Houston CityPASS

 • Locatie: Houston, Texas
 • Duur: Flexibel

Speciale aanbieding

Van USD 59,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

U moet een papieren voucher afdrukken en meenemen voor deze activiteit. Wat is dit?
 • Opslaan

Speciale aanbieding

Koop de Houston CityPASS en bespaar tot 50% op 5 toegangskaartjes, vergeleken met wanneer u de attracties afzonderlijk boekt.

Geniet van de beste bezienswaardigheden van Houston voor één geweldig lage prijs! Bekijk het Space Center Houston, Downtown Aquarium, Houston Museum of Natural Science, de Houston Zoo en nog veel meer. U hebt 9 dagen om alle toegangskaarten te gebruiken, dus neem de tijd en verken de stad Houston met deze CityPASS!

Talen tour

Tekst Engels
Tekst Nederlands

Hoogtepunten

 • Directe bevestiging
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
 • Vermijd de wachtrijen
 • Uitstekende waarde voor uw geld.
Bespaar tijd en geld tijdens uw bezoek aan Houston met deze handige CityPASS. Elk ticketboekje staat boordevol nuttige informatie, zoals openingstijden, vervoersinformatie, contactinformatie en tips van kenners zodat u optimaal van uw vakantie in Houston kunt genieten!

Uw Houston CityPASS biedt toegang tot deze populaire bezienswaardigheden:
 • Space Center Houston
 • Downtown Aquarium
 • Houston Museum of Natural Science
 • Optieticket: Museum of Fine Arts, Houston OF Houston Zoo
 • Optieticket: Children's Museum of Houston OF rittenkaart voor een hele dag voor de Kemah Boardwalk

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Als u uw Houston CityPASS-ticketboekje wilt ontvangen, moet u uw voucher inwisselen bij een van de vermelde bezienswaardigheden in Houston. Het ticketboekje wordt niet van tevoren naar u verzonden.

Laat uw CityPASS-boekje gewoon bij de entree van elke bezienswaardigheid zien. De kaartjesverkoper haalt het toepasselijke ticket dan uit het boekje, en u kunt naar binnen!
Vertrektijd:
 • De Houston CityPASS is na het eerste gebruik 9 dagen geldig
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum
 • Ongebruikt CityPASS-ticketboekje: u vindt de vervaldatum van eerder aangeschafte CityPASS-boekjes aan de binnenzijde van de omslag
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Nederlands

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Houston CityPASS

Houston CityPASS

Inbegrepen:
 • Toegang tot Space Center Houston
 • Toegang tot Downtown Aquarium
 • Toegang tot Houston Museum of Natural Science
 • Optieticket: toegang tot het Museum of Fine Arts, Houston OF Houston Zoo
 • Optieticket: toegang tot het Children's Museum of Houston OF een rittenkaart voor een hele dag voor de Kemah Boardwalk
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Vervoer naar/van bezienswaardigheden
 • Toegang tot evenementen en tentoonstellingen
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tickets zijn ongeldig zodra ze uit het boekje zijn gehaald. Bij de entree van elke bezienswaardigheid wordt het corresponderende ticket eruit gehaald. Opmerking: de CityPASS biedt voor één persoon toegang tot elke bezienswaardigheid
 • De voucher dient te worden getoond in ruil voor CityPASS-ticketboekjes, binnen 6 maanden vanaf de aankoopdatum. (De geldigheid van het gehele ticketboekje verloopt 9 dagen nadat dit voor het eerst is gebruikt.)
Reisplan:
Bezienswaardigheden in Houston:

Space Center Houston
Het Space Center Houston biedt ongeëvenaarde tentoonstellingen, attracties, speciale presentaties en interactieve activiteiten die het verhaal van het bemande ruimtevaartprogramma van NASA vertellen. SCH is de enige plek ter wereld waar bezoekers astronauten kunnen zien oefenen voor missies, een echte maansteen kunnen aanraken, een shuttle kunnen landen en een tour achter de schermen van NASA kunnen volgen.

Downtown Aquarium
Dit grote amusements- en restauratiecomplex is 2,5 hectare groot en is tevens een wonderland van bijna 2 miljoen liter water. Hier vindt u meer dan 200 soorten waterdieren uit de hele wereld. Het beschikt over een restaurant, een chique bar, een balzaal, tentoonstellingen over zee en geografie en u kunt er ook winkelen.

Houston Museum of Natural Science
Ontdek zelf de wonderen van de wetenschap en de natuur in het Houston Museum of Natural Science. Geniet van spectaculaire expositiehallen en de moderne locaties bieden een opmerkelijk inzicht in de wereld om ons heen, van de tijdperk van de dinosaurussen tot het tijdperk van de ruimtevaart.

Optieticket - keuze tussen:
Houston Zoo
De Houston Zoo biedt een leuke, unieke en inspirerende ervaring waardoor u meer waardering voor en kennis over de natuur krijgt. In de ruim 22 hectare grote dierentuin vindt u meer dan 4500 dieren die behoren tot meer dan 900 diersoorten. De dierentuin heeft 1,6 miljoen bezoekers per jaar en is daarmee de op zes na drukst bezochte dierentuin in het land.

OF

Museum of Fine Arts, Houston
Het dynamische culturele complex beschikt over twee museumgebouwen, twee kunstscholen, twee centra voor decoratieve kunsten en een beeldentuin. Er is ook een grote verscheidenheid aan voordrachten en tours voor een onvergetelijke ervaring in het museum. Het Museum of Fine Arts in Houston heeft een encyclopedische verzameling, tentoonstellingen met geleende stukken uit het buitenland en bekroonde programma's, en is één van de populairste bestemmingen voor kunstliefhebbers in de Verenigde Staten.

Optieticket - keuze tussen:

Rittenkaart voor een hele dag voor de Kemah Boardwalk
De Kemah Boardwalk is geschikt voor kinderen van alle leeftijden! - het perfecte uitstapje! Geniet van geweldige attracties, negen restaurants aan het water, winkels, spellen, live-entertainment en weekendfestivals. Probeer de Bullet-achtbaan, maak een ritje met de trein en in het reuzenrad, en spring bijna 45 meter omlaag in de dropzone. Geldig voor alle attracties (exclusief de Stingray en de Boardwalk Beast).


OF

Children's Museum of Houston
Het Children's Museum of Houston biedt meer dan 14 tentoonstellingen en leuke en educatieve activiteiten voor kinderen. Het is de plaats voor educatief plezier! Het museum bevat ook de Parent Resource Library en een cadeauwinkel.
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie