Viator

Tweedaagse tour Cappadocië met ballonvaart

 • Tourcode: 9398P218
 • Locatie: Istanbul, Turkije
 • Duur: 1 dag (circa)
Van USD 502,01

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
 • Gegevens
2-daagse tour naar Cappadocië per vliegtuig vanuit Istanboel, inclusief Rode tour, overnachting in een boetiekhotel, ballonvaart en Groene tour.

Talen tour

Gids Engels
Gids Nederlands
1e dag:U stapt vroeg in de ochtend op de binnenlandse vlucht vanuit het vliegveld Atatürk in Istanboel. De reis duurt ongeveer 1 uur en 25 minuten. Na aankomst bij de gate op het vliegveld Kayseri of Nevsehir staat onze chauffeur klaar met een bord met uw naam. U rijdt naar de regio Cappadocië en checkt in bij het boetiekhotel. Vervolgens ontmoet u uw gids en gaat u mee op de Rode tour, die de belangrijkste bezienswaardigheden van Cappadocië omvat. U bezoekt Pasabag (de Monnikenvallei), beroemd om de paddenstoelvormige sprookjesachtige schoorstenen met dubbele en driedubbele rotstoppen. Verken het maanlandschap van de Devrent-vallei (Vallei van de verbeelding), geniet van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant en reis verder naar Goreme, waar zich een wereldberoemd openluchtmuseum bevindt. Hier brengt u een bezoek aan talrijke uit de rots gehouwen kerken met prachtige schilderijen aan de muren en het plafond. Rij vervolgens naar het oude Griekse dorpje Cavusin, woon in de stad Avanos een livedemonstratie pottenbakken bij en geniet van het spectaculaire uitzicht op het Uchisar-kasteel. Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar uw hotel. Overnachting in Cappadocië.

2e dag: Vroeg in de ochtend kunt u genieten van een ballonvaart over het schilderachtige Cappadocië. Ophaaltijd vanaf het hotel is 4:30 uur in de zomer en 6:30 uur in de winter. Een ballonvaart is een onvergetelijke, unieke ervaring. U komt terug naar uw hotel voor het ontbijt. Rond 9:30 uur wordt u opgehaald bij het hotel voor de Groene tour. Bezoek de beroemde ondergrondse stad Derinkuyu. Deze stad is de diepste van de ontdekte ondergrondse steden in Cappadocië en bereikt een diepte van ongeveer 85 meter. Deze ondergrondse stad kon over meerdere verdiepingen plaats bieden aan ongeveer 20.000 mensen. Na Derinkuyu verkent u de Ihlara-vallei en de rivier de Melendiz. De Ihlara-vallei is een 14 km lang ravijn uit hetzelfde zachte vulkanische gesteente dat overal in Cappadocië te vinden is. Wandel door de wijngaarden en langs pistachebomen, geniet van het ontspannende geluid van stromend water en bewonder onderweg de rijke flora van het gebied. Na een wandeling staat een heerlijke lunch klaar in een restaurant met uitzicht op de rivier de Melendiz. Geniet van traditionele Turkse gerechten bereid door de bewoners. De laatste plaats om te bezoeken is het Selime-klooster met zijn verbluffend grote, sprookjesachtige schoorsteen. Dit religieuze gebouw is het grootste van Cappadocië en dateert uit de 13e eeuw. Wegens de omvang en interessante structuur mag u het Selime-klooster niet overslaan als u in Cappadocië bent. Na uw bezoek aan deze geweldige plek eindigt de tour en rijdt u naar het vliegveld. Vlieg vanuit Kayseri / Nevsehir naar Istanboel.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels Europees deel Istanboel
Vertrektijd:

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
1 dag (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Aanvullende informatie

Tweedaagse tour Cappadocië met ballonvaart

Cappadocia Tour fro Istanbul

Inbegrepen:
 • Overnachting
 • Ballonvaart
 • Rode tour
 • Groene tour
 • Entree
 • Ontbijt
 • 2 lunches
 • Professionele gids
 • Binnenlandse vluchten
Niet inbegrepen:
Drinken
Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De duur van de transfers is een schatting. De exacte duur is afhankelijk van het tijdstip en de verkeersomstandigheden
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Naam op het paspoort, het paspoortnummer, de vervaldatum en het land van alle deelnemers moeten bij boeking opgegeven worden
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.