Culinaire wandeltocht met gids door Healdsburg met wijnproeverij

 • Locatie: Healdsburg, Californië
 • Duur: 4 uur (circa)
Van USD 89,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Tijdens deze 4 uur durende wandeling en wijnproeverij wordt u begeleid door een gastronomische expert. U bezoekt zes culinaire toplocaties in de binnenstad van Healdsburg, zoals SHED, Costeaux French Bakery en Russian River Tea Company. Tijdens het verkennen van dit charmante stadje in het wijnland geniet u van drie privéwijnproeverijen die perfect aansluiten op de hapjes van diverse lokale restaurants. De tour met kleine groep is geschikt voor slechts acht deelnemers voor een persoonlijke ervaring.
Ga op eigen gelegenheid naar het Healdsburg Plaza en ontmoet hier uw lokale gids, een gecertificeerde toerisme-ambassadeur van Sonoma County. Daarna gaat u te voet op pad voor een culinaire tour waarbij u eten en wijn proeft op maar liefst zes populaire plekken in de historische binnenstad.
Allereerst bezoekt u een lokale bakker (misschien Costeaux French Bakery & Cafe of Moustache Baked Goods) waar u versgebakken en ambachtelijk brood en andere heerlijke traktaties kunt proeven.

Verwen daarna uw smaakpapillen met een bezoek aan de Russian River Tea Company. Proef verschillende vers bereide theesoorten en wandel naar de Healdsburg General Store of SHED waar producten worden verkocht die rechtstreeks van de boer komen. Kies voor een arrangement vol unieke proeverijen en keer terug naar de wijnproeverij van Williamson Wines om meerdere boetiekwijnen te proeven, vergezeld van creatieve hapjes. Luister naar de verhalen van wijnmakers voor u uw tour afsluit bij een lokale wijnboer. Hier kunt u de laatste wijnproeverij aanvullen met culinaire lekkernijen zoals verschillende soorten jam en lokaal geproduceerde ambachtelijke kaas, wijn en vlees.
Aan het eind van de tour kunt u de rest van Healdsburg op eigen gelegenheid verkennen.

Vermeld bij de boeking eventuele dieetwensen in het vak Speciale verzoeken.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Healdsburg Plaza
Vertrektijd:
11:00 uur
Duur:
4 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Culinaire wandeltocht met gids door Healdsburg met wijnproeverij

Healdsburg Wine and Food Pairing Walking Tour

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Proeverijen
 • Wijnproeverij
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd is 21 jaar
 • Vermeld bij het boeken eventuele dieetwensen in het vak Speciale verzoeken
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie