Sla de wachtrij over: rondleiding door galerie Uffizi in Florence

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: 90 minuten (circa)
Van USD 58,46

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Zie het beste van de Galleria degli Uffizi in Florence tijdens een 1,5 uur durende wandeling onder leiding van een gids met uitgebreide kennis van kunst. Vermijd de lange wachtrijen voor de hoofdingang met een kaartje zonder wachtrij en beleef de hoogtepunten en architectuur uit de renaissance van deze wereldberoemde galerie. Sta verbaasd over kunstschatten waaronder de 'Aankondiging' van Leonardo da Vinci en 'Doni Tondo' van Michelangelo en luister naar de geschiedenis van het schitterende gebouw. Kies voor een ochtend- of middagtour, of kies een avondtour en neem, als u dat wilt, een upgrade inclusief een typisch Italiaans aperitivo of diner na uw bezoek aan de galerie (upgrade alleen beschikbaar op dinsdag, van juli t/m september).

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Kies voor een tour in de ochtend, middag of avond als u boekt en ontmoet uw gids bij de Galleria degli Uffizi in Florence, klaar voor uw tour van 1,5 uur.
Gebruik uw kaartje zonder wachtrij om de lange wachtrijen bij de hoofdingang te vermijden en ga de wereldberoemde galerie binnen. De tour zal zich concentreren op de hoogtepunten van de collectie, samengesteld uit 1.500 kunstwerken in 45 kamers.

De Galleria degli Uffizi is ontworpen door Giorgio Vasari en werd oorspronkelijk gebouwd voor de kantoren van de rechterlijke macht in Florence, maar werd geleidelijk gevuld met kunst door de Medici-familie, de middeleeuwse machthebbers. Nadat zij de macht verloren in de 18e eeuw werd het paleis een museum.
Het Uffizi is beroemd om zijn schitterende renaissance kunstwerken, en uw gids neemt u mee naar de meest interessante galerieën. Bewonder schatten van Giotto en bezoek de zalen die zijn gewijd aan Michelangelo, da Vinci, Caravaggio en Raphael - allemaal meesters van hun tijd. Kom meer te weten over werken als Leonardo da Vinci's Annunciatie en Michelangelo's Tondo Doni en verken het bovenste niveau van de galerie met meesterwerken van Caravaggio.
Na ongeveer 1,5 uur eindigt uw tour in de galerie. Vervolgens bent u vrij om te vertrekken of te blijven en zelfstandig verder te verkennen. Op een ochtend- of middagtour kunt u ook een bezoek brengen aan het café op het dakterras van de Galleria degli Uffizi voor een hapje en drankje (op eigen kosten).
Avondtour met aperitief of diner-upgrade (alleen op dinsdag, juli t/m september): Als u voor een avondtour in de Galleria degli Uffizi hebt gekozen, waarom dan niet upgraden om na afloop te genieten van een aperitief of diner? Wanneer uw tour eindigt, neemt uw gids u mee naar een restaurant aan het nabijgelegen Piazza della Signoria, een van 's werelds mooiste pleinen.
Neem daarna afscheid van uw gids en geniet van een typisch Italiaanse aperitivo. Geniet van een drankje zoals een glas prosecco met snacks zoals focaccine (Italiaanse scones).

U kunt ook upgraden om te genieten van een heerlijk 4-gangendiner. Staar naar het verlichte plein terwijl u geniet van gerechten zoals pasta en geroosterd varkensvlees (zie het reisplan voor een voorbeeldmenu), geserveerd met mineraalwater. (Andere drankjes zijn voor eigen rekening).
Na een ontspannen diner gaat u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Galleria degli Uffizi, centrum van Florence
Duur:
90 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in de Galleria degli Uffizi

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

OCHTENDTOUR
Code: EN0900M3

Begint om 9:00 uur

Engels
Van
USD 58,46
Prijsgegevens
MIDDAGTOUR
Code: EN1630M2

Vertrek om 16:30 uur

Engels
Van
USD 58,46
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: rondleiding door galerie Uffizi in Florence

Skip the Line: Florence Uffizi Gallery Tour

Inbegrepen:
 • Entree
 • Toegangskaart zonder wachtrij tot galerie Uffizi
 • Professionele gids
 • Aperitief (indien avondtour en deze optie is geselecteerd)
 • 4-gangendiner met mineraalwater (indien avondtour en deze optie is geselecteerd)
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Kinderen jonger dan 8 worden niet toegelaten tot de avondtour met aperitief of diner. Alle reizigers moeten de volwassenenprijs betalen voor deze speciale avondtour
Reisplan:
Voorbeeld aperitiefmenu:
 • een glas prosecco of frisdrank geserveerd met hapjes zoals kaas, fruit, crackers en scones

Voorbeeldmenu:
Voorgerecht:
 • Bruschetta al Pomodoro e basilica (geroosterd brood met tomaten, basilicum en knoflook)
Eerste gang:
 • Rigatoni alla Fiorentina (rigatoni-pasta Florentijnse stijl) en tortelloni alla crema di asparagi (tortelloni-pasta met een aspergecrèmesaus)
Tweede gang:
 • Steccata di suino (geroosterd varkensvlees met geroosterde aardappelen uit de oven en een gemengde salade)
Nagerecht:
 • Dessert van de dag
Drank:
 • Maaltijd geserveerd met mineraalwater
 • Andere drankjes zijn voor eigen rekening
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: J.W.M. B , mei 2015

erg goede gids, zeer zorgvuldig, goede informatie. Zeker de moeite waard, zonder gids had we dit fantastische museum minder goed kunnen beleven...

Beoordeling door: H.M B , augustus 2016

Gids was een klein vrouwtje, oortjes die wij kregen was een en al gekraak. Gids was heel slecht te verstaan. We zijn geschrokken van de hoeveelheid mensen in het museum, veel te veel groepen.