Privétour: Stadswandeling door koninklijk Krakau inclusief een bezoek aan het kasteel van Wawel

 • Tourcode: 5752WAWEL
 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: 3 uur 30 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Reis eeuwen terug in de tijd en ontdek het Krakau van de middeleeuwen, destijds de hoofdstad van Polen. U verkent de oude binnenstad met een privégids, komt van alles te weten over de koningen die eens over de stad regeerden en brengt een bezoek aan de belangrijkste vorstelijke bezienswaardigheden. Bezoek het koninklijk kasteel van Wawel en verken de Wawelkathedraal waar vele vorsten zijn gekroond. Wandel tot slot de beroemde koninklijke route voor een bezoek aan de Mariakerk in Rynek Glówny, het hart van koninklijk Krakau.

Hoogtepunten

 • Ophalen van hotel inbegrepen
 • Meedere keren per dag aangeboden
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Privétour voor uw groep met gids/chauffeur
U ontmoet uw privégids bij uw hotel in het centrum van Krakau of in de oude binnenstad van Krakau, waarna u de historische koninklijke locaties gaat bekijken. Als er iets speciaals is wat u graag wilt zien, vraag het dan gerust. Dat is het voordeel van een privégids: de rondleiding is op uw interesses afgestemd.
Beklim de Wawel om het koninklijk kasteel van Wawel te bezichtigen, een van de belangrijkste historische locaties van het land. Luister naar verhalen over de fameuze draak van Wawel en bezoek de met een zuilengalerij omgeven binnenplaats van het kasteel en zijn weelderige kamers.
Wandel naar de Wawelkathedraal, de plek waar in de middeleeuwen de Poolse vorsten werden gekroond. Bezichtig de kathedraal van binnen en bekijk het mausoleum van Sint Stanislaus, de beschermheilige van Polen. Bezoek de koninklijke crypten en beklim de klokkentoren om de beroemde Sigismund-klok te zien, een van de grootste klokken ter wereld.
Daal de heuvel af en wandel de koninklijke route van Krakau, de ceremoniële route die de Poolse vorsten in de middeleeuwen aflegden. Wandel langs historische huizen en kerken en volg de straten naar Rynek Glówny, het centrale plein van Krakau.
Steek de klinkers over voor een bezoek aan de Mariakerk, de 14e-eeuwse basiliek met de dubbele toren. Bekijk het interieur en vergaap u aan het gotische altaarstuk, een van de hoogste ter wereld, terwijl uw gids over legendes rond de basiliek vertelt.
De tour eindigt in Rynek Glówny.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Krakau of de toeristeninformatie in de oude binnenstad van Krakau
Vertrektijd:
Tussen 9:00 en 13:00 uur. Deze tour kan gedurende deze tijden op het door u gewenste moment worden gehouden. Neem na de boeking contact op met de lokale touroperator over uw exacte vertrektijd
Duur:
3 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij Rynek Glówny in de oude binnenstad van Krakau

Aanvullende informatie

Privétour: Stadswandeling door koninklijk Krakau inclusief een bezoek aan het kasteel van Wawel

Royal Krakow Private Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Toegangsprijzen voor het koninklijk kasteel van Wawel, de Wawelkathedraal en de Mariakerk
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Laat uw afgedrukte voucher aan het begin van de tour zien
 • De tour omvat bezoeken aan het koninklijk kasteel van Wawel en de Mariakerk. Zorg dat u bij bezoeken aan religieuze monumenten gepaste kleding draagt
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie