Zonder wachtrij: Dagtrip Vaticaanstad vanuit Florence met hogesnelheidstrein

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: 14 uur (circa)
Van USD 207,53

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Verruil de bezienswaardigheden van Florence voor Vaticaanstad tijdens een dagtrip met een hogesnelheidstrein. Na de reis naar de hoofdstad ontmoet u een lokale gids voor een tour zonder wachtrij door de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek, twee locaties die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan en door veel mensen worden beschouwd als de heiligste plaatsen van het christendom. Kom meer te weten over de schat aan kunst die u hier vindt, waaronder De schepping van Adam van Michelangelo. Breng een bezoek aan de Sixtijnse Kapel en het Museo Pio-Clementino, om maar een paar hoogtepunten te noemen. 's Middags kunt u gebruikmaken van uw metrokaartje en Trastevere, de Trevifontein en tal van vele andere bezienswaardigheden bezoeken.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Inclusief alle toegangsprijzen
 • Dagtrip (van bestemming A naar B)
 • Geleid door een plaatselijke gids
 • Vermijd de wachtrijen
Sta vroeg op en reis met de trein vanaf het station Santa Maria Novella in het centrum van Florence naar Rome. Na ongeveer 1,5 uur komt u aan in de Italiaanse hoofdstad. Ga met de metro naar Vaticaanstad, eet misschien onderweg nog een ontbijtje (op eigen kosten) voordat u uw gids ontmoet voor een tour door het Vaticaan. Wachtrijen voor de musea zijn lang, maar dankzij uw ticket zonder wachtrij kunt u de rijen negeren en meteen naar binnen gaan.
De Vaticaanse Musea vormen een van de grootste museumcomplexen ter wereld en herbergen een enorme collectie kunst die door de eeuwen door de pausen is verzameld. Kunst uit de Renaissance, Etruskische relikwieën en klassieke beeldhouwwerken zijn slechts enkele voorbeelden van de schatten die in deze heilige schatkamer te vinden zijn.
Bezoek de Sixtijnse Kapel om De schepping van Adam en Het laatste oordeel te bekijken, de twee beroemde meesterwerken van Michelangelo. U komt meer te weten over deze onvolprezen Renaissance-kunstenaar en krijgt leuke weetjes te horen over de fresco's op het plafond en wand van de heilige kapel.
Loop door het Museo Pio-Clementino om de beeldhouwwerken Laocoöngroep en Apollo van Belvedere te bekijken en inzicht te krijgen in de verhalen achter deze onmisbare klassieke monumenten. Wandel door de Kandelarengalerij en Tapijtengalerij en bewonder verschillende intrigerende topografische kaarten uit de 16e eeuw in de Kaartengalerij.
Na uw bezoek aan de Vaticaanse Musea stapt u de kerk van het Vaticaan binnen: de Sint-Pietersbasiliek. Dit spectaculaire gebedshuis is niet alleen beroemd om de kunst die er vinden is, maar ook om de adembenemende architectuur, dus volg het commentaar van uw gids goed om ervoor te zorgen dat u de hoogtepunten niet mist. Zowel La Pietà van Michelangelo en het baldakijn van Gian Lorenzo Bernini boven het altaar staan op het programma.
Nadat de tour is beëindigd, kunt u de rest van de dag zo veel (of zo weinig) doen als u wilt. U kunt de stad verkennen met uw metrokaartje, dat bij de prijs van de tour is inbegrepen, en misschien gaan lunchen in Trastevere. Slenter over het Piazza Navona en het Piazza di Spagna, of gooi een muntje in de Trevifontein.
Als u klaar bent om te vertrekken, gaat u terug naar Rome Tiburtina, waar de trein naar Florence vertrekt om ong. 20:00 uur.

Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Santa Maria Novella, Florence
Vertrektijd:
7:00 uur
Duur:
14 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

DEFAULT
Code: DEFAULT

Engels

Aanvullende informatie

Zonder wachtrij: Dagtrip Vaticaanstad vanuit Florence met hogesnelheidstrein

Vatican Museum

Inbegrepen:
 • Retour van Florence naar Rome met de hogesnelheidstrein
 • Metrokaartje
 • Professionele gids in Rome
 • Toegang zonder wachtrij tot de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek
Niet inbegrepen:
 • Eten en drinken
 • Lunch
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 3 dagen voor vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging binnen 48 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Er geldt een kledingvoorschrift voor het betreden van gebedshuizen en bepaalde musea. Korte broeken en mouwloze kleding zijn niet toegestaan. De knieën en schouders van zowel mannen als vrouwen MOETEN bedekt zijn. U loopt het risico dat u de toegang wordt geweigerd als u niet voldoet aan deze kledingvoorschriften
 • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
 • Alle aankopen zijn definitief en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend
 • De trein van Rome naar Florence vertrekt om 20:00 uur of 20:30 uur, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Op woensdagochtend kan het zijn dat er geen toegang mogelijk is tot de Sint-Pietersbasiliek vanwege de pauselijke audiëntie. In dat geval bieden we u een langere wandelroute door de Vaticaanse Musea
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Alle verkopen zijn onherroepelijk en bij annulering wordt 100% van de kosten doorberekend.