Klassieke Fiat 500 Tour vanuit Florence waarbij u zelf rijdt: Toscaanse wijnervaring

 • Locatie: Florence, Italië
 • Duur: 5 uur (circa)
Van USD 125,00

Prijsoverzicht bekijken

Lage prijsgarantie

 • Opslaan
Combineer een klassieke Fiat 500-tour met een Toscaanse wijnervaring op een spannende dagtocht vanuit Florence! U bestuurt een klassiek model uit de jaren zestig en volgt uw ervaren gids door de wonderschone heuvels van Toscane. Na aankomst op een 15e-eeuws wijnlandgoed met villa kunt u deelnemen aan een wijnproeverij en wijngaardttour.

Hoogtepunten

 • Pure romantiek, perfect voor stelletjes
 • Geniet van een dagje weg uit de drukte van de grote stad
 • Krijg tips van insiders ter plekke
 • Perfecte kennismaking voor nieuwe bezoekers
De Fiat 500 maakte aan het eind van de jaren vijftig van de vorige eeuw zijn opwachting in Italië en groeide al snel uit tot de favoriete kleine auto in het land. De opvallende en stijlvolle vroegste Fiat 500-modellen zijn tot op de dag van vandaag de meest gewilde klassieke auto's in Italië en tijdens deze 5 uur durende tour kunt u met volle teugen van hun nostalgische glorie genieten.

Na kennismaking met uw ervaren gids bij een privégarage in Florence, ontvangt u uitgebreide veiligheidsinstructies voor uw prachtig gerestaureerde Fiat 500 uit de jaren '60. U krijgt een oefensessie om te wennen aan de handmatige versnellingsbak van de auto. Als u de chauffeur van de groep bent, dient u daar goed mee om te kunnen gaan.

Verlaat Florence en volg uw gids richting de heuvels. Rijd langs afgelegen wegen met weinig verkeer, terwijl uw gids u verrast op interessante weetjes over de regio en de wereldberoemde wijnen.

Na een ontspannen rit van twee uur door het landschap van Toscane en Chianti arriveert u bij uw bestemming: een prachtige 15e-eeuwse Renaissance-villa met wijnlandgoed, verscholen in de heuvels. Geniet gedurende ongeveer twee uur van de activiteiten voordat u terugkeert naar Florence. Zie het gedeelte Reisplan voor informatie over de touropties.

Recente foto's van deze tour


Programmagegevens

Selecteer een maand om de beschikbaarheidskalender en vertrekinformatie te bekijken.

Vertrekdata:
Vertrekpunt:
Via Gherado Silvani, Florence
Vertrektijd:
11:30 uur
Duur:
5 uur (circa)
Gegevens terugreis:
Keert na afloop terug naar het beginpunt

Prijsinformatie

Klik op de link hieronder als u de prijs en beschikbaarheid wilt controleren op de reisdatum die uw voorkeur heeft. Onze prijzen worden voortdurend bijgewerkt, zodat we u altijd de laagst mogelijke prijs kunnen bieden.

Tour met wijnproeverij
Code: WINETASTING

Fiat 500-tour met een wijnproeverij

Van
USD 125,00
Prijsgegevens

Aanvullende informatie

Klassieke Fiat 500 Tour vanuit Florence waarbij u zelf rijdt: Toscaanse wijnervaring

Tuscan Wine Experience

Inbegrepen:
 • Wijnproeverij
 • Lunch
Niet inbegrepen:
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullende informatie:
 • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 12 uur van vertrek. In dat geval ontvangt u de bevestiging zo snel mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid
 • Maximaal 4 personen per boeking
 • Eerdere ervaring met handmatige versnellingsbak is noodzakelijk als u de chauffeur van uw groep bent. De gids heeft het recht om geheel naar eigen inzicht de deelname te weigeren van chauffeurs die niet in staat zijn de auto op een veilige manier te besturen.
 • Er wordt rekening gehouden met vegetarische en speciale diëten. Geef dit aan in het veld Speciale vereisten bij het boeken
 • Kinderen van 12 jaar of jonger reizen gratis. Geldig identiteitsbewijs vereist
 • De minimumleeftijd voor het besturen van een auto is 18 jaar. U moet uw rijbewijs meenemen
 • Als u kiest voor een wijnproeverij, raden wij aan dat de voorgedragen chauffeur van uw groep de wijnen uitspuugt in plaats van deze door te slikken. Dit is gebruikelijk bij wijnproeverijen, dus u hoeft zich niet opgelaten te voelen. Dat deze tour op de website van Viator wordt aangeboden, betekent niet dat Viator en aan Viator gelieerde ondernemingen autorijden na alcoholconsumptie goedkeuren
Reisplan:
Wijnproeverij:
U komt van alles te weten over de prestigieuze Super-Toscanen uit de regio tijdens een 1,5 uur durende tour van het wijnlandgoed. Verken samen met uw deskundige gids de wijngaarden en wijnkelders en proef verschillende plaatselijke wijnen. Tijdens de tour geniet u in de wijnkelder van een lichte lunch van crostini, vleeswaren en kaas. Na afloop van uw wijntour hebt u vrije tijd op het landgoed. U kunt zich gewoon lekker ontspannen en zonnebaden op het terrein!
Voucherinfo
Voor deze activiteit kunt u een papieren of een elektronische coupon tonen. Wat is dit?
Informatie lokale operator:
Volledige informatie over de operator, inclusief telefoonnummers op uw bestemming, wordt vermeld op uw bevestigingsvoucher. Onze productmanagers selecteren alleen de meest ervaren en betrouwbare operators op iedere bestemming. Maakt u zich geen zorgen, dit is voor u geregeld.

Annuleringsbeleid

Annuleer minimaal 24 uur vóór de startdatum van de activiteit voor een volledige restitutie. Aanvullende informatie

Beoordeling door: filip p , december 2013

Super ervaring