Viator

Krakow Super Saver: Auschwitz-Birkenau Tour from Krakow and 3 Museum Passes

 • Tourcode: 5752AUS_MHK
 • Locatie: Krakau, Polen
 • Duur: Flexibel

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Eer de slachtoffers van de holocaust tijdens de Tweede Wereldoorlog in Auschwitz-Birkenau en ontdek het verhaal van het door de nazi's bezette Krakau met deze Krakau Super Saver waarmee twee populaire bezienswaardigheden tegen een gereduceerde prijs worden gecombineerd. Neem op één dag deel aan een tour met gids van een halve dag door concentratiekamp Auschwitz-Birkenau, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en bekijk de ontroerende tentoonstellingen en gevangenisgebouwen. Maak dan gebruik van een 2-daagse museumpas voor Joodse geschiedenis waarmee u toegang krijgt tot drie stadsmusea waarin Krakau tijdens de bezetting in de WOII wordt verkend, samen met de helden die de Joodse gemeenschap hielpen beschermen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
Met deze Super Saver maakt u op uw gewenste dag een trip van een halve dag naar Auschwitz-Birkenau en kunt u uw museumpas Joodse geschiedenis gebruiken gedurende 48 uur na het eerste gebruik.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Plac Szczepanski 8 - Discover Cracow - Toeristische informatiestand
Vertrektijd:
Bevestig de exacte tijd rechtstreeks bij uw lokale touroperator
Duur:
Flexibel
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Aanvullende informatie

Krakow Super Saver: Auschwitz-Birkenau Tour from Krakow and 3 Museum Passes

Krakow Super Saver: Auschwitz-Birkenau Half-Day Tour plus Jewish History Museum pass

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids (tour Auschwitz-Birkenau)
 • Vervoer per busje met airconditioning (tour Auschwitz-Birkenau)
 • Toegang tot fabriek van Oskar Schindler, apotheek Onder de Adelaar en Ulica Pomorska
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Let op: op maandag zijn musea gesloten, de museumpas kan alleen op dinsdag t/m zondag worden gebruikt. Auschwitz-Birkenau is echter 7 dagen per week geopend
 • Eten, roken, foto's nemen binnen de gebouwen en storend gedrag zijn niet toegestaan op de locatie
Reisplan:
Tour Auschwitz-Birkenau (6,5 uur)
Verlaat uw hotel in Krakau of het centrale ontmoetingspunt per minibus met airconditioning en rijd in ongeveer 1,5 uur naar het voormalige naziconcentratiekamp Auschwitz-Birkenau, dat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Kom onderweg meer te weten over het verschrikkelijke verleden van het Auschwitz-complex en hoe het in WOII werd gebouwd om Poolse gevangenen op te sluiten, voordat bijna 1,1 miljoen mensen er de dood vonden, waarvan de meeste Europese joden.

Loop na aankomst onder de toegangspoort door met het bedrieglijke motto "Arbeit macht frei" en neem deel aan een rondleiding door Auschwitz I en Auschwitz II-Birkenau. Auschwitz I is in 1945 gedeeltelijk vernietigd door de nazi's, maar veel originele gebouwen staan nog overeind, terwijl een groot gedeelte van Auschwitz II-Birkenau met de grond gelijk is gemaakt.

Met een deskundige gids verkent u de tentoonstellingen in de voormalige gevangenisgebouwen. Kom meer te weten over de gruweldaden die hier zijn bedreven en de aangrijpende verhalen van slachtoffers, en bekijk de hekken, uitkijktorens en andere gebouwen, waaronder de gaskamers en het crematorium. Hoewel een bezoek aan Auschwitz schrijnend kan zijn, krijgt u van uw gids respectvol commentaar te horen.

Uw tour eindigt weer in Krakau bij het oorspronkelijke vertrekpunt.

2-daagse museumpas Joodse geschiedenis
Haal uw 2-daagse pas op in het centrum van Krakau en gebruik hem bij de drie deelnemende musea gedurende welke twee dagen u ook wilt (musea zijn gesloten op maandag). Uw pas geeft u gratis toegang tot de volgende musea:

Museum van fabriek Oskar Schindler
Ontdek het verhaal van Oskar Schindler's levensreddende inspanningen in dit fascinerende museum, gehuisvest in het gebouw waar Schindler honderden joden in dienst had en ze zo beschermde tegen de bijna onontkoombare dood.

Museum van apotheek Onder de Adelaar
Dit museum is gelegen in het voormalige Joodse getto, in een oude apotheek die tijdens de bezetting van Krakau door Tadeusz Pankiewicz werd geleid. Bewonder het nagebouwde interieur uit de oorlogstijd en kom meer te weten over hoe Pankiewicz de joodse gemeenschap hielp om elkaar te ontmoeten en om gevangenneming te vermijden.

Ulica Pomorska
In dit huiveringwekkende museum, gehuisvest in de voormalige kantoren van de Gestapo in Krakau, is het leed van de bevolking van Krakau tijdens de nazi- en stalinistische bezetting gedocumenteerd. Verken de voorwerpen, documenten en foto's en bekijk de gevangeniscellen, waarvan sommige zijn gegraveerd met angstaanjagende graffiti.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.