA Crowne Plaza Kyoto
8:50 uur Kyoto Tokyu Hotel

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
4 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Ochtendtour door Kyoto: Keizerlijk Paleis van Kyoto, Gouden Paviljoen, Kasteel Nijo

Kyoto Morning Tour: Kyoto Imperial Palace, Golden Pavilion, Nijo Castle

Inbegrepen:
 • Professionele, Engelssprekende gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen bij bepaalde hotels in Kyoto)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 7 dagen van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Rolstoeltoegankelijk - passagiers die hulp nodig hebben, moeten zelf een verzorger meenemen
 • Sommige delen van de route van deze tour bestaan uit grind en steile hellingen
 • Het Keizerlijk Paleis van Kyoto is op maandag gesloten. Als maandag een nationale feestdag is, is het paleis op maandag geopend en de volgende dag gesloten. Wanneer het paleis is gesloten, gaat de tour naar het heiligdom Kitano Tenmangu of de tempel Nishi Honganji
 • Kasteel Nijo is in de maanden januari, juli, augustus en december op dinsdagen gesloten. De rondleiding bezoekt de Ryoanji-tempel of de Daitokuji Daisen-in-tempel
 • Let op: u wordt gevraagd om uw volledige naam, nationaliteit, geslacht en leeftijd in te vullen voor u het Keizerlijk Paleis van Kyoto kunt betreden (formulieren worden uitgedeeld op de
  dag van de tour)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.