Italiaanse kookcursus met een kleine groep inclusief markttour in Florence

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: 5 uur 30 minuten (circa)
Van USD 94,07

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Leer de kunst van de Toscaanse keuken tijdens deze 5,5 uur durende tour met een bezoek aan de markt en een kookles in Florence. Onder leiding van lokale chef-koks bezoekt u de centrale markt van Florence om verse ingrediënten te kiezen en bereidt u daarna een klassieke Toscaanse lunch in de keuken van de kookschool. U maakt gerechten zoals 'bruschetta' (gegrild brood met daarop tomaat), zelfgemaakte pasta en een dessert onder het toeziend oog van de chef-koks, en geniet van uw maaltijd met uw collega-koks en twee glazen Chianti-wijn, waarna u een diploma en receptenboekje ontvangt.
Deze tour is voor maximaal 25 personen, zodat u persoonlijke aandacht kunt krijgen.

Talen tour

Gids Engels
Ga op eigen gelegenheid naar het startpunt in het centrum van Florence en ontmoet de rest van uw gelijkgezinde kleine groep en de deskundige lokale koks in uw klas.

Loop daarna naar de nabijgelegen centrale markt van Florence. Deze bruisende markt, in een 19e-eeuws gietijzeren gebouw, is een paradijs voor fijnproevers.

Ga naar binnen met uw chef-koks en speur de kramen af naar verse ingrediënten. Ontmoet de boeren en andere leveranciers die van alles verkopen — van vers vlees tot lokale delicatessen — en leer hoe u de beste producten herkent en hoe u onderhandelt om de laagste prijs te krijgen.

Wandel daarna met al uw heerlijkheden naar de nabijgelegen kookschool waar een huiselijke, typisch Toscaanse keuken met elegante marmeren kookeilanden op u wacht.

Luister aandachtig terwijl de chef-koks u alles vertellen over het lunchmenu van de dag. De gerechten kan enigszins variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbare ingrediënten, maar gewoonlijk worden er bruschetta, verschillende pastagerechten, zoals zelfgemaakte tagliatelle of ravioli, plus verse pastasauzen en een nagerecht gemaakt.

Bind uw schort voor en ga aan de slag onder het toeziend oog van de chef-koks die u hulp en advies bieden. Tijdens de pauzes kunt u proeven van de ingrediënten die op de markt zijn gekocht en wanneer uw maaltijd gereed is, neemt u plaats aan de eettafel.

Terwijl u ontspannen geniet van de maaltijd, kunt u uw inspanningen bespreken met de chef-koks en uw collega-koks en twee glazen Chianti-wijn drinken, de perfecte aanvulling op uw maaltijd.

Daarna ontvangt u een receptenboekje, zodat u kunt de gerechten thuis kunt namaken, en een diploma, twee perfecte souvenirs.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Centrum van Florence
Vertrektijd:
9:00 uur
Duur:
5 uur 30 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
Centrum van Florence

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Kookcursus om 9:00 uur
Code: EN0900

Een kookcursus voor kleine groepen met een groep van maximaal 25 personen.

Engels
Van
USD 94,07
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Italiaanse kookcursus met een kleine groep inclusief markttour in Florence

Small-Group Italian Cooking Class in Florence

Inbegrepen:
 • Kookles in een kleine groep (maximaal 25 personen)
 • Kookles met lokale koks
 • Rondleiding met gids over de centrale levensmiddelenmarkt
 • Gebruik van schort en kookgerei
 • Alle ingrediënten voor uw lunch
 • Proeverijen op school
 • Twee glazen Chianti-wijn met lunch
 • Receptenboekje
 • Diploma
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Tours gaan door bij elke weersomstandigheid, dus trek geschikte kleding aan
 • Een les in vegetarisch koken is ook mogelijk; vraag dit aan ten tijde van de boeking
 • Let op: wanneer de centrale markt van Florence is gesloten (op zon- en feestdagen), wordt het bezoek aan de markt vervangen door een speciale introductie inclusief extra proeverijen bij de kookschool
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie.