Dagtour door Jeruzalem en Bethlehem

 • Locatie: Jeruzalem, Israël
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 106,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de oorsprong van verschillende religies en culturen op deze inspirerende dagtocht naar Jeruzalem en Bethlehem. Deze plaatsen uit het oude Heilige land bieden u een fascinerende mix van mensen, uitzichten en verhalen, waardoor u deze dagtocht tijdens uw verblijf in Israël niet mag missen!

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
U vertrekt vanaf Jeruzalem in uw bus met airconditioning en de eerste stop is de Olijfberg waar u een schitterend uitzicht over Jeruzalem hebt. Vanaf dit uitkijkpunt kunt u de Rotskoepel op de Tempelberg zien. Men zegt dat hemel en aarde hier samenkomen.

Wandel door de Tuin van Gethsemane voordat u naar de muren van de Oude stad gaat. Hier betreedt u de Armeense wijk en ziet u de beroemde Westmuur (de Klaagmuur) die dient als een openlucht synagoge voor duizenden gelovigen. Als u de oversteek naar de Christelijke wijk maakt, kunt u de Via Dolorosa volgen. Kijk uit naar de 14 kruiswegstaties als u in Jezus' voetsporen treedt richting de plek van zijn kruisiging bij de Heilige Grafkerk.

Na een korte wandeling door de oude Byzantijnse hoofdstraat, komt uw tocht door Jeruzalem ten einde in de Joodse wijk van de Oude stad. Hier wacht uw bus met airconditioning u op om u in een korte zuidwaartse reis van nog geen 10 kilometer naar Bethlehem te brengen.

Het middelpunt van religieuze activiteiten in Bethlehem is het Kribbeplein dat wordt geflankeerd door de Geboortekerk en door de Moskee van Omar - allebei enorm belangrijke plekken voor de verschillende mensen die hier wonen. Op het Kribbeplein loopt u over de grond waar Jezus na geboorte in de kribbe werd gelegd en bekijkt u de belangrijke plekken uit de geboorteverhalen. Bezoek de Griekse en Katholieke kerken voordat u de rit van een uur terug naar Jeruzalem maakt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Jeruzalem of onze alternatieve ophaallocatie bij het Dan Hotel in Jeruzalem
Vertrektijd:
Uw locatie 8:30 uur
Dan Hotel 8:45 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
 De tour eindigt bij hotels in Jeruzalem 

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour in het Engels
Code: ENGLISH

Dagtour door Jeruzalem en Bethlehem met een Engelssprekende gids

Engels
Van
USD 106,00
Prijsgegevens
Tour in het Russisch
Code: RUSSIAN

Dagtour door Jeruzalem en Bethlehem met een Russischsprekende gids

Engels
Van
USD 110,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtour door Jeruzalem en Bethlehem

Day Tour to Jerusalem and Bethlehem

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor gepaste kleding voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Het dragen van een korte broek is niet gewenst. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen moeten bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: Susan v , maart 2016

Het ophalen bij het hotel en verzamelen op een parkeerplaats van alle excursies van de dag was zeer rommelig en chaotisch en we werden slecht geinformeerd.
Toen we echter eenmaal op weg gingen met onze gids Zahi, hebben we een super dag gehad. Een super leuke gids en een interessante rondleiding.