Viator

Foxgletsjer Neve Discoverer-helikoptervlucht

 • Locatie: Foxgletsjer, Nieuw-Zeeland
 • Duur: 20 minuten (circa)
Van USD 182,84

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
De perfecte gelegenheid om de gletsjer van dichtbij te bekijken en het sneeuw aan te raken. U zult versteld staan als u opstijgt en over de Fox Glacier vliegt en de eenzaamheid van deze schitterende bergomgeving ervaart.

Talen tour

Gids Engels
Een helikopter biedt de ideale manier van sightseeing omdat die kan zweven, kan landen en toegang kan bieden tot afgelegen gebieden in Nieuw-Zeeland. Met de helikopter komt u over hoge pieken, gletsjerspleten en glinsterende waterwegen. Leer alles over dit adembenemend mooie landschap van uw ervaren piloot, die u onderweg van alle nodige uitleg voorziet.

Luchtvaartuig:
De vloot bestaat uit voornamelijk Europese ALS355 Twin Engine Squirrels (zitplaatsen voor 6 passagiers plus piloot). Deze luchtvaartuigen zijn ideaal voor prachtige vluchten omdat ze een open cabine hebben waardoor alle passagiers kunnen genieten van een prachtig uitzicht. De Helicopter Line heeft de hoogste niveaus van Civil Aviation Authority-certificatie voor toeristische helikoptervluchten. Dit betreft een regelmatige controle en audit van alle aspecten van de werkzaamheden.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
De Helicopter Line Base
Vertrektijd:
Vluchten vertrekken vanaf 7:30 - 21:00 uur (oktober t/m maart) en 8:00 - 18:00 uur (april t/m september).

Alle vluchttijden zijn bij benadering en kunnen gewijzigd worden afhankelijk van weersomstandigheden en gewichtsbeperkingen.

U wordt vóór deze tijd bij uw hotel opgehaald. Neem contact op met de lokale reisorganisator om uw exacte ophaaltijd na te vragen.

Duur:
20 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Foxgletsjer Neve Discoverer-helikoptervlucht

Fox Glacier Neve Discoverer Helicopter Flight

Inbegrepen:
 • Helikoptervlucht met landing in de sneeuw (20 minuten)
 • Live commentaar aan boord
 • Piloot als gids
 • GST (Goods and Services Tax)
Niet inbegrepen:
 • Persoonlijke eigendommen
Aanvullende informatie:
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • Het is raadzaam om op deze tour warme kleding en geschikte schoenen te dragen om u te beschermen tegen de koude op grote hoogte.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.