Tour naar de Batugrotten vanuit Kuala Lumpur

 • Locatie: Kuala Lumpur, Maleisië
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 30,66

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de multiculturele invloeden in Maleisië tijdens deze middagtrip van 3 uur naar de Batugrotten vanuit Kuala Lumpur. Rijd door het Little India (Brickfields) van Maleisië en bewonder de kunst van het batikken en tinsmeden waar deze streek bekend om staat. Vervoer van en naar het hotel is inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Familievriendelijk
 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel in Kuala Lumpur, begint u aan uw culturele verkenning van Maleisië met een korte rit door het officiële Little India in Brickfields van deze regio. Dit was vroeger een eenvoudige woonwijk net buiten Kuala Lumpur en is nu omgetoverd tot een kleurrijke gemeenschap met straatjes met leuke winkeltjes en kleine, zelfstandige familierestaurantjes.
Een korte rit van 30 minuten later arriveert u bij de Batu-grotten, een indrukwekkende kalksteenformatie met daarin een hindoetempel voor verschillende goden. Voordat u de 272 steile treden beklimt naar de hoge grotten, bewondert u het indrukwekkende 43 meter hoge gouden beeld van Heer Murugan. Op de weg naar boven wordt u begroet door ondeugende aapjes.
Bij aankomst bovenaan de treden gaat u de kathedraalgrot in, de grootste grot van het complex met een hoog plafond en sierlijke hindoe-altaren. Verken samen met uw gids het grottencomplex, en kom alles te weten over de geschiedenis en het cultureel belang van de verschillende kenmerken.
Vervolgens stopt u bij een lokaal batikcentrum en ziet u hoe deze populaire Maleisische stof wordt ontworpen en bedrukt. Voordat u terugkeert naar uw hotel brengt u een bezoek aan het Royal Selangor Visitor Center om inzicht te krijgen in het tingieten en het maken van tinnen objecten.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

De tour vertrekt vanaf hotels in het centrum van Kuala Lumpur (exclusief hotels buiten de stad, of hotels nabij Kuala Lumpur International Airport)

Vertrektijd:
9:00 uur ('s morgens) / 14:00 uur ('s middags)

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Morning Tour
Code: TG1

's Ochtends ophalen om 9:00 uur

Engels
Van
USD 30,66
Prijsgegevens
Afternoon Tour
Code: TG2

's Middags ophalen vanaf 14:00 uur

Engels
Van
USD 30,66
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar de Batugrotten vanuit Kuala Lumpur

Batu Cave Entrance

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking

Bij deze tour wordt u alleen opgehaald bij hotels die voornamelijk in het stedelijk gebied van Kuala Lumpur liggen. Anders wordt gasten geadviseerd om naar een centraal vertrekpunt te gaan. Gegevens worden bijtijds doorgegeven door de lokale touroperator die deze tour uitvoert.

Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.

Beoordeling door: Martinus v , maart 2016

Goed bezoek aan grotten
Verder geen extra's als bijvoorbeeld een drankje/water
Stops bij zijde en tin zaken niet echt nodig