Kookles, sakeproeverij en wandeltocht over de Nishiki-voedselmarkt in Kyoto

 • Locatie: Kyoto, Japan
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)
Van USD 128,37

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de Nishiki-voedselmarkt en leer hoe u zelf een Japanse maaltijd klaarmaakt tijdens deze culinaire wandeling door Kyoto. Een deskundige gids geeft u informatie over typisch Japanse ingrediënten op de markt en u verlaat de gebaande paden tijdens een wandeling door de zijstraten van de stad waar u veel interessante winkels kunt vinden. Bezoek een oude sakebrouwerij voor een proeverij en bereid uw eigen sushi, soep en salade tijdens een kookles van 1,5 uur. Deze tour biedt plaats aan zeven personen voor een meer persoonlijke ervaring.

Talen tour

Gids Engels
Uw middag in Kyoto begint in warenhuis Daimaru Kyoto waar u uw gids ontmoet en vertrekt voor een 2 uur durende wandeltocht.

Op de beroemde Nishiki-voedselmarkt laat uw gids u kennismaken met de vele ingrediënten die kunnen worden gebruikt in de Japanse kookles later op de dag. Leer meer over lokale producten en specerijen en geniet ervan deel uit te maken van de bruisende eetcultuur in Kyoto.

Vervolgens reist u door achterafstraatjes en winkelstraten van Kyoto naar een voormalige sakebrouwerij, die nu een museum is, waar u kunt genieten van een sakeproeverij terwijl u leert hoe deze iconische Japanse drank wordt geproduceerd (als het museum is gesloten op de dag van uw bezoek, ontvangt u een entreebewijs om het museum later te bezoeken). Vervolgens gaat u naar een machiya, een traditioneel houten huis dat typisch is voor Kyoto, voor uw kookles.

Uw kookles duurt ongeveer 1,5 uur en daarna weet u hoe u een klassiek Japans diner moet klaarmaken om indruk te maken op uw vrienden thuis. U leert uw eigen sushi te rollen, misosoep te maken, een warm salade samen te stellen en seizoensfruit te kiezen voor het dessert.

Nadat u hebt genoten van uw maaltijd, hebt u de rest van de avond vrij om de stad Kyoto op eigen gelegenheid te verkennen. Als u na de les terug wilt gaan naar uw hotel, kan uw gids u helpen vervoer te vinden.

Opmerking: klik op de koppeling ‘Meer informatie’ hieronder voor een kaart van het ontmoetingspunt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Warenhuis Kyoto Daimaru (het exacte verzamelpunt vindt u op uw voucher); bekijk een kaart van de omgeving door te klikken op 'Aanvullende informatie' op het tabblad Overzicht
Vertrektijd:
14:30 uur
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt op de locatie van de kookles

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Kookles, sakeproeverij en wandeltocht over de Nishiki-voedselmarkt in Kyoto

Kyoto Cooking Class, Sake Tasting and Nishiki Food Market Walking Tour

Inbegrepen:
 • Plaatselijke gids
 • Toegang tot sakebrouwerijmuseum en sakeproeverij
 • Kookles en diner
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimaal 2 personen per boeking vereist
 • Maximaal 7 personen per boeking
 • De minimumleeftijd is 4 jaar
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Opmerking: door onvoorziene omstandigheden kan het brouwerijmuseum gesloten zijn; in dat geval krijgt u een entreebewijs zodat u deze attractie op een ander tijdstip kunt bezoeken
 • Tijdens deze tour wandelt u 2 uur over vlak terrein; we raden u om comfortabele schoenen aan te trekken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u op de dag van vertrek een papieren of elektronische voucher overleggen, of gewoon het identiteitsbewijs van de hoofdreiziger tonen. Onze organisator heeft uw reservering en hoeft op de reisdag alleen een geldig identiteitsbewijs van de hoofdreiziger te zien. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 4 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.