Sla de wachtrij over: rondleiding door galerie Accademia in Florence

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: 75 minuten (circa)
Van USD 45,34

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Bezoek de galerie Accademia en bekijk tijdens een 1 uur en 15 minuten durende rondleiding onder andere de 'David', Michelangelo's iconische Florentijnse meesterwerk! Sla de wachtrij over met een priority-toegangsbewijs en leer meer over enkele van 's werelds mooiste stukken uit de Renaissance. Bekijk Michelangelo's onvoltooide beeldhouwwerken 'Prigioni' en 'San Matteo', kijk uw ogen uit bij 'David' en ontdek intrigerende werken van kunstenaars als Botticelli, Lippi en nog veel meer.

Talen tour

Gids Engels

Hoogtepunten

 • Ochtend- of middagvertrek naar keuze
 • Vermijd de wachtrijen
 • Inclusief alle toegangsprijzen
Ontmoet uw gids buiten de Galleria dell'Accademia in het centrum van Florence en ga vervolgens naar binnen met uw ticket voor snelle toegang. Het museum is de thuisbasis van een aantal topstukken uit de renaissancekunst, dus de wachtrijen zijn er vaak erg lang. Met uw gereserveerde ticket passeert u de lange wachtrijen, wat betekent dat u meer tijd kunt besteden aan het bekijken van de kunst dan aan het in de rij staan.

Als u binnen rondloopt, luistert u naar verhalen en de geschiedenis van de rijkdom aan kunstwerken binnen de muren van de Galleria dell'Accademia. Werken van de renaissance-superster Michelangelo worden met trots getoond in het museum, en het commentaar van uw gids concentreert zich op de geliefde Florentijnse kunstenaar. Bewonder de beroemde onvoltooide beeldhouwwerken - Prigioni en San Matteo - en bewonder daarna het standbeeld van David dat de centrale galerie domineert.

David, nog altijd de publiekslieveling, is door Michelangelo gemaakt toen hij net in zijn twintiger jaren was, net na de glorie van zijn beeldhouwwerk La Pietà. Het geheel uit lokaal Carrara-marmer gehouwen standbeeld van de naakte Bijbelse held is nauwelijks te bevatten, met levensechte aderen en spieren vol precisie uitgehakt zoals nooit eerder was gedaan. Het standbeeld van David, met een verheven hoogte van 5,17 meter, is een symbool van vrijheid en onafhankelijkheid voor de stad.

Nadat u hebt genoten van David, bezoekt u met uw gids nog meer ruimten en hoort u meer over andere renaissancekunstenaars zoals Botticelli en Lippi. Wanneer uw tour eindigt, kunt u zo lang als u wilt in het museum blijven om kunstwerken uit de middeleeuwen en de renaissance te ontdekken. De Galleria dell'Accademia is ook de thuisbasis van het Museum van Muziekinstrumenten, dat een bezoekje op zichzelf waard is.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Galleria dell'Accademia in Florence
Duur:
75 minuten (circa)
Gegevens terugreis:
De tour eindigt in de Galleria dell'Accademia

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Vertrek om 10.15 uur
Code: M1

Sla de wachtrij over: rondleiding door Galleria dell'Accademia in Florence, vertrek om 10:15 uur

Engels
Van
USD 45,34
Prijsgegevens
Vertrek om 11.30 uur
Code: M4

Sla de wachtrij over: rondleiding door Galleria dell'Accademia in Florence, vertrek om 11:30 uur

Engels
Van
USD 46,53
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Sla de wachtrij over: rondleiding door galerie Accademia in Florence

Skip the Line: Florence Accademia Gallery Tour
©shutterstock_42362608

Inbegrepen:
 • Entree
 • Wachtrijloze toegang
 • Professionele gids
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Als u ten minste 3 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er geen annuleringskosten gerekend.
Als u binnen 2 dag(en) voor het geplande vertrek annuleert, worden er annuleringskosten op basis van 100 procent gerekend.

Beoordeling door: J.W.M. B , mei 2015

een absolute flop!!! Prijs/kwaliteit niet ok. Skip the line is een lachertje, we moesten een uur wachten, waarschijnlijk net zo lang als de gewone rij. Toerguide praatte de tijd vol, andere delen van het relatief kleine museum dan de beelden van michelangelo werden niet uitgelegd, terwijl andere tourguides dat duidelijk wel deden. Op de website voor onze zoon van 17 een volwassen kaartje moeten boeken, terwijl bij aankomst blijkt dat tot 18 jaar gratis is!!!