Viator

Privétour: Katholieke kerken en monumenten in Krakau

 • Tourcode: 2336KRWCAS_P
 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 49,07

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
Bezoek met een privégids de Wawelkathedraal en de Mariakerk en bekijk een selectie van de interessantste katholieke kerken van Krakau. Bewonder de barokke gevel van de Sint-Annakerk, ontdek een van de oudste kerken in het oude centrum van Krakau en leer meer over de clarissen die in een stadsklooster wonen. Loop langs het kasteel van Wawel en beklim tot slot de klokkentoren van de Wawelkathedraal. U krijgt ook nog eens uitleg van uw eigen gids.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Privégids voor een meer persoonlijke belevenis
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Fantastische verkenning van de stad
U treft uw privégids in uw centraal gelegen hotel in Krakau en begint met een wandeling naar en door het oude centrum van Krakau en het bespreken van uw reisplan. Als er iets is wat u echt wilt zien, laat het uw gids weten. Het beste van een privégids is dat het commentaar kan worden aangepast aan de dingen die u het meest interesseren: of het nu om de religieuze geschiedenis gaat of over de architectuur en kunst. Het grootste deel van uw tour wordt te voet afgelegd, maar een kaartje voor openbaar vervoer is inbegrepen, zodat u dit kunt gebruiken wanneer u het nodig hebt.
Uw eerste stop is buiten de sierlijke Sint-Annakerk, een gebouw dat een van de mooiste barokke kerken van Polen wordt genoemd. U komt meer te weten over de geschiedenis, en steekt daarna de Rynek Główny over voor een bezoek aan de Mariakerk. Bewonder het grote gotische altaar, gehouwen door de toonaangevende Duitse beeldhouwer Veit Stoss.
Ga verder naar de Sint-Adalbertkerk (de Kościół św. Wojciecha), één van de oudste kerken in de oude binnenstad van Krakau, en steek over naar de Franciscanenkerk om de glas-in-loodramen en het klooster te bezichtigen. Daarna gaat u naar het bisschoppelijk paleis, dus houd uw camera in de aanslag voor kiekjes van het zogenaamde 'pauselijke raam' waar paus Johannes Paulus II zijn volgelingen toesprak toen hij in Krakau was.
Luister naar de verhalen over de populaire paus tijdens uw wandeling door de Sint-Petrus-en-Pauluskerk. Tijdens het poseren voor foto's bij de barokke gevel, leert u meer over een groep nonnen, clarissen, die in het nabijgelegen klooster wonen.

Tot slot wandelt u heuvelop naar het kasteel van Wawel en brengt u een bezoek aan de gelijknamige kathedraal. Luister naar verhalen en geheimen over de geschiedenis van het kasteel. Vervolgens loopt u de trappen op naar de Sigismundklok. De trap naar de klokkentoren heeft ongeveer 70 treden. Als u hier niet toe in staat bent, kunt u deze tijd gebruiken voor een bezoek aan de kathedraal.
Na drie uur eindigt uw privétour in het centrum van de stad. Van hieruit kunt u met het nabijgelegen openbaar vervoer weer teruggaan naar uw hotel. Vraag de gids gerust om de weg.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel.
Neem rechtstreeks contact op met de lokale touroperator om de exacte tijd en locatie te bevestigen
Vertrektijd:
10:30 uur
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in het stadscentrum, dicht bij openbaar vervoer

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Privétour: Katholieke kerken en monumenten in Krakau

Private Krakow Walking Tour: Churches, Cathedrals and Castles

Inbegrepen:
 • Privégids
 • Toegang tot Mariakerk en Wawelkathedraal
 • Kaartjes voor het openbaar vervoer tijdens de tour, indien nodig
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Vervoer per auto tussen het hotel en vertrekpunt/eindpunt tour
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Draag tijdens uw bezoek aan de synagoge bescheiden kleding die schouders en dijen bedekt
 • Mannelijke bezoekers wordt gevraagd om het gebouw met ontbloot hoofd te betreden, tenzij dit tegen de regels van hun godsdienst ingaat
 • Als u de Sigismundklok wilt bezoeken (inbegrepen als onderdeel van de tour), moet u fit genoeg zijn om de 70 treden naar de klok in de toren van de Wawelkathedraal te beklimmen
 • Deelnemers moeten genoeg conditie hebben om tot 3 uur achter elkaar in een gematigd tempo te lopen
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.