Kookworkshop in Hanoi met de plaatselijke bevolking

  • Locatie: Hanoi, Vietnam
  • Duur: Flexibel
Van USD 48,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
Negeer de klassieke kookcursussen en kom meer te weten over de Vietnamese keuken in het huis van lokale bewoners. We beginnen onze dag met een kort bezoek aan een lokale markt. Hier loopt u langs honderden kraampjes en communiceert u met verkopers die van alles verkopen, van knoflook tot tapiocameel. Geniet van alle kleuren, bezienswaardigheden en geuren! De markten van Hanoi zijn wereldberoemd, en u zult al snel zien waarom.

Nadat de lokale gastheer/-vrouw u uitleg heeft gegeven over de ingrediënten die u kunt kopen en u helpt met het aanschaffen van spullen voor thuis, gaan we naar het huis van lokale bewoners waar de gastheer/-vrouw u een typische Vietnamese maaltijd leert bereiden.

Talen tour

Gids Engels
Om 8:00 uur haalt onze gids u op bij uw hotel in de oude wijk en nemen we de bus naar een huis van plaatselijke bewoners.

De gastheer/-vrouw ontvangt u hartelijk en stelt u voor aan gezinsleden en vertelt u over hun leven. De gids leert u vervolgens enkele eenvoudige zinnen van de "lokale taal", die heel belangrijk zijn als u gaat winkelen en geld uitgeeft bij de vriendelijke verkopers.

Vervolgens maakt u een wandeling van slechts 5 minuten naar de lokale markt. Dit is een geweldige kans om meer te weten te komen over de ingrediënten die worden gebruikt in de lokale keuken en om deze te proeven, en om de koop- en verkooprituelen van een Vietnamese markt te bekijken. De gids zal u helpen bij het kopen van diverse ingrediënten zoals kruiden, specerijen, groenten, vlees, vis, fruit. Al deze ingrediënten zijn even vers. U zult merken hoe leuk het is om te communiceren met de bewoners en daarbij gebruik te maken van lichaamstaal. Dit levert prachtige en onvergetelijke herinneringen op. Vergeet niet om foto's te maken. U kunt veel foto's maken in deze drukke, levendige en kleurrijke omgeving.

Om 10:00 uur zijn we klaar met boodschappen doen en gaan we terug naar het huis om alles van begin tot eind zelf te koken onder begeleiding van de gids. Daarbij leert u vooral marineren en kruiden te gebruiken. Ook heel leuk is het versieren van de gerechten met bloemen van wortel, stengels citroengras, banaanbladeren en ronde pepertjes. De authentieke magische saus die wordt gemaakt met vissaus, water, suiker, limoen, peper, knoflook en kruiden is zeer eenvoudig te maken.

Om 12:00 uur kunt u de maaltijd gebruiken met een glas lokaal bier of lokale wijn. Daarna brengt onze gids u weer terug naar uw hotel en ontvangt u een selectie van receptkaarten, zodat u thuis ook Vietnamees kunt koken!

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Ophalen bij uw hotel in de oude wijk van Hanoi
Vertrektijd:
7:30
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Kookworkshop in Hanoi met de plaatselijke bevolking

Cooking Class with local people

Inbegrepen:
- Ophalen bij het hotel in de oude wijk en vervoer terug

- Basisbegrippen van het Vietnamees

- Engelssprekende Vietnamese gids

- De bereide maaltijd eten met de gastheer/-vrouw

- Stap-voor-stap receptenboekje om mee naar huis te nemen

- Gratis drankjes (bier uit Hanoi, frisdrank, koffie, lokale wijn...)
Niet inbegrepen:
Overige kosten
Aanvullende informatie:
  • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
Maaltijden

- Phở cuốn - verse loempia (rijstnoedels), gegrild rundvlees en loempia van rijstnoedels met verse kruiden

- Roergebakken kip met citroengras (vlees/vis/varkensvlees)

- Groenten van het seizoen

- Rijst

- Gratis drankjes: lokaal bier of lokale wijn of frisdrank

- Nagerechten: vers fruit

Dit is een voorbeeldreisplan en is een typisch voorbeeld van de keuken van Hanoi. Het reisplan kan ook worden aangepast aan de specifieke wensen en dieeteisen van de gast.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie