Privétour: Krakau City Sightseeing met een elektrische auto

 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 38,50

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verken de bezienswaardigheden van Krakau in een milieuvriendelijk Melex tijdens deze 1,5 uur durende privétour met audiocommentaar. Ga lekker zitten in een nette elektrische auto met privéchauffeur en bekijk de oude stad van Krakau die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat en de belangrijkste bezienswaardigheden terwijl het audiocommentaar u fascinerende feiten vertelt over de bezienswaardigheden die u passeert. Zie de Lakenhal en de Barbican; wandel door het schilderachtige Kazimierz, de historische Joodse wijk; en treed in de voetsporen van de holocaust in het voormalige Joodse getto. Bekijk het beste van Krakau en geniet van een persoonlijke sfeer tijdens deze privétour.

Talen tour

Audio Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Meedere keren per dag aangeboden
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
Uw tour begint als u wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Krakau op het door u gewenste tijdstip. U neemt plaats in uw Melex - een kleine elektrische auto die veel weg heeft van een golfbuggy. Neem plaats achter uw professionele chauffeur en kom meer te weten over hoe de kleine, rustige en milieuvriendelijke Melex toegang heeft tot vele gebieden van de oude stad van Krakau die gesloten is voor het normale verkeer, waardoor de Melex ideaal is om de stad te verkennen.
Tijdens u privétour luistert u naar het opgenomen audiocommentaar. Leun achterover en geniet van de bezienswaardigheden en ontdek de geschiedenis en gebeurtenissen achter de monumenten en wijken die u passeert. Als het regent of koud is, wordt de Melex afgedekt met transparante kunststof hoezen zodat u tijdens de tour warm en droog blijft.
Daarna gaat u naar de oude stad, die op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, en geniet u van het centrale plein, Rynek Glówny Główny, Europa's grootste middeleeuwse plein. Bewonder de schitterende Lakenhal, de kerk van St. Maria en andere bezienswaardigheden en ga verder naar de oude stadsmuren om de Barbican te zien - een middeleeuwse verdedigingstoren die een van nog slechts een handvol soortgelijke structuren is die nog in Europa overeind staan.
Bezoek Kazimierz, de voormalige Joodse wijk. Ga op eigen gelegenheid naar Szeroka, het hart van deze oude wijk, en passeer schilderachtige koopmanshuizen en synagogen terwijl uw audiogids onthult hoe Joodse kolonisten zich hier voor het eerst in de 14e eeuw vestigden.
Vervolg uw tour naar Podgórze, locatie van het Joodse getto tijdens de Tweede Wereldoorlog, en beleef het verschrikkelijke verhaal van de holocaust aan de hand van de desbetreffende aangrijpende locaties. Zie het plein van de helden van het getto, de apotheek "Onder de adelaar' waarvan het personeel lokale joden hielp beschermen, en de fabriek van Oskar Schindler waar veel joden werkzaam waren en zodoende van de concentratiekampen werden gered.
Na een verkenningstocht van ongeveer 1,5 uur keert u terug naar uw hotel waar uw tour eindigt.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Krakau
Vertrektijd:
Flexibel: herbevestig bij de lokale touroperator om de door u gekozen vertrektijd te regelen

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:

Keert na afloop terug naar het beginpunt


Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: Krakau City Sightseeing met een elektrische auto

Private Tour: Krakow City Sightseeing by Melex Electric Car

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Vervoer per elektrische Melex met privéchauffeur
 • Opgenomen audiocommentaar in vier talen (Engels, Frans, Duits en Spaans)
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Niet rolstoeltoegankelijk
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.