Stad van David en een ondergrondse dagtocht in Jeruzalem

 • Locatie: Jeruzalem, Israël
 • Duur: 8 uur (circa)
Van USD 89,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de stad van David in Jeruzalem tijdens een bijzondere dagtrip. De stad van David die voorheen de nederzetting was waar koning David zijn koninkrijk vestigde, is nu een bloeiend archeologisch park waar opgravingen veel Bijbelse verhalen aan het licht brengen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Proef de atmosfeer tijdens een wandelingtocht
 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
U vertrekt vanaf Jeruzalem in een bus met airconditioning en de eerste stop is de Olijfberg waar u een schitterend uitzicht over Jeruzalem hebt. Vanaf dit uitkijkpunt ziet u de tempelberg van de oude stad, waar naar men zegt, hemel en aarde elkaar ontmoeten.

U reist door de Kidron-vallei en komt langs de tuin van Gethsemane waar Jezus heeft gebeden voordat die werd gekruisigd. Vervolgens gaat u naar de muren van de oude stad. Vanaf hier is het een korte rit naar Mount Zion voor een bezoek aan de tombe van koning David - de tweede koning van Israël, beroemd om zijn gevecht met Goliath. Dicht bij zijn graf is de hal van het Laatste Avondmaal, waar Jezus het laatste avondmaal met zijn apostelen had.

Via de Zion Gate (David's Gate, de poort van David) gaat u de Joodse wijk binnen waar u de vier Sefardische synagogen uit de 16e eeuw zult gaan bezichtigen die in hun volle glorie zijn gerestaureerd. Zie bij de opgravingen van huizen uit de tijd van Herodus hoe de welgestelde inwoners van Jeruzalem 2000 jaar geleden leefden. Deze huizen werden door de rijke priesters van de Joodse tempel en hun families op terrassen gebouwd (het ene huis hoger dan het andere huis), zodat elk huis een onbeperkt uitzicht op de tempel had.

Net ten zuiden van de oude stad komt u bij de smalle bergkam die omlaag loopt van de Tempelberg. Deze heuvelachtige bergkam is het gebied van Jeruzalem dat bekend staat als de stad van David, die meer dan 3000 jaar gelden door koning David werd veroverd. Boven de grond bruist de stad van David van activiteit, maar het is ondergronds waar bij recente opgravingen de mooiste archeologische vondsten uit die oude wereld zijn gevonden. Hier kunt u de geografische betekenis van deze markante oude stad bewonderen voordat u teruggaat.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Jeruzalem of onze alternatieve ophaallocatie bij Dan Hotel in Jeruzalem
Vertrektijd:
Uw locatie 8:30 uur
Dan Hotel 8:45 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
8 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Stad van David en een ondergrondse dagtocht in Jeruzalem

City of David and Underground Jerusalem Day Tour

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
 • Entree
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
  • Er geldt een kledingvoorschrift voor gepaste kleding voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Het dragen van een korte broek is niet gewenst. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen moeten bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
  • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
  • Vanwege oneffen oppervlakken wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie