Viator

Tour naar de fabriek van Oskar Schindler in Krakau

 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 24,82

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ga terug in de tijd naar het Krakau van 70 jaar geleden en kom meer te weten over Oskar Schindler tijdens een 2 uur durende tour door de fabriek van Oskar Schindler in Krakau. Verken samen met een deskundige gids dit aangrijpende museum, waar de tentoonstellingen in de oorspronkelijke emailfabriek staan, waar honderden Joden voor hem werkten die daarmee beschermd werden tegen de nazi's. Ga naar Schindler's kantoor, luister naar de verhalen van de werknemers die hij geholpen heeft te redden en bekijk de multimediaprojecties, foto's en voorwerpen die herinneren aan de gruwelen van Krakau onder de nazi- en Sovjet-bezetting. Deze rondleiding is voor een meer persoonlijke ervaring voor maximaal 25 personen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Kleine groep garandeert persoonlijke service
Kies de gewenste begintijd van de tour en ga op eigen gelegenheid naar de fabriek van Oskar Schindler in het centrum van Krakau. Ontmoet uw gids buiten en hoor hoe het museum is gevestigd in de fabriek waar nazi-industrieel Oskar Schindler Joodse werknemers in dienst had tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Voordat u begint krijgt u een verhelderende inleiding over Schindler. U hoort hoe Steven Spielberg in 1993 zijn verhaal onder de aandacht van de wereld bracht met de met een Oscar bekroonde film Schindler's List.
Ga vervolgens naar binnen voor een uitgebreide tour. Het museum heeft interactieve en fotografische tentoonstellingen en concentreert zich niet alleen op het werk van Schindler en zijn werknemers, maar ook op de moeilijke tijd van Krakau tijdens de aanloop naar de oorlog en daarna. Uw gids geeft u fascinerend commentaar en vertelt u aangrijpende verhalen waardoor u een nog beter inzicht krijgt in wat hier gebeurd is en in de geschiedenis van Krakau.
Kom alles te weten over Schindler's verhaal en hoe zijn Joodse werknemers potten en pannen, blikken en andere producten van email maakten voor het Duitse leger: een vitale oorlogsinspanning die hen beschermde tegen een bijna zeker transport naar de concentratiekampen. Bekijk een aantal van de producten die hier zijn gemaakt, bekijk ook Schindler's kantoor en luister naar het lot van enkele van de 1200 Schindlerjuden - Schindler's joden - die in de fabriek werkten.
Volg uw gids door de kamers die zijn gewijd aan het lijden van Krakau tijdens de oorlog en later in de 20e eeuw. Bekijk foto's van de geterroriseerde stad, laat u meevoeren in de geplaveide straten, verborgen stekjes en gevangenissen van de door nazi's en Sovjets bezette stad; en krijg een gevoel van de overweldigende angst van de bevolking door originele documenten, voorwerpen en film- en radio-opnamen.
Na twee uur rondwandelen, eindigt de tour buiten het gebouw. Neem afscheid van uw gids, die u aanwijzingen geeft hoe u teruggaat naar het stadscentrum of indien nodig naar uw hotel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Fabriek van Schindler, centrum van Krakau
Vertrektijd:
April - oktober: 16:00 uur
Juni - september: 10:00 uur
Duur:
90 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10:00 uur - Engels
Code: TG7

Tour in het Engels vertrekt om 10:00 uur

Engels
Van
USD 24,82
Prijsgegevens
4:00pm - English
Code: TG3

Tour departs at 16:00 in English

Engels
Van
USD 24,82
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Tour naar de fabriek van Oskar Schindler in Krakau

Small-Group Tour to Schindler's Factory Museum in Krakow

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie is geselecteerd)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie is geselecteerd)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Eric D , november 2017

De tour heeft een totaal andere inhoud dan men zou denken. Je wandelt dan wel door delen van de Schindlerfabriek maar het verhaal dat je te horen krijgt gaat veel verder. Krakau in WO2 staat centraal, heel interessant.

Beoordeling door: Derek D , mei 2016

Wij hebben de tour gedaan en vonden de groep echt veels te groot, zeker voor de kleine ruimtes waar je in terecht komt. De groep was zeker 20 man.