Viator

Viator Exclusive: Lantau-zonsondergangtour plus Airport Express en MTR

 • Locatie: Hongkong, Hongkong
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)
Van USD 120,87

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ervaar Hongkong en het naburige Lantau met deze eendaagse reispas en combinatietrip - dit is een Viator Exclusive-pakket dat nergens anders kan worden geboekt! Profiteer van een Airport Express-retourticket en een dagpas voor de MTR (Mass Transit Railway) voor gebruik wanneer u wilt. In de middag arriveert u bij de Ngong Ping-kabelbaan voor een ritje naar Lantau. Op het eiland geniet u van een tour met gids, inclusief een boottocht naar het vissersdorp Tai O, een wandeling door het dorp Ngong Ping en een diner in het Tai O Heritage Hotel. Bonus: tijdens een bezoek aan het eiland kunt u genieten van een prachtige zonsondergang.

Let op: de Ngong Ping-kabelbaan is vanwege geplande onderhoudswerkzaamheden gesloten van
1 januari 2017 tot eind mei 2017
Onze excuses voor enig ongemak.
U haalt uw retourtickets voor de Airport Express en MTR-dagpas op bij de internationale luchthaven van Hongkong. Gebruik uw Airport Express-ticket om de stad in te gaan. U begint uw uitje op de Tsim Sha Tsui Star Ferry Pier, waar u uw kaartje voor de Ngong Ping-kabelbaan kunt ophalen. Dit hebt u nodig voor uw tour met gids van het eiland Launtau in de namiddag.

Hongkong is binnen handbereik met uw dagpas voor de MTR. Het openbaar vervoer bestaat uit treinen, sneltrams en bussen die de belangrijkste districten van Hongkong bestrijken met 10 verschillende spoorverbindingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over wachtrijen voor een ticket: ga naar het instapgebied van de lijn die u wilt, haal uw kaart door de automaat en neem het vervoermiddel van uw keuze. De pas is vanaf het eerste gebruik 24 uur lang geldig. In de eerste helft van de dag verkent u bezienswaardigheden op eigen gelegenheid.

In de namiddag gaat u terug naar de terminal van de Tung Chung-kabelbaan voor een ritje naar Lantau. Overhandig uw voucher bij het loket.

In een gondel glijdt u langs de langste dubbelbekabelde kabelbaan van Azië. Geniet van het uitzicht rondom op glooiende weiden, onmetelijke blauwe luchten en de Zuid-Chinese Zee in een standaardcabine. U kunt ook upgraden naar een luxe cabine met een glazen vloer.

U komt aan bij Ngong Ping Village, waar uw gids klaar staat voor uw 5,5 uur durende tour in de namiddag. Begin met een bezoek aan twee grote bedevaartplaatsen voor lokale boeddhisten: de Grote Boeddha (ofwel de Reuzeboeddha of Tian Tan Boeddha) en het Po Lin Klooster, de grootste tempel van Hongkong.

Vervolgens reist u per boot naar Tai O, het oudste vissersdorpje van Hongkong. Tijdens de 15 minuten durende tocht kunt u genieten van geweldige uitzichten op huizen op palen langs de uitlopers van de Tai O. Ook kunt u de General's Rock van dichtbij zien en als u geluk hebt vangt u een glimp op van de Chinese roze dolfijnen.

Maak een korte wandeling door Lantau voorafgaand aan het diner bij het Tai O Heritage Hotel. In dit gebouw uit 1902 vindt u het Tai O-uitkijkpunt, een restaurant met glazen dak. Geniet van uw authentieke maaltijd terwijl u uitkijkt op bossen en de Zuid-Chinese Zee. Afhankelijk van het seizoen kunt u misschien zelfs de zonsondergang in het water zien spiegelen. Na het diner neemt uw gids u mee naar Cheung Sha, het langste strand van Hongkong.

De tour eindigt met een terugreis per bus naar Tung Chung, waar u kunt blijven nagenieten van de slapeloze stad. Wanneer uw reis in Hongkong ten einde komt, gebruikt u uw Airport Express-ticket om terug te gaan naar de luchthaven.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
U kunt uw Viator-voucher inwisselen bij:

bij aankomst op de luchthaven van Hongkong moet u uw passen ophalen bij China Travel Service (aankomsthal A, Terminal 1) balie A4 met uw Viator-voucher.

Let op: u ontvangt ook een extra voucher voor kaartjes voor de Ngong Ping-kabelbaan. U kunt deze voucher vóór 14:45 uur inwisselen bij de ticketbalie in de terminal van de Tung Chung-kabelbaan voordat u aan boord gaat van de kabelbaan voor uw tickets, kaart en sticker.
Vertrektijd:
De tour begint om 15:30 uur. Reizigers moeten vóór 14:45 inchecken bij het loket van Agent Group in de Terminal van de Tung Chung-kabelbaan en de kabelbaan van 15:00 uur nemen om deel te kunnen nemen.
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Reizigers ontvangen een ticket voor een enkele reis per MTR naar het centrum vanuit Tung Chung

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Standaardhut
Code: STANDARD

Lantau-tour met zonsondergang, Airport Express en MTR - Optie: Standaardhut

Van
USD 120,87
Prijsgegevens
Crystal-hut
Code: CRYSTAL

Lantau-tour met zonsondergang, Airport Express en MTR - Optie: Crystal-hut met transparante vloer

Van
USD 130,02
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Viator Exclusive: Lantau-zonsondergangtour plus Airport Express en MTR

Viator Exclusive: Lantau Island Sunset Tour Plus Airport Express and MTR

Inbegrepen:
 • 1 dag onbeperkt reizen met de MTR
 • Retourticket voor de Airport Express
 • Lantau-zonsondergangtour met gids
 • Enkele reis per Ngong Ping-kabelbaan
 • Enkele reis per touringcar terug naar Tung Chung
 • MTR-ticket voor enkele reis terug vanuit Tung Chung naar het stadscentrum
 • Tai O-boottocht
 • 3-gangendiner in het Tai O Heritage Hotel
Niet inbegrepen:
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Alleen papieren voucher: de klant moet een papieren voucher tonen voor deze tour.
 • De Airport Express Travel Pass is 180 dagen geldig vanaf de aankoopdatum
 • Overhandig uw Viator-voucher bij het loket van Agent Group bij de terminal van de Tung Chung-kabelbaan
 • Als u de Ngong Ping Village-tour gaat doen, moet u er rekening mee houden dat de tour begint vanaf het verzamelpunt bij Ngong Ping Village. U moet op eigen gelegenheid naar dit punt gaan via de kabelbaan. De kaart naar de verzamelplaats krijgt u als u uw ticket ophaalt
 • Het gebruik van de Ngong Ping-kabelbaan is afhankelijk van de weersomstandigheden. Als de kabelbaan niet beschikbaar is vanwege slechte weersomstandigheden, krijgt u de mogelijkheid om de tour te volgen op de geplande datum of op een alternatieve datum
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.