Helikoptervlucht van 45 minuten boven de Grand Canyon vanaf Tusayan, Arizona

 • Tourcode: 5235CS
 • Locatie: Grand Canyon National Park, Arizona
 • Duur: 45 minuten (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Uw tour begint op Grand Canyon Airport in Tusayan, Arizona. Vlieg over de gele dennen van Kaibab National Forest tijdens een helikopterexcursie van 45 minuten vanaf de Grand Canyon South Rim. Als u stroomopwaarts boven de rivier de Colorado vliegt, ziet u de Painted Desert en Desert View Watchtower. Vervolgens ziet u Marble Canyon en Point Imperial terwijl u door de canyon vliegt. Tot slot klimt u tot boven de North Rim en vliegt u in het zuiden door de Dragon Corridor, het breedste en diepste gedeelte van de canyon.
U vertrekt uit Tusayan, Arizona in de South Rim van de Grand Canyon met de veiligste, comfortabelste helikopter voor toerisme ter wereld. Tijdens uw helikoptervlucht van 45 minuten zit u uiterst comfortabel en hebt u dankzij de ramen rondom een adembenemend uitzicht over de canyon.

Geniet van het fantastische uitzicht over de canyon terwijl u over het 6500 km² grote Kaibab National Forest vliegt, dat zowel aan de noord- als zuidrand van de Grand Canyon grenst. In Kaibab National Forest staan de grootste gele dennen ter wereld.

Als u de rand van de canyon bereikt, komen de North Rim en de oostelijke rand van de canyon in zicht. Dit is absoluut een van de mooiste uitzichten over de Grand Canyon.

U vervolgt uw reis door de rivier de Colorado stroomopwaarts te volgen. In de verte ziet u de Painted Desert die bijna 400 km² beslaat, en de 21 meter hoge Desert View Watchtower, een National Historic Landmark. Vanaf het observatiedek van de Desert View Watchtower kunnen bezoekers van het nationale park de oostkant van de Grand Canyon gedeeltelijk zien.

Hierna ziet u Marble Canyon, het gedeelte van de Colorado dat het begin van de Grand Canyon markeert, en Point Imperial, het hoogste punt van de North Rim op 2683 meter hoogte. Point Imperial kijkt uit over de Painted Desert en de oostelijke rand van de Grand Canyon. U vliegt boven de North Rim naar het zuiden en door de Dragon Corridor, het breedste en diepste gedeelte van de canyon.

Aan het einde van uw helikoptervlucht steekt u de Colorado over. Nadat u over de South Rim en Kaibab National Forest bent gevlogen, is het tijd voor de landing.

Let op: de vermelde prijs is exclusief een brandstoftoeslag van USD 15 per persoon, te betalen bij het inchecken voor de tour. Conform FAA-regelgeving moeten alle passagiers van 18 jaar en ouder bij het inchecken een identiteitsbewijs met foto laten zien, bijv. een rijbewijs of paspoort.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Tusayan, Arizona op Grand Canyon Airport
Vertrektijd:
Vluchten zijn beschikbaar tussen 08:00 uur en 16:30 uur afhankelijk van het seizoen. Raadpleeg het prijsschema voor meer informatie.

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

Duur:
45 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug bij beginpunt

Aanvullende informatie

Helikoptervlucht van 45 minuten boven de Grand Canyon vanaf Tusayan, Arizona

Maverick Helicopter in flight

Inbegrepen:
 • Helikoptervlucht van 45 minuten
Niet inbegrepen:
 • Fooien (aangeraden)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Let op: de vermelde prijs is exclusief een brandstoftoeslag van USD 15 per persoon, te betalen bij het inchecken voor de tour.
Aanvullende informatie:
 • U krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging
 • Wegens comfort en gewicht/balans van het vliegtuig dienen passagiers zwaarder dan 136 kg voor een extra stoel te betalen. Deze dient op de dag zelf rechtstreeks aan de touroperator betaald te worden.
 • Het gewicht van individuele passagiers, inclusief het gewicht van eventuele kinderen, MOET worden doorgegeven op het moment van boeking
 • Vanwege verzekeringsregels mogen piloten passagiers niet helpen bij het in- en uitstappen
 • Er is een minimumaantal reizigers vereist. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Conform FAA-regelgeving moeten alle passagiers van 18 jaar en ouder bij het inchecken een identiteitsbewijs met foto laten zien, bijv. een rijbewijs of paspoort.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie