Sla de wachtrij over: halfdaagse tour langs het Alhambra en Generalife-tuinen

 • Locatie: Granada, Spanje
 • Duur: 3 uur (circa)
Van USD 81,74

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Sla de wachtrij over en verken het Alhambra en de Generalife-tuinen tijdens deze 3 uur durende wandeling onder leiding van een professionele lokale gids. U bent bij deze tour verzekerd van een toegangskaart tot het Alhambra (er wordt een beperkt aantal kaarten per dag vergeven), waardoor u het Alhambra, dat op de UNESCO-lijst staat, met zo min mogelijk gedoe kunt bezoeken. Bewonder de adembenemende Moorse architectuur in de Nasrid-paleizen en neem een kijkje in de weelderige levens van de sultans die hier ooit woonden. Ophalen en afzetten bij uw centraal gelegen hotel in Granada is inbegrepen.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Gratis ophalen/afzetten bij hotel inbegrepen
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Meestal snel uitverkocht
Uw vriendelijke lokale gids haalt u per minibus met airconditioning op bij uw hotel in Granada en brengt u vervolgens naar La Sabica Hill voor een bezoek aan een zeer indrukwekkend monument, het Alhambra. Dit ongelooflijke paleiscomplex staat hoog boven op de heuvel met uitzicht op de stad en werd oorspronkelijk aan het begin van de 13e eeuw gebouwd als fort. Troonopvolgers van de Spaanse heersers maakten van het Alhambra hun thuis en het fort groeide uit tot een medina (kleine stad op de heuvel) met talrijke paleizen en weelderige tuinen.

Sla met uw speciale toegangsbewijs de lange wachtrijen over en loop samen met uw gids naar binnen die u alles zal vertellen over de geschiedenis van deze fascinerende plek. Het Alhambra staat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO en herbergt een schat aan Moorse architectuur. U ziet tijdens de tour verschillende hoogtepunten. Bewonder de decadente ruimten in de Nasrid-paleizen, zoals de Hal van de ambassadeurs (Salón de los Embajadores) en de Myrtle-hof (Patio de los Arrayanes), en bekijk de architectuur van Pedro Machuca bij het paleis van Karel V.

Stap de Hal van Abencerrajes binnen en staar omhoog naar het stervormige koepelplafond, en luister naar het verhaal van de bloedbaden die hier tijdens een 15e-eeuws banket plaatsvonden. U ziet ook de koninklijke baden van het Alhambra, eenvoudig ingericht, niet potsierlijk, geheel in lijn met de overtuiging dat baden een religieuze vereiste was en geen overbodige luxe.

Nadat u de paleizen hebt bekeken, gaat u naar de tuinen van de Generalife om te zien waar de sultans en Moorse koningen uit vervlogen tijden ooit ontspanden. In de tuinen ziet u niet alleen rijke flora en karakteristieke waterpartijen, maar ook twee binnenplaatsen: de Patio de la Acequia en de Patio de la Sultana.

Aan het einde van deze tour van 2,5 uur door het Alhambra, zet uw gids u weer met de minibus af bij uw hotel in Granada.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Uw centraal gelegen hotel in Granada of bij het Alhambra
Vertrektijd:
Ochtendtour: ophalen bij het hotel tussen 9:15 en 9:45 uur.

Middagtour: ophalen bij het hotel tussen 13:15 en 13:45 uur of tussen 15:15 en 15:45 uur.

U dient contact op te nemen met de plaatselijke organisator om de exacte ophaaltijd te controleren
Duur:
3 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

MIDDAGTOUR
Code: AFTERNOONTOUR

Tour in de namiddag naar Alhambra en de Generalife-tuinen.

Engels
Van
USD 81,74
Prijsgegevens
OCHTENDTOUR
Code: MORNINGTOUR

Tour in de ochtend naar Alhambra en de Generalife-tuinen.

Engels
Van
USD 81,74
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: halfdaagse tour langs het Alhambra en Generalife-tuinen

Skip the Line: Alhambra and Generalife Gardens Half-Day Tour

Inbegrepen:
 • Wachtrijloze toegang
 • Vervoer per touringcar met airconditioning (maximaal 30 personen)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een speciaal kindertarief wanneer het kind geen eigen stoel bezet
 • Het is mogelijk dat de Alhambra Trust de volgorde van het bezoek wijzigt en toegang tot bepaalde delen beperkt. In dat geval wordt de tour aangepast zonder de duur van het bezoek in te korten
 • Als ophalen bij het hotel niet nodig is, vermeld dit dan in het vak 'Speciale eisen' op het moment van boeken
 • Houd er rekening mee dat groepen regelmatig van grootte en nationaliteit wisselen. Om deze wijzigingen mogelijk te maken, kan uw bezoek worden aangeboden in twee verschillende talen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 16 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 20 procent gerekend.
Als u tussen 11 en 15 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 10 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: yves v , juli 2013

Was zeer goed georganiseerd .perfecte gids , geen wachtrij , zijn geld waard