Dagtrip vanuit Glasgow naar Oban en de West Highlands

 • Locatie: Glasgow, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur (circa)
Van USD 60,65

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontvlucht de drukte van Glasgow, boek een dagtour en ga in westelijke richting naar Oban en de Westelijke Hooglanden. Dit adembenemende gebied van Schotland heeft een prachtige kustlijn, moerassen en bergen die de dramatische schoonheid van de Westelijke Hooglanden karakteriseren. Verken de gezellige dorpjes van Oban, Luss en Inveraray en geniet van het landschap dankzij de vriendelijke Hooglandse gastvrijheid van uw gids!
Uw tour begint vanuit een centrale locatie in Glasgow en vertrekt vroeg in de morgen om de ochtendfiles op de westelijke rondweg te omzeilen. U gaat eerst naar het goed bewaard gebleven dorp Luss aan de westelijke oever van Loch Lomond, het grootste zoetwatermeer van Groot-Brittannië. Neem de tijd om heerlijk te ontspannen en te genieten van het uitzicht voordat u verdergaat naar het hart van de Hooglanden.

U passeert de betoverend mooie ruïnes van Kilchum Castle aan de oevers van Loch Awe en hoort verhalen over de Campbell Clan die zich het land een keer toe-eigende als bolwerk. Loch Awe volgt ook de Pass of Brander, waar Robert The Bruce (de heroïsche Schotse koning) in vervlogen tijden menig heftige veldslag leverde.

Vroeg in de middag bereikt u de Victoriaanse kustplaats Oban. Daar kunt u van de meest verse geneugten van de zee proeven in de stad die de Schotse hoofdstad van de vis wordt genoemd! Laat uw lunch zakken met een wandeling naar McCaig's Tower, het prachtige granieten bouwsel dat sinds 1895 de skyline van de stad domineert. Laat u niet ontmoedigen door de lange klim naar de top! U zult worden beloond met spectaculaire uitzichten over de zee tot aan Isle of Mull.

Op de terugweg naar Glasgow wordt er gestopt in Inverarary, een bijzonder dorp langs de oevers van Loch Fyne, dat bekend staat om zijn mooie witte huizen. U kunt er op uw gemak rondkijken en enkele van de zelfgemaakte zoetigheden van de stad proberen voordat u verdergaat naar Glasgow door het Schotse platteland dat is doordrenkt van mythen en legendes.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Het centrum van Glasgow
Vertrektijd:
9:15
Duur:
9 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Eindigt om ongeveer 18:00 uur bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT


Aanvullende informatie

Dagtrip vanuit Glasgow naar Oban en de West Highlands

Oban and West Highlands, Scotland
©Shutterstock

Inbegrepen:
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
  Aanvullende informatie:
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  Voucherinfo
  Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
  Informatie lokale operator:
  Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

  Annuleringsbeleid

  Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.