Sla de wachtrij over: rondleiding door galerie Accademia en Uffizi in Florence

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: Flexibel

Speciale aanbieding

Van USD 91,54

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan

Speciale aanbieding

Boek de combinatietrip voor de optie 'alleen tour' en bespaar 4% vergeleken met twee afzonderlijke kaartjes voor deze musea.

Ontdek de twee must-see kunstmusea van Florence - het Accademia en de Galleria degli Uffizi - op deze combinatietrip in Florence! 's Ochtends begint u zonder in de rij te hoeven staan met een rondleiding met gids door de Galleria dell'Accademia. Daar kunt u Michelangelo's standbeeld van David bewonderen, naast andere kunstschatten. De volgende vier uur kunt u naar eigen inzicht invullen (u kunt ook de optie inclusief lunch kiezen). Ga van zaal naar zaal in het museum, of ontdek de stad, tot de volgende tour begint. 's Middags staat de Galleria degli Uffizi op het programma. U hoeft wederom niet in de rij te staan voor deze rondleiding. Kom alles te weten over de welbekende kunstenaars uit de Italiaanse Renaissance en vergaap u aan hoogtepunten zoals de Annunciatie van Leonardo da Vinci.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Breng de dag door in twee van de beste musea van Florence, de Galleria dell'Accademia en de Galleria degli Uffizi, met toegang zonder wachtrij. Geniet van een wandeltocht met gids langs de indrukwekkende kunstcollectie met optioneel een lunch inbegrepen. Zie het reisplan hieronder voor een beschrijving van elke tour en een voorbeeldmenu, voor als u de lunchoptie selecteert.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Accademia-galerie, centrum van Florence
Vertrektijd:
Galleria dell'Accademia: 10:15 of 11:30 uur, afhankelijk van de gekozen optie
Uffizi-galerie: 16:30 uur
Duur:
Flexibel

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour inclusief lunch om 10:15 uur
Code: 1015WITHLUNCH

Zonder wachtrij: de rondleiding door Galleria dell'Accademia in Florence begint om 10:15, sluit de tour af met een lunch. Begin uw rondleiding door Galleria degli Uffizi om 16:30 uur

Engels
Van
USD 106,99
Prijsgegevens
Alleen tour om 10:15 uur
Code: 1015TOURONLY

Zonder wachtrij: de rondleiding door Galleria dell'Accademia in Florence begint om 10:15 uur en de rondleiding door Galleria degli Uffizi begint om 16:30 uur

Engels
Van
USD 91,54
Prijsgegevens
Tour inclusief lunch om 11:30 uur
Code: WITHLUNCH

Zonder wachtrij: de rondleiding door Galleria dell'Accademia in Florence begint om 11:30, sluit de tour af met een lunch. Begin uw rondleiding door Galleria degli Uffizi om 16:30 uur

Engels
Van
USD 117,69
Prijsgegevens
Alleen tour om 11:30 uur
Code: ONLYTOUR

Zonder wachtrij: de rondleiding door Galleria dell'Accademia in Florence begint om 11:30 uur en de rondleiding door Galleria degli Uffizi begint om 16:30 uur

Engels
Van
USD 101,05
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: rondleiding door galerie Accademia en Uffizi in Florence

Skip the Line: Florence Accademia and Uffizi Gallery Tour
©shutterstock_6087958

Inbegrepen:
 • Entree
 • Plaatselijke gids
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Mogelijk onder begeleiding van een meertalige gids
 • Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene
 • Als u een tour boekt inclusief lunch voor een kind van 5 jaar of jonger, kunt u hier alleen bij het restaurant voor betalen
 • Beperkt beschikbaar voor rolstoelgebruikers: rolstoelen kunnen niet vooraf worden geboekt en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Klanten moeten er direct bij het personeel van het museum om vragen
Reisplan:
Galleria dell'Accademia (1 uur en 15 minuten):
Start buiten de Galleria dell'Accademia op de door u gekozen vertrektijd en loop daarna langs de wachtrijen met uw kaartje zonder wachtrij en gids. Terwijl u rondloopt, luistert u naar verhalen over de verzameling van kunstwerken binnen de muren van de galerie. Werken van Michelangelo worden met trots getoond en het commentaar van uw gids concentreert zich op de kunstenaar. Bewonder de onvoltooide beeldhouwwerken - Prigioni en San Matteo - en bewonder daarna het standbeeld van David dat de centrale galerie domineert.

Gemaakt door Michelangelo toen hij net in zijn twintiger jaren was, werd David gebeeldhouwd net nadat hij La Pietà had gehouwen. Gemaakt uit het lokale Carrara-marmer is het standbeeld van de naakte bijbelse held ongelooflijk met levensechte spieren naar precisie uitgehouwen. Verken kamers waarin werken van Botticelli en Lippi tentoongesteld staan en leer meer over de kenmerken van kunst uit de Renaissance die nadrukkelijk aanwezig is in de galerie.

Nadat uw tour eindigt, kunt u vier uur naar eigen inzicht doorbrengen of ervoor kiezen om dit gedeelte van de tour af te sluiten met een lunch in een restaurant in het centrum van de stad (optioneel). Blijf in de galerie als u dat wilt.

Galleria degli Uffizi (1 uur en 30 minuten):

Ontmoet uw gids om 16:30 uur en ga naar binnen met uw kaart zonder wachtrij en begin met het verkennen van de schat aan kunst in de galerie. Gehuisvest in een hoefijzervormig gebouw, is de geschiedenis van de Uffizi-galerie net zo fascinerend als de werken binnen de muren. Gebouwd als de kantoren van de rechterlijke macht van Florence werd het paleis ingericht met mooie kunstwerken door de heersende Medici-familie. Toen hun dynastie in de 18e eeuw viel, werd het paleis geopend voor het publiek en is sindsdien populair gebleven.

Net als de Galleria dell'Accademia is de Galleria degli Uffizi bekend geworden dankzij de schat aan kunst uit de Renaissance, en uw gids vertelt u over de meest interessante kamers. Bewonder vroeg-renaissanceschatten van Giotto en wandel door zalen gewijd aan Michelangelo, da Vinci, Caravaggio en Raphael - artiesten die worden beschouwd als meesters van hun tijd. Kom meer te weten over hoogtepunten zoals Leonardo da Vinci's De Annunciatie en Michelangelo's Tondo Doni en verken het bovenste niveau van de galerie om werken van Caravaggio te zien.

Uw tour eindigt in de galerie, maar u kunt desgewenst langer binnen blijven om de bezienswaardigheden in uw eigen tempo te bekijken.

Voorbeeldmenu van de lichte lunch:
 • Geroosterd brood met tomaat. 2 eerste gangen: Macaroni met Bolognesesaus (of tomaten- en basilicumsaus als vegetarische optie) Penne met pestosaus
 • Huisgemaakt dessert of koffie
 • Water en een glas wijn (Chianti of Trebbiano)

Kindermenu:

 • 2 eerste gangen: Macaroni met Bolognesesaus (of tomaten- en basilicumsaus als vegetarische optie) - Penne met pestosaus
 • Huisgemaakt dessert of ijs
 • Water of sinaasappelsap
Let op: het kindermenu wordt betaald in het restaurant zelf.
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: Aly K , juni 2014

Wij hebben deze tour geboekt en waren aangenaam verrast door de uitleg van gids Rosalyn, een hele leuke manier om deze musea te bekijken.

Beoordeling door: J.G.M. B , juli 2013

Wij hebben op 12 juni deelgenomen aan de rondleiding. Gids stond op het afgesproken tijdstip klaar en loodste ons vlot naar binnen, dit scheelde ons 2,5 uur wachttijd. Zowel bij Accademia als Uffizi hadden we een enthousiaste gids die goed engels sprak en ons langs alle topstukken leidde. Het systeem met oortjes werkte heel prettig, hierdoor was alles goed te volgen. Enige minpuntje was dat er enkele oortjes uitvielen maar dit werd opgelost. Zijn geld meer dan waard.

Beoordeling door: Jan L , april 2013

Excellent guide, very well English speaking. Easy entry. Recommended !