Oban, Glencoe en kastelen van de West Highlands - Dagtrip vanuit Glasgow

 • Locatie: Glasgow, Verenigd Koninkrijk
 • Duur: 9 uur 45 minuten (circa)
Van USD 53,47

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Ontdek de natuurlijke schoonheid van de West Highlands, met meren, schilderachtige bergen en oude kastelen. Bezoek Inveraray aan de oever van Loch Fyne, zie het beklemmende Glencoe (de locatie van de massamoord op de Clan MacDonald), en breng een bezoek aan het schilderachtige havenstadje Oban, toegangspoort tot de westelijke eilanden.

Talen tour

Gids Engels
Tekst Engels

Hoogtepunten

 • Informatieve, vriendelijke en professionele gids
 • Directe bevestiging
We vertrekken vanaf George Street, Glasgow, en reizen in noordwestelijke richting door het ruige landschap van de Schotse hooglanden naar de stad Inveraray. Deze 18e-eeuwse stad is de thuisbasis van de hertog van Argyll, hoofd van de Campbell-clan, en heeft een prachtig kasteel dat is omringd door tuinen. Breng een bezoek aan Inveraray Castle (op eigen kosten) en kom meer te weten over de geschiedenis van de West Highlands, of wandel langs de oevers van Loch Fyne in het centrum van de stad.

Nadat we Inveraray hebben verlaten, gaan we dieper de Schotse hooglanden in en rijden we door prachtige landschappen met spectaculaire meren en kastelen. U hebt de gelegenheid om foto's te maken van Kilchurn Castle, dat is gelegen aan de oever van Loch Awe en wordt omringd door bergen. Vervolgens reizen we verder naar Oban, de beroemde 'toegangspoort tot de westelijke eilanden'. Hier stoppen we voor een lunchpauze, met tijd om de stad en de hoefijzervormige baai te bezoeken.

Vanaf Oban rijden we langs Castle Stalker, een 15e-eeuws kasteel op een eilandje in Loch Laich, door naar Glencoe. Hier stoppen we zodat u foto's kunt maken van de beroemde Glen, die te zien is in de James Bond-film Skyfall en de locatie is van de beruchte massamoord in 1692 op de clan MacDonald.

Hierna beginnen we aan onze terugreis over Rannoch Moor en de Black Mount en rijden we via Luss naar Loch Lomond. Hier hebt u tijd om te wandelen langs de oever van dit schitterende meer voordat we weer in de touringcar stappen en terugkeren naar Glasgow.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
George Street
Vertrektijd:
8:45 uur
Duur:
9 uur 45 minuten (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels
Engels

Aanvullende informatie

Oban, Glencoe en kastelen van de West Highlands - Dagtrip vanuit Glasgow

Kilchurn Castle

Inbegrepen:
 • chauffeur en gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
Niet inbegrepen:
 • Entree
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Minimumleeftijd is 5 jaar
 • De tour is ook toegankelijk voor passagiers met een inklapbare rolstoel met verwijderbare wielen. Zij dienen te worden vergezeld door iemand die hen kan helpen met in- en uitstappen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.