Dagtour van de eilanden en grotten van de Ha Long-baai vanuit Hanoi

 • Locatie: tp. Hạ Long, Vietnam
 • Duur: 12 uur (circa)
Van USD 43,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Het meeslepende landschap van de Ha Long-baai trekt al eeuwenlang dromers aan. Ervaar deze majestueuze baai op een dagtour aan boord van een traditionele Chinese boot, en breng een bezoek aan de magische grotten die bezoekers al jaren weten te betoveren.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Allesomvattende tour
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Speciale aanbieding
 • Lunch inbegrepen
 • Vegetarische maaltijdoptie beschikbaar
 • Directe bevestiging
Tijdens uw bezoek aan Hanoi mag u Ha Long-baai niet missen. Hier is veel meer te zien dan alleen de beroemde kalkstenen eilandformaties.

Nadat u wordt opgehaald bij uw hotel in de oude wijk om 8:00 uur, rijdt u per bus door de delta van de Rode Rivier. Dit is een geweldige kans om te zien hoe het dagelijkse leven voor Vietnamese boeren eruit ziet. Aan beide kanten van de weg ziet u rijstvelden en waterbuffels. Vooral in februari en juni is een blik op het plattelandsleven interessant, als hele gezinnen bezig zijn met het verplanten van de jonge rijstplanten naar de akkers.

U komt rond 12:00 uur aan bij de toeristische haven van Halong City. Hier stapt u aan boord van een traditionele houten boot en vaart u de baai in. Een lunch met verse zeevruchten (vegetarisch beschikbaar op verzoek) wordt geserveerd tijdens de vaartocht.

De kalkstenen rotsen en steile kliffen van de talloze eilandjes hebben de lokale bevolking geïnspireerd tot bijzondere benamingen: Stenen honden-eiland, Eendeneiland, Vingereiland, Wierookbrandereiland, en Vechtende Hanen-eiland, het symbool van Ha Long-baai.

Vervolgens gaat u naar Thien Cung (Hemelse paleisgrot), een prachtige grot die buitenaards lijkt. U verkent hier de gigantische kamers, versierd met allerlei soorten stalactieten en stalagmieten.

Tot slot kunt u een kajaktocht of tocht per bamboeboot van 45 minuten langs de eilanden en watertunnels maken en genieten van de charme van dit natuurlijke paradijs.

Rond 16:30 uur wordt u teruggebracht naar de toeristische haven van Halong, waar uw auto klaar staat om u terug te brengen naar Hanoi.
De trip eindigt rond 20:00 uur bij uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Hotels in de oude wijk
Vertrektijd:
8:00 uur

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald

Duur:
12 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Halong Bay Full Day from Hanoi
Code: TG1

Ervaar deze majestueuze baai in één dag aan boord van een traditionele Chinese boot, en breng een bezoek aan de magische grotten die bezoekers al jaren weten te betoveren.

Engels
Van
USD 43,00
Prijsgegevens
Privégids en -auto 2 personen
Code: TG42

Reis in een kleine groep. Comfortabele privéauto, reisgids, privétafel op de boot met speciale vismaaltijd. Gedeeld in een grote boot. Gratis ophalen en afzetten bij uw hotel!

Engels
Van
USD 139,00
Prijsgegevens
Privétour met een kleine groep
Code: TG44

Neem de privétour naar Ha Long met een privé-auto/-gids en een groep met meer dan 2 personen. Heerlijke lunch op de cruise. Bezoek de mooiste grot van Ha Long, het drijvende dorp. Kajakken of een tocht in een sampanboot

Engels
Van
USD 109,00
Prijsgegevens
Dagtour met kleine groep naar Ha Long
Code: TG45

Geniet van de intieme sfeer tijdens deze tour met kleine groep voor maximaal 16 passagiers. Verwen uw smaakpapillen met een kostelijk visbuffet aan boord en maak fantastische foto's

Engels
Van
USD 69,00
Prijsgegevens
Luxe privédagtour naar Ha Long
Code: TG46

Luxe dagtour naar Ha Long vanuit Hanoi inclusief luxe comfortabele zitplekken, leuke cruise, professionele gids, speciale vislunch, privécruise voor uw kleine groep.

Engels
Van
USD 219,00
Prijsgegevens
Tour with Private Car Tranfer
Code: TG47

Pick up at every hotel with a Private Car Tranfer from Hanoi - Halong - Hanoi. You would meet your guide and join in the Group in Halong for the best saving and best comfort.

Engels
Van
USD 129,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Dagtour van de eilanden en grotten van de Ha Long-baai vanuit Hanoi

Halong bay tour 2 days from Hanoi

Inbegrepen:
 • Lunch
 • Kajaktocht of bamboeboot
 • Engelssprekende gids
 • Entree
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Retourtransfer per pendelbus
Niet inbegrepen:
 • Drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Geef specifieke dieetwensen door wanneer u boekt
 • Niet rolstoeltoegankelijk
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.