Hoogtepunten van Kuala Lumpur-stadstour

 • Locatie: Kuala Lumpur, Maleisië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 28,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken het charmante Kuala Lumpur tijdens een ochtend- of middagtour waarin de oude en de nieuwe wereld beide aan bod komen. De deskundige gids wijst u op het contract tussen Indo-Moorse architectuur en ultramoderne bouwstijlen, zoals het oude en nieuwe koninklijke paleis en Merdeka Square (Vrijheidsplein) met een almaar groeiende skyline met de opvallende Petronas Twin Towers. Andere hoogtepunten zijn het nationale museum, de nationale moskee en het Royal Selangor Visitor Center, waar u wordt ingewijd in het tingieten en in het creëren van tinnen objecten. Retourrit vanaf het hotel inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Allesomvattende stadstour
 • Ideaal voor families
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
Deze drie uur durende tour is perfect voor wie Kuala Lumpur voor het eerst bezoekt en is een uitgebreide kennismaking met de beroemdste bezienswaardigheden. U hebt na de tour genoeg kennis om de stad op uw eigen gemak verder te ontdekken. U ontmoet uw gids als u in de ochtend of middag bij uw hotel in de stad wordt opgehaald. Vervolgens gaat u per touringcar op tour met commentaar.
Ga naar meerdere Kuala Lumpur-attracties met fotostops bij het King's Palace, een symbool van de Maleisische soevereiniteit, evenals het Merdeka Square (Vrijheidsplein) dat beschikt over een panorama van fascinerende gebouwen in een heleboel verschillende architectonische stijlen. De gids biedt informatief commentaar over de groeiende skyline van de stad, waarvan de ultramoderne gebouwen hoog boven bouwwerken met Indo-Moorse invloeden uit torenen.
Vergaap u aan de islamitische geometrische patronen Petronas Twin Towers met 88 verdiepingen. De veelzijdige muren en dubbele torens van dit bouwwerk bevatten duizenden stalen en glazen panelen.
Uw reis gaat verder met een bezoek aan het Nationaal Museum waar u historische Maleisische artefacten, van traditionele wapens en kostuums tot de moderne kunsten en ambachten, en muziekinstrumenten kunt bewonderen.
Vervolgens rijdt u langs de prachtige Lake Gardens op weg naar het Nationaal Monument ter nagedachtenis aan de strijd van Maleisië voor vrijheid tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de buurt kunt u de moderne constructie van de nationale moskee en de aangename combinatie van oosterse en westerse architectuur van het Kuala Lumpur-treinstation bewonderen.
De laatste stop op uw sightseeingtour van Kuala Lumpur is de Cacao Boutique, een waar paradijs voor chocoladeliefhebbers. U kunt volop genieten van de heerlijke producten.
Daarna kunt u weer aan boord van de bus gaan en eindigt de tour als u bij uw hotel wordt afgezet.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Hotels in het centrum van Kuala Lumpur (exclusief hotels buiten de stad, of hotels nabij Kuala Lumpur International Airport)

Vertrektijd:

9:00 uurOF
14:00

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Omstreeks 12:15 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: MORNING

Vertrektijd om 9:00 uur. Zie het overzicht voor meer informatie

Engels
Van
USD 28,00
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: AFTERNOON

Vertrektijd om 14:00 uur. Zie het overzicht voor meer informatie

Engels
Van
USD 28,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Hoogtepunten van Kuala Lumpur-stadstour

Kuala Lumpur City Highlights Tour
©14510413

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
  Niet inbegrepen:
  • Eten en drinken
  • Fooien (optioneel)
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Minimaal 2 personen per boeking vereist

  Bij deze tour wordt u alleen opgehaald bij hotels die voornamelijk in het stedelijk gebied van Kuala Lumpur liggen. Anders wordt gasten geadviseerd om naar een centraal vertrekpunt te gaan. Gegevens worden bijtijds doorgegeven door de lokale touroperator die deze tour uitvoert.

  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.