Entreebewijs voor GramadoZoo

  • Tourcode: 46817P1
  • Locatie: Gramado, Brazilië
  • Duur: 2 uur (circa)
Van USD 19,50

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

  • Opslaan
  • Gegevens

Ga helemaal op in het prachtige dierenrijk dat u in een van de beroemdste dierentuinen van Brazilië aantreft. In GramadoZoo ziet u uitsluitend dieren van de Braziliaanse fauna, kunt u tussen hen lopen en ze van dichtbij observeren en vooral genieten van een geweldige sfeer terwijl u een heerlijke tijd met uw gezin doorbrengt. Op de ongeveer 1.800 meter lange route door de dierentuin kunt u dankzij onze educatiemedewerkers en het informatiemateriaal meer te weten komen over de inheemse omgeving en de staat van instandhouding van de Braziliaanse dieren. Ervaar een stukje van de prachtige Braziliaanse natuur!

Verken GramadoZoo, gelegen op 700 meter van de toegang tot de stad Gramado, aan de snelweg RS-115. GramadoZoo bestaat sinds september 2008 en brengt een nieuw concept: dierlijk welzijn, onderzoek, onderwijs en milieubescherming zijn de pijlers waarop de activiteiten van de onderneming steunen. In plaats van kooien reproduceren gepantserd glas en enorme ruimtes natuurgetrouw het leefgebied van de verschillende soorten.

GramadoZoo draagt grote zorg voor het milieu en is ingedeeld in categorie A door het Braziliaanse milieu-instituut IBAMA. De dierentuin innoveert door uitsluitend dieren te presenteren van de Braziliaanse fauna, die beschikt over de grootste biodiversiteit op aarde.

U komt meer te weten over de dieren en hun eigenaardigheden, geschiedenis, leefomgevingen en kenmerken. Bekijk het dagelijkse activiteitenschema om ervoor te zorgen dat u geen fantastische evenementen mist, zoals: het voederen van de dieren, presentaties door dierenverzorgers, een bezoek aan het milieueducatiecentrum en roofvogelshows. Probeer ook onze rondleidingen of de VIP-tours (met elektrische auto) om het avontuur gaande te houden.

Het park heeft ook een exclusieve shop met producten die de Braziliaanse fauna op waarde schatten, waarbij een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor onderzoek en de instandhouding van bedreigde diersoorten.

Ervaar alles wat GramadoZoo te bieden heeft met dit entreebewijs voor 1 dag! Ga bij aankomst bij de dierentuin rechtstreeks naar de ingang om uw voucher in te wisselen voor een toegangskaart.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
GramadoZoo
Vertrektijd:
Openingstijden: 9:00 tot 18:30 uur, laatste toegang om 17:00 uur.
Duur:
2 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Entreebewijs voor GramadoZoo

Onça Pintada GramadoZoo

Inbegrepen:
  • Entreeticket
Niet inbegrepen:
  • De vermelde prijs is exclusief parkeerkosten van $ 3,25, te betalen wanneer u voor de tour incheckt.
Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
  • Rolstoeltoegankelijk - passagiers die hulp nodig hebben, moeten zelf een verzorger meenemen
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.