Trip van een halve dag naar Heidelberg vanuit Frankfurt

 • Locatie: Frankfurt, Duitsland
 • Duur: 6 uur (circa)
Van USD 91,50

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de romantische stad Heidelberg tijdens een trip van een halve dag vanuit Frankfurt. Samen met een deskundige gids verkent u de ruïnes van het kasteel van Heidelberg en ontdekt u de oude stad met gebouwen uit de Renaissance, de Karl Theodor-brug en de Universiteit van Heidelberg.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Allesomvattende bustour
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Fantastische verkenning van de stad
 • Ophalen bij een centraal ontmoetingspunt
 • Inclusief gratis toegang tot lokale topattracties
Nadat u in het centrum van Frankfurt bent ingestapt in een luxe touringcar, reist u ongeveer 80 km naar het zuiden, naar de prachtige stad Heidelberg. Heidelberg, dat vaak wordt omschreven als de mooiste stad van Duitsland, begroet u met mooie gebouwen uit de Renaissance, omringd door intens groene heuvels aan beide kanten van de rivier de Neckar.

Het kasteel van Heidelberg kijkt uit over de stad en een bezoek aan de beroemde ruïnes is ongetwijfeld een hoogtepunt van uw trip. Het beeldende kasteel is gebouwd als een combinatie van verschillende gebouwen rondom een binnenplaats die elk een verschillende stijl van de Duitse architectuur vertegenwoordigen.

In het kasteel bevinden zich veel interessante voorwerpen, zoals het ongelooflijke wijnvat dat is opgeslagen in de kasteelruïne. Het wijnvat van Heidelberg, naar verluidt het grootste ter wereld, kan meer dan 193 liter bevatten! Het uitzicht vanuit het kasteel van Heidelberg is al even fascinerend en u zult genieten van een panoramisch uitzicht vanuit de hoogte over de Neckar-vallei.

Terug in Heidelberg zelf maakt u een wandeling door de middeleeuwse oude stad naar de beroemde oude brug (Karl Theodor-brug) en de prachtige kerk van de Heilige Geest. Bekijk de Universiteit van Heidelberg, de oudste van Duitsland, voordat u zich ontspant tijdens de een uur durende reis terug naar Frankfurt.

Als u het geluk hebt om tussen 23 november en 22 december de trip van een halve dag naar Heidelberg te maken, brengt u ook een bezoek aan de kerstmarkten in Heidelberg. De kerstmarkten in Heidelberg bestaan uit meer dan 140 prachtige houten kraampjes met handgemaakte geschenken en gebakken producten. U hebt tijd om op uw gemak te winkelen en het heerlijke eten te proeven voordat u terugkeert naar Frankfurt.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Frankfurt/ETS Greenline Tours
Vertrektijd:
9:30 of 15:30 uur
Duur:
6 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: EN0930

Tour van een halve dag naar Heidelberg vanuit Frankfurt, vertrek om 9:30 uur

Engels
Van
USD 91,50
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: EN1530

Tour van een halve dag naar Heidelberg vanuit Frankfurt, vertrek om 15:30 uur

Engels
Van
USD 91,50
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Trip van een halve dag naar Heidelberg vanuit Frankfurt

Heidelberg Half-Day Trip from Frankfurt

Inbegrepen:
 • Professionele gids
 • Vervoer per touringcar met airconditioning
 • Entree
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Audiogids in meerdere talen beschikbaar op aanvraag (ongeveer 5,00 euro)
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 7 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u tussen 3 en 6 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 50 procent gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.