Privétour: Stadswandeling door het oude centrum van Krakau, Kazimierz en de Wawel

 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 45,26

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Kom alles te weten over de geschiedenis en hoogtepunten van Krakau tijdens een 3 uur durende wandeltocht onder leiding van een privégids. Tijdens de wandeling hoort u alles over de fascinerende geschiedenis van Krakau en middeleeuwse legendes. Bekijk het beste van de oude stad rond Rynek Główny, met inbegrip van de Lakenhal en de Mariakerk, en verken de historische, oude Joodse wijk Kazimierz. Proef een klassiek Pools dessert en drink koffie of frisdrank. De tour sluit af op de Wawel met een bezoek aan het koninklijk kasteel en de kathedraal van Wawel.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Kleine groepstour
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
Uw privéwandeltocht begint wanneer u bij uw centraal gelegen hotel in Krakau wordt opgehaald. U kunt ook zelf naar het oude centrum van Krakau gaan om uw gids te treffen. Daarna wandelt u door de geplaveide straten terwijl uw gids over de rijke geschiedenis van de stad vertelt. Als er iets is waar u meer van wilt zien, vraag het gewoon. Uw tour wordt op u afgestemd, dus het reisplan kan aan uw wensen worden aangepast.

U gaat naar Rynek Główny, waar statige gebouwen uit de middeleeuwen rond een enorm geplaveid plein staan. Dit plein is het grootste middeleeuwse plein van Europa, en u kunt de gotische buitenkant van de Mariakerk bewonderen, gebouwd in de 14e eeuw.
Verken het geplaveide plein en de nabijgelegen wegen om de hoogtepunten te zien, zoals de Lakenhal, de Jagiellonische Universiteit en de Franciscanenkerk. Elke plek heeft een verhaal en uw gids vertelt tijdens uw wandeling over de geschiedenis van deze bezienswaardigheden.
Ga verder naar de wijk Kazimierz, de voormalige Joodse wijk en het centrum van het Joodse leven in Krakau, van de middeleeuwen tot de Tweede Wereldoorlog. U wandelt langs de drukke winkels, restaurants en cafés, en langs de buitenkant van de Oude Synagoge, de Remuh-begraafplaats en de Remuh-synagoge. Tijdens uw wandeling komt u meer te weten over de bijdrage van de Joodse gemeenschap aan Krakau door de eeuwen heen en hoe de eerste Joden in de 14e eeuw in Krakau terecht kwamen.
Dan volgt er een pauze voor een kopje koffie of frisdrank met een traditioneel Pools dessert, waarna u met het openbaar vervoer naar het kasteel op de Wawel gaat. Ga de heuvel op en luister naar de legende over de Waweldraak. Bekijk de binnenplaatsen en de buitenkant van het kasteel en de kathedraal, en kom meer te weten over de geschiedenis van de adel van Krakau door de eeuwen heen.
Tot slot bewondert u het uitzicht op de Vistula voordat de tour eindigt in het centrum van Krakau. Voordat u afscheid neemt van uw gids, kunt u gerust naar tips vragen over andere bezienswaardigheden en de weg vragen.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Krakau of in het oude centrum van Krakau
Vertrektijd:
9:30 uur 14:30 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt in het centrum van Krakau

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: EN0930

Begint om 9:30 uur

Engels
Van
USD 45,26
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: EN1430

Begint om 14:30 uur

Engels
Van
USD 45,26
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Privétour: Stadswandeling door het oude centrum van Krakau, Kazimierz en de Wawel

Private Tour: Krakow Walking Tour with Coffee and Dessert Stop

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Pools dessert met een kopje koffie of frisdrank
 • Tickets voor openbaar vervoer
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Entree
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Deelnemers moeten genoeg conditie hebben om tot 3 uur achter elkaar in een gematigd tempo te lopen
 • Deze tour gaat bij alle weersomstandigheden door. Trek dus geschikte kleding aan.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.