Toegangskaart Europa-Park met entree zonder wachtrij

 • Tourcode: 47894P1
 • Locatie: Freiburg, Duitsland
 • Duur: 10 uur (circa)

Dit product is momenteel niet beschikbaar

 • Gegevens
Bent u klaar voor een avontuur? Ga een dagje naar het grootste pretpark van Duitsland met meer dan 100 attracties en shows in 15 prachtig ontworpen Europese themagebieden. Sla de wachtrij bij de kassa over met dit ticket wanneer u bij het park aankomt.

Jong en oud kunnen op warme dagen genieten van heerlijke verfrissing in de spannende waterattracties Atlantica - SuperSplash en Poseidon. Daarnaast kunnen kinderen lekker spelen in allerlei waterspeeltuinen in het themapark Ireland - Children's World en de gezinsattractie ARTHUR - The Minimoys Kingdom. De luchtstromen in de razendsnelle achtbanen WODAN - Timburcoaster en Blue Fire Megacoaster, die wordt aangedreven door GAZPROM, zorgen gegarandeerd voor verkoeling tijdens de zomermaanden.

Hoogtepunten

 • Aanbevolen
 • Familievriendelijk
 • Kan reisplan aan eigen voorkeuren aanpassen
 • Ideaal voor families
 • Directe bevestiging
 • Perfect geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveau's
 • Geliefd bij kinderen

Geniet van directe toegang tot het park met dit toegangsbewijs en ontdek de juwelen van Europa in het klein bij Europa-Park in Rust (dicht bij Freiburg). Het grootste pretpark van Duitsland ligt in de buurt van een drielandenpunt. Bezoekers kunnen heel Europa hier in één dag ontdekken. Gezinnen bezoeken hier niet alleen Frankrijk en Zwitserland, maar nog 15 andere Europese gebieden met traditionele architectuur en bekroonde gastronomische hoogstandjes. Dankzij de meer dan 100 attracties en shows kunnen gasten hun ervaring helemaal zelf vormgeven.

Degenen die na een ritje in het Voletarium nog steeds niet klaar zijn om met beide benen op de grond te blijven, kunnen kiezen voor Volo da Vinci en het Italiaanse Dolce Vita vanuit de lucht ervaren. In het Griekse themagebied kunnen dappere helden de Middellandse Zee oversteken met de ballonvlucht Flight of Icarus. In de Zwitserse Jungfrau Glacier Flight kunnen jong en oud de Matterhorn beklimmen en genieten van het prachtige Alpenlandschap. In het nieuwe Ierse themagebied Ireland - Children's World kunnen liefhebbers van Noord-Europa de hoogvlakte en de flora van het groene eiland ontdekken in de Spinning Dragons. In het Russische themagebied lanceert de supersnelle Euro-Mir-achtbaan kosmonauten de ruimte in zoals in een raket. Na de spannende rit komen de sterren binnen bereik in het oorspronkelijke Russische MIR-ruimtestation. In IJsland, vliegen dappere Vikingen door de lucht in de katapultachtbaan Blue Fire Megacoaster, die wordt aangedreven door GAZPROM. Ze kunnen ook met 100 km/uur door de IJslandse mythologie racen in de wagens van de houten achtbaan WODAN - Timburcoaster. Passagiers van de achtbaan Alpenexpress Coastiality gaan ongekende avonturen tegemoet. Met een virtual-realitybril storten bezoekers zich in een fantastische virtuele wereld, terwijl ze de volle kracht van de achtbaan voelen in een reeks luchtstromen, middelpuntvliedende krachten en bochten.

Voor degenen die liever op de grond blijven, biedt Europa-Park niet alleen een reeks andere geweldige attracties, maar ook tot wel 23 uur aan dagelijkse shows. Naast dit alles zijn er door het jaar heen allerlei speciale evenementen in Europa's populairste pretpark. Al meer dan tien jaar lang past Europa-Park zich op een fantastische manier aan de veranderende seizoenen aan. In de lente worden nieuwe attracties en shows geïntroduceerd en in de zomermaanden gaan de verfrissende waterattracties open. In de herfst geven meer dan 180.000 pompoenen en spookachtige verrassingen het park zijn typisch griezelige sfeer. In de winter transformeert Europa's beroemdste pretpark in een winterwonderland met duizenden kerstbomen, feestverlichting, kerstattracties en speciale kerstshows.

Programmagegevens

Vertrekpunt:
Europa-Park, Rust
Vertrektijd:
Openingstijden:
Zomerseizoen 2018 : 24 maart t/m 4 november 2018

Winterseizoen 2018/2019: 24 november 2018 t/m 6 januari 2019 + 12 en 13 januari 2019 van 11:00 uur tot 19:00 uur

Gesloten op 24 en 25 december 2018
Duur:
10 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Voucherinfo

Voor deze attractie/activiteit is een papieren voucher vereist. U dient deze af te drukken en mee te nemen op de dag van de activiteit, zoals vereist door onze lokale organisator. Wat is dit?

Aanvullende informatie

Toegangskaart Europa-Park met entree zonder wachtrij

Europa-Park in Rust

Inbegrepen:
 • Entreebewijs voor 1 dag voor Europa-Park
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
 • Parkeren (€ 6 voor bezoekers van Europa-Park)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Het park is rolstoeltoegankelijk — rolstoelgebruikers die hulp nodig hebben, moeten zelf een verzorger meenemen
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.