Zonder wachtrij: Tour door het Topkapipaleis in Istanbul en de keizerlijke harem

 • Tourcode: 7055TOPAKPI
 • Locatie: İstanbul, Turkije
 • Duur: 3 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Open deuren van kamers die zelden te zien zijn voor de meeste bezoekers tijdens een tour zonder wachtrij in kleine groep door het Topkapi-paleis in Istanboel. Gewone tours bieden dezelfde tour dag in dag uit. Tijdens dit bezoek aan het paleis bent u niet alleen in staat de lange wachtrijen over te slaan, maar volgt u ook een aangepaste route waarmee u de nieuwste openingen bezoekt en toegang tot de keizerlijke harem krijgt. U zult ook genieten van een geweldige uitbeelding van de geschiedenis van het paleis tijdens dit avontuur geschikt voor een sultan. Het maximaal aantal deelnemers is 15 om een meer persoonlijke ervaring in een kleine groep te garanderen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Geleid door een plaatselijke gids
U ontmoet uw gids in het hart van het oude centrum van Istanboel, ook wel bekend als het Sultanahmet-gebied, voor de tour zonder wachtrij van het mysterieuze Topkapi-paleis. Verken het prachtige paleis en beleef de lange geschiedenis van sultans, eunuchs en concubines terwijl u luistert naar verhalen van uw deskundige gids. Geniet de komende drie uur van het verkennen van de beste gangen, kamers en Byzantijnse geschiedenis van het paleis.
Met uw gids bekijkt u ook de kazernes van de voetsoldaten, een mooie pijpkamer, eigen badkamers en een sierlijke gebedsruimte die u misschien verleiden om u bij hen aan te sluiten. Ontdek de geneugten alleen ervaren door de sultans met een bezoek aan de exclusieve keizerlijke harem. Stel u voor hoe deze privé-woonwijk was met de sultans vele echtgenoten, concubines, kinderen, eunuchs en zelfs zijn moeder. Kom meer te weten over de complexiteit van de sultans privé-leven, zoals hoe een concubine werd opgeleid om een officiële consort te worden. Ontdek ook waarom eunuchs en de kroonprins de enige mannen waren die toegelaten werden in dit gebied.
Stap daarna in het auditorium en luister naar de verhalen van uw gids waarin hij onthult waarom dit de meest angstaanjagende plek in het paleis was. Kijk rond in de prachtige kiosken, gevestigd in de kleurrijke tuinen met uitzicht op de Bosporus. Tot slot krijgt u een inleiding tot andere fantastische paleiskamers die u vrij bent om te bezoeken aan het einde van de tour.
Let op: de baden van de koninklijke familie in het Topkapi-paleis worden op dit moment gerenoveerd. Toegang is verboden tot voltooiing.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Topkapi-paleis, het oude centrum van Istanboel
Vertrektijd:
10:00 uur (zorg dat u ten minste 15 minuten vóór vertrektijd aanwezig bent)
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt bij het Topkapi-paleis, waar u vrij bent om de rest in uw eigen tempo te verkennen

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: Tour door het Topkapipaleis in Istanbul en de keizerlijke harem

Enertamce to Topkapi Palace

Inbegrepen:
 • Gids
 • Toegang zonder wachtrij tot het Topkapi-paleis en de keizerlijke harem
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie