Viator

Jamaica's geest van Reggae - de Bob Marley-ervaring van Montego Bay

  • Locatie: Montego Bay, Jamaica
  • Duur: 7 uur (circa)
Van USD 86,99

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan

Als je aan Jamaica denkt, kan het niet anders dat je ook denkt aan de King of Reggae, Bob Marley. Reis naar het dorp Nine Mile, waar Bob woonde, liefhad en speelde. Kom meer te weten over de Rastabeweging die hij aanhing en beroemd maakte, en breng een bezoek aan zijn laatste rustplaats. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige muzikant!

Talen tour

Gids Engels
Reis door de heuvels en glooiingen van de parish St Ann, de zogenoemde tuin-parish, totdat u Nine Mile bereikt, waar de Bob Marley-tour plaatsvindt. Dit dorpje is weggestopt in de prachtige bergen van Jamaica en is de geboorteplaats (6 februari 1945) van de legendarische "King of Reggae", Bob Marley. Hier is ook zijn laatste rustplaats.

De Bob Marley-tour begint met een wandeling door zijn huis als jongen, dat nu een museum en fotogalerie is. Uw gids onthult vrij onbekende feiten over Bob Marley's kindertijd en muzikale carrière. U hebt zelfs de kans om te staan op "Mt. Zion Rock" (Bobs meditatieplek) en uw hoofd op het "kussen” neer te leggen, beroemd geworden door het nummer "Talking Blues".

Het memorial in Nine Mile omvat ook Bob Marley's laatste rustplaats. Bezoek Bob Marley’s graf in Jamaica en bewijs de laatste eer aan deze geweldige man.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:

Tour vertrekt vanaf uw hotel in Montego Bay

Vertrektijd:
7:35 uur

Ophaaltijden verschillen. Uw vertrektijd hoort u wanneer u de touroperator belt om uw boeking te herbevestigen.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
7 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Jamaica's geest van Reggae - de Bob Marley-ervaring van Montego Bay

Bob Marley - The King of Reggae

Inbegrepen:
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Alle toegang
Niet inbegrepen:
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kleding is informeel (T-shirt en korte broek)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: marc s , augustus 2013

voor ons als Bob Marley fans kan zoiets niet stuk
als je voor ogen houdt dat dit natuurlijk een commerciële bedoening is kan je er wel mee leven
had van de gids misschien toch graag wat meer info gehad over de levenswijze van de mensen in de dorpjes die we passeerden, want dit is het echte Jamaica!