Excursie naar de kust van Ashdod: dagtrip naar Jeruzalem en Bethlehem

 • Locatie: Jeruzalem, Israël
 • Duur: 10 uur (circa)
Van USD 99,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de heilige locaties rondom Jeruzalem en Bethlehem tijdens deze excursie van een hele dag vanuit de haven van Ashdod. Nadat u vanaf de Olijfberg heeft genoten van het uitzicht op het oude Jeruzalem, brengt u een bezoek aan de tuin van Gethsemane en bezoekt u de locatie van het Laatste Avondmaal, gevolgd door andere belangrijke christelijke locaties. Bezoek de Via Dolorosa en de Heilig Grafkerk en bewonder de westmuur. Uw tour eindigt in Bethlehem met een bezoek aan het Kribbeplein en de Heilige Geboortekerk.

Talen tour

Gids Engels
Terwijl uw cruiseschip aangemeerd is in de haven van Ashdod, vindt u uw gids aan de havenkant. Tijdens deze eendaagse tour reist u per minibus met airconditioning naar Jeruzalem. Onderweg kunt u het schilderachtige Judea-gebergte bewonderen terwijl u luistert naar informatie over Jeruzalem en Bethlehem, de twee heilige steden die door christenen worden vereerd als de plekken waar Jezus ongeveer 2000 jaar geleden leefde en overleed.
U bezoekt als eerste de Olijfberg, een bergrug iets ten oosten van Jeruzalem. Geniet vanaf de top van het uitzicht op het oude Jeruzalem en luister naar de verhalen van uw gids over een aantal bijbelse verhalen die zich in deze streek afspelen.
Wandel door de tuin van Getsemane waar Jezus vermoedelijk zijn laatste nacht in vrijheid doorbracht, voor u naar de berg Zion vertrekt waar het Laatste Avondmaal plaatsvond. Bezoek de ruimte van het Laatste Avondmaal en zet uw reis naar het Oude Jeruzalem voort via de Jaffa-poort.
Bewonder de smalle, eeuwenoude straatjes tijdens uw rondleiding door de christelijke en joodse wijken. Bezoek de Heilig Grafkerk op de plek van Jezus' kruisiging en loop een deel van de Via Dolorosa, een belangrijke pelgrimsroute.
Bewonder de westmuur (ofwel de Klaagmuur) en leer alles over het belang ervan voor de talloze Joodse pelgrims. Wandel door een Arabische soek met stenen straatjes vol souvenirs en specerijen.
Nadat u Jeruzalem heeft bezocht, keert u terug naar uw minibus voor de rit naar het nabijgelegen Bethlehem. Na aankomst kunt u uw benen strekken tijdens een wandeling over het Kribbeplein en een bezoek brengen aan de Geboortekerk en de grot waar een ster de plek aangeeft van Jezus’ vermoedelijke geboorteplek.
Tot slot heeft u even de tijd om souvenirs te kopen in Palestijnse winkels en markten voor u terugkeert naar de haven van Ashdod, waar de tour ten einde komt.
Let op: bezoeken aan de bovenstaande steden zijn afhankelijk van toegankelijkheid, religieuze feesten, wachtrijen en beschikbare tijd op de dag van de tour. De volgorde van de bezochte locaties zoals hierboven beschreven kan worden gewijzigd op de dag zelf.
Zorgeloze kustexcursie: Wij garanderen dat u na deze tour op tijd aankomt in de haven van Ashdod. In het zeldzame geval dat uw schip reeds vertrokken is, zorgen wij voor vervoer naar de volgende haven waar aangelegd wordt. Als uw schip is vertraagd en u niet in staat bent om deze activiteit bij te wonen, wordt uw geld terugbetaald. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De haven van Ashdod
Vertrektijd:
8:00 uur Let op:
Uw vertrektijd kan worden uitgesteld. Neem contact op met de plaatselijke organisator om dit te regelen, indien nodig.
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Excursie naar de kust van Ashdod: dagtrip naar Jeruzalem en Bethlehem

Western wall in Jerusalem

Inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij haven
 • Professionele gids
 • Vervoer met minibus met airconditioning
 • Entree
 • Garantie van Viator voor een zorgeloze ervaring
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De duur van de tour kan variëren
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Sommige locaties kunnen niet worden bezocht en andere zijn beschikbaar op basis van toegankelijkheid, veiligheid, festiviteiten, openingstijden, wachtrijen, verkeer, tijdgebrek en andere onvoorziene omstandigheden
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • U wordt aangeraden goede wandelschoenen, een zonnebril, een hoed en kleding die de schouders en knieën bedekt te dragen
 • Op de dag van de tour heeft u alleen voor Bethlehem een geldig paspoort nodig
 • Let op: deze tour vindt plaats met een Palestijnse touroperator en paspoorten zijn verplicht.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: ellen van evelingen , Nederland, november 2015

Wij stonden om 7:30 bij de cruise terminal en niemand met onze naam op hun bord voor de excursie.
Een gids heeft voor ons gebeld en er zou iemand komen, maar er kwam niemand. Wederom vragen aan de diverse gidsen en 1 bracht ons naar een israelische gids en deze heeft ons in een groepje van 18 personen geplaatst waar nog 2 plaatsen waren.Na 1.5 uur van onzekerheid waren we erg onzeker over de excursie en of deze wel zou zijn die we besteld hadden. Rond 9 uur vertrokken en wisten we nog niet waar we zouden komen. Uiteindelijk wel Bethlehem en Jeruzalem bezocht en op het laatste moment hoorden we waar we waren. Helaas niet aan onze verwachting voldaan en ik weet niet of ik in de toekomst bij viator weer een excursie boek.