Ballonvaart en ontbijt over de vulkanen van Catalonië

 • Locatie: Girona, Spanje
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 226,68

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Vlieg over de slapende en majestueuze vulkanen van Catalonië! Zweef over natuurpark Garrotxa Volcanic Zone, het best bewaard gebleven vulkaanlandschap op het Iberisch schiereiland. Laat u meevoeren door de wind, luister naar de stilte en geniet van het landschap met een panoramisch uitzicht van 360º vanaf 2000 meter hoogte. Geniet van het adembenemende uitzicht en daarna van een stevig ontbijt op de grond.

Talen tour

Gids Engels
Ontdek de schoonheid van de Catalaanse vulkanen vanuit de lucht met een panoramisch uitzicht. Kom en geniet van de ervaring van het vliegen in een heteluchtballon over natuurpark La Garrotxa Volcanic Zone, een van de meest interessante gebieden met slapende vulkanen in Europa. Een vlucht in een heteluchtballon is een andere manier van reizen - zweven in de lucht in pure rust en genieten van het gevoel van absolute vrijheid, perfecte stilte en avontuur.

Een ballonvaart is ideaal voor natuurliefhebbers en nieuwe sensatiezoekers en biedt u een panoramisch uitzicht van 360 graden over het landschap onder u. Op heldere dagen strekt het zicht zich uit van Montserrat tot de Middellandse Zee, met de Pyreneeën op de achtergrond en de slapende vulkanen eronder.

De activiteit begint 's ochtends heel vroeg (in de zomer om 7:00 uur, in de lente en herfst om 7:30 uur en in de winter om 8:00 uur). We kunnen passagiers ophalen in Barcelona (vraag naar vervoerstarieven) of u kunt zelf naar het ontmoetingspunt rijden. Vervolgens gaan we naar onze installaties en de plaats waar we opstijgen. Geniet van een kopje koffie op onze kosten terwijl u toekijkt hoe de ballon wordt klaargemaakt. U mag zoveel foto's maken als u wilt of u mag meehelpen terwijl de ballon zich ontvouwt als een majestueus kleurrijk zeil.

De wind bepaalt onze vliegroute en in totaal zijn we ongeveer 1,5 uur in de lucht. Tijdens de vlucht proosten we met roze cava, die symbool staat voor de kleur van de vulkanen onder u. U kunt tevens een stukje coca de Ilardons proberen, een overheerlijke lokale cake.

De vlucht is perfect voor het maken van luchtfoto's voor een blijvende herinnering. Eenmaal terug op vaste bodem, wordt u opgehaald door ons grondpersoneel - dat ons de hele vlucht gevolgd heeft - en in een 4x4-voertuig terug gebracht naar de installaties van Vol de Coloms, die uitsluitend worden gebruikt door onze passagiers en hun medereizigers. Hier kunt u genieten van een stevig ontbijt met brood en tomaten, Santa Pau-bonen en botifarra (het Catalaanse nationale gerecht), desserts van Cooperativa la Fageda, wijn en ratafia, een lokale kruidenlikeur.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Nabij Santa Pau
Vertrektijd:
Tussen 7:00 en 8:00 uur, afhankelijk van het seizoen.
Duur:
5 uur (circa)

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Ballonvaart en ontbijt over de vulkanen van Catalonië

Hot air balloon over the volcano Santa Margarida

Inbegrepen:
 • Vluchtorganisatie en verzekering
 • Koffie voorafgaand aan de vlucht
 • Een toast met Cava en lokale lekkernijen tijdens de vlucht (non-alcoholische dranken eveneens verkrijgbaar)
 • Een stevige brunch na de vlucht
 • Eerste vluchtcertificaat ondertekend door de piloot
Niet inbegrepen:
Fooien (optioneel)
Kosten voor optionele activiteiten.
Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Minimumleeftijd is 5 jaar
 • Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen
 • Rolstoeltoegankelijk; als u rolstoelgebruiker bent, vermeld dit dan tijdens het boeken
 • De activiteit duurt ongeveer 5 uur. De exacte tijd is afhankelijk van het vliegseizoen.
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Bij annulering wegens slecht weer kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • Draag kleding die geschikt is voor het vliegseizoen. Het is raadzaam om sportschoenen te dragen.
 • Vertrektijden kunnen variëren afhankelijk van het vliegseizoen.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.